View Full Version : Farenhajt - Jos uvek, pop rock
Mitjovan
29-09-2010, 11:46 PM
http://www.youtube.com/watch?v=v__sn1oGgzI
Svaki komentar je dobrodosao :))
alek019
30-09-2010, 07:30 AM
Momci su i ovaj put standardno odlični. Pesmica je lepa. Na ovim prostorima fali ovakve muzikice.
Sve najlepše,pozdrav
Arthur
04-10-2010, 03:55 AM
vokal mi se jako dojmi, kao i mix u celini. Bubanj je kucan? Bfd2?
Bockie
04-10-2010, 11:41 AM
1. Mix odlican,vokal odlican.
2. Bubanj... ...odlican sound, ali aranzman bubnja je jako bazican, ne bubnjarski...
3. Gitarski solo sound - jeftin pc "zoom 503" sound...mada to sad svi koriste za taj pop tra-la-la...
Odlican rad, lepa pesma..!
Miha Blaze
04-10-2010, 06:10 PM
vokal mi se jako dojmi, kao i mix u celini. Bubanj je kucan? Bfd2?
Zanimljivo je kako mu lepo lezi Solidtube... da se plasim da probam bilo sta drugo na njemu haha
Iako sam ucestvovao u snimanju i miksu pesme... jako mi se svidja (privatno) muzika koju ovaj bend svira, mnogo vise od bendova koji su danas popularni i koji sviraju (vrte pare) ovde i onde... pesme su po mom subjektivnom misljenju mnogo bolje iskomponovane i izaranzirane (nema primesa radio Teherana), ima zanimljivih delova... svirackih virtuoznih momenata al sa ukusom... Mislim da bi bend sigurno uradio nesto vece kad bi se bolje izpromovisao, al kako?
Pozdrav!
Mitjovan
06-10-2010, 12:57 AM
Hvala na komentarima, raduje me sto su uglavnom pozitivni sto znaci da smo na pravom putu i muzicki i tehnicki :)
Bubanj je Superior Drummer 1 (onaj na 9 dvdjeva) DW komplet, ritam gitare su Prs SC250 u Valve king-a, a solo je Vox Tone lab... Naravno nisam ni ja najsrecniji svojim zvukom, ali Boze moj, radi se na tome :)
Drago mi je da Vam se uglavnom pesma svidja, sto je valjda i poenta svega...:)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.