PDA

View Full Version : novation ultranova - nova plasticna zujalica od omiljenog brenda

InsaneEyes
30-09-2010, 05:32 PM
pa i ne zvuci tako lose majku mu staru ovako na prvo uvo

<object width="640" height="385">

<embed src="http://www.youtube.com/v/EhaMsKb77_4?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></object>

klasikica nova snd al zaista nista novo osim smekeraja cini mi se za sad

<object width="640" height="385">

<embed src="http://www.youtube.com/v/EhaMsKb77_4?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></object>

wladymeer
30-09-2010, 10:38 PM
Monotimbralnost ubija u pojam s obzirom na cenu. Nadam se da ?e makar imati neku "uni" opciju pa da se "za?muri" nekako. Bolje da su izbacili USB audio interface a ostavili makar dual/split opciju.

?to se ti?e zvuka, nisam pametan, koliko ?e ovo oti?i dalje od V-Stationa s obzirom da je K-Stationu jako sli?na cena?

InsaneEyes
01-10-2010, 01:00 AM
Monotimbralnost ubija u pojam s obzirom na cenu.

da! za te pare uzmes polovnu supernovu. smorili su zasu.:banghead:

clusterchord
02-10-2010, 02:53 AM
re-pakovanje. po neznam koji put. bolje uzet original Novu II ili SNII za sitne pare.

Novation je mozda imao solidnu poziciju u vrijeme prvih VA (daklem prije 10 godina). ali barem meni to nikad nije bio neki spektakularan sound. danas su to solidno pokrili i neki kvalitetniji VSTi kao Sylenth, Zebra2 i sl. - da netko napravi hardver verziju (sa puno knobova i 3 oktave) od Zebre2, odmah bi to uzeo. bas puni rupu koji ne pokrivaju analogci.

ako već ?elim "tvrđi" sound rane VA generacije onda je za mene to Nord Lead 2/2X. to uvijek radi i miksu, čak i danas. da imam malo vi?ka para, imao bih ga u arsenalu jer to ?to radi, radi dobro - zvuči kao Nord Lead :).

relis
03-10-2010, 07:39 AM
SN2 rack, sto se tice user interface-a, mi je bio najbolje poslozen sint ikad. Predivno sucelje, raspored knobova.. I taj plavi displej...mmmm... Pa kad bi opet pozelio taj sound, definitivno bi ponovno uzeo rabljenu SN2.

Ne mozemo im zamjeriti, ubacuju se u igru protiv Roland Gaia, Korg Microkorg XL i kompanije i za tu konkurenciju su potpuno dorasli.

Sound sto je 2000. bio top iz svijeta VA (po cijeni), danas dolazi za 500-injak eura.

Al dal ce im se isplatiti, ne znam. Meni nema smisla, al mozda novijim klincima koji prelaze iz softvera u hardver, ima.

Elf
03-10-2010, 02:30 PM
Imao sam K-Station,bio jako zadovoljan...uglavnom ga koristio za live,tako da kapiram da cje i Ultranova imati takvu namenu,a deluje mi bash fino organizovana za tu svrhu.