PDA

View Full Version : Strava... Elektronicari vidite ovo!!!!

korenjak
27-09-2010, 12:08 PM
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Ht96HJ01SE4?fs=1&amp;hl=sr_RS"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Ht96HJ01SE4?fs=1&amp;hl=sr_RS" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

kejkz
27-09-2010, 12:43 PM
Brza ta mashina :rotfl:

korenjak
27-09-2010, 01:16 PM
Meni zvuci super....old school

DaBear
27-09-2010, 01:38 PM
e boze...kako ima dokonih ljudi na ovom svetu !!???

Mika Technika
27-09-2010, 01:42 PM
maestralno!

korenjak
27-09-2010, 01:42 PM
@ DaBear

Pa ono jes....
Al bar da cujem nesto drugacije od svega ostalog..

umetnos'.....

awacs
27-09-2010, 02:11 PM
umetnos'.....
Pa bila bi jo? veća umetnos' da je odsvirao neku svoju kompoziciju. Ovako se nije mrdnuo dalje od onih likova koji rade goblene na temu Mona Lize.

Pozdrav,

Vasa

silicon science
27-09-2010, 02:23 PM
Pa bila bi još veća umetnos' da je odsvirao neku svoju kompoziciju. Ovako se nije mrdnuo dalje od onih likova koji rade goblene na temu Mona Lize.

Pozdrav,

Vasa

U umetnosti je chesto bitnije "kako" nego "shta", tj. nachin na koji je nesto uradjeno ispred same priche...8-)

Goran B
27-09-2010, 02:36 PM
Haha.. super je ovo.
Lik je vjerovatno htjeo da uradi neku kompoziciju koju mnogo ljudi zna, da bi prepoznali naravno o čemu se radi.
U svakom slučaju veoma simpatično hehe...

awacs
27-09-2010, 02:58 PM
U umetnosti je chesto bitnije "kako" nego "shta", tj. nachin na koji je nesto uradjeno ispred same priche...8-)

Ne samo da je često bitnije nego je najbitnije. Ama niko ovde ne mo?e da se lo?i na to kako je čovek uradio (po?to je lo?e), mo?e da se lo?i na to čime je uradio. A to pak nisu iste stvari.

Elem, da je smislio kompoziciju koja je kompatibilna sa instrumentom nazvao bih to umetno?ću, ovako nije ni?ta vi?e od (uspe?ne) dosetke.

Pozdrav,

Vasa

boggy
27-09-2010, 02:59 PM
siroti skener :(

pozdrav

bogi

korenjak
27-09-2010, 04:46 PM
uvek sam voleo dobre obrade

moram priznati ova je dobra....originalna...

a i sam ambient sacinjen od ovih zvukova je bas kul

a umetnos'

e u poslednjim decenijama nazalost vise niko ne zna sta je to....

awacs
27-09-2010, 05:55 PM
a umetnos'

e u poslednjim decenijama nazalost vise niko ne zna sta je to....

Evo svečano i javno skačem sam sebi u usta, po?to me je ovo ?to si napisao podsetilo na ono ?to zaista mislim (kad nisam u ulozi nadrndanog starca): rad ovog lika jeste umetnost samim tim ?to je ve?tački stvorio neki događaj i ?to smo neki "mi" do?iveli posledice tog stvaranja.

Zapravo - stvaranje i do?ivljavanje onoga ?to je stvoreno su dovoljni razlozi da ono ?to se nalazi između posmatramo kao umetnost.

Pozdrav,

Vasa

korenjak
28-09-2010, 01:30 AM
Ma da ...kad onako pogledas odozgo iz kosmosa.....ljudi su mnogo tih stvaralackih prostranstava ispucali....

Mada ima jos mnogo da se kaze...nesto posebno danas stvore tek poneki...

A inventivnost onih mnogih koji nisu poneki....svede se na kreativnu reciklazu...

odnosno obradjivanje... no i to je nastavak puta koji neko poche...

svakako bolje i obraditi nesto postojece...dati mu novu notu...draz....pokazati da ga gledas iz originalnog ugla.....ima tu kreativnosti ipak...

dakle bolje i to nego stvoriti neko djubre....da svedem ..bolje originalna reciklaza...nego degradirajuce srvaralastvo...

al posto se danas sa sigurnoscu ni ne zna sta je degradirajuce....i uvek ispadne debata...
ajd onda bar nek nije destruktivno...u bilo kom pogledu

Ovo sto je ovaj lik napravio sa ovim masinama...je domisljato....moze i za neki retro futura film :)

zapravo on je kreirao instrument koji moze odsvirati i neku tvoju ili moju pesmu....i eto sprege....autor izvodjac....zajedno smo ipak neki kreativni tim

ovaj napiso pesmu a drugi konstruisao instrument...

dane zaboravimo i njih ...inzenjere projektante ...konstruktore i graditelje mnogih instrumenata i sprava....zahvaljujuci kojima danas komponujemo i stvaramo....i ciji zvuk inspirise i pokrece na stvaralastvo...

i oni su isto kreativci umetnici i to cak mnogo univerzalniji...ali su se odlucili da svoju kreativnost ne usmere na pisanje nekoliko kompozicija.....vec na konstrukciju instrumenta koji ce inspirisati stotine kompozitora i izazvati hiljade kompozicija....

zato i kazem i mashinci su umetnici.... i mnogi drugi....ali su tu titulu malo nepravedno prisvojili knjizevnici, muzicki likovni i dramski umetnici...

sve u svemu vajar npr vaja od kamena...ali mu ne mozemo zameriti sto i taj kamen nije sam stvorio....
svako se nastavlja na neciji zivot i delo....jedni druge inspirisemo...gradimo...

i kolko god to izgledalo malo nesvarljivo za ljudske sujete.... svi smo ekipa

ljudi na zemlji

jedni druge uzrokujemo neprestano

pozz

boggy
28-09-2010, 10:58 AM
Ma da ...kad onako pogledas odozgo iz kosmosa.....ljudi su mnogo tih stvaralackih prostranstava ispucali....

Mada ima jos mnogo da se kaze...nesto posebno danas stvore tek poneki...

A inventivnost onih mnogih koji nisu poneki....svede se na kreativnu reciklazu...

odnosno obradjivanje... no i to je nastavak puta koji neko poche...

svakako bolje i obraditi nesto postojece...dati mu novu notu...draz....pokazati da ga gledas iz originalnog ugla.....ima tu kreativnosti ipak...

dakle bolje i to nego stvoriti neko djubre....da svedem ..bolje originalna reciklaza...nego degradirajuce srvaralastvo...

al posto se danas sa sigurnoscu ni ne zna sta je degradirajuce....i uvek ispadne debata...
ajd onda bar nek nije destruktivno...u bilo kom pogledu

Ovo sto je ovaj lik napravio sa ovim masinama...je domisljato....moze i za neki retro futura film :)

zapravo on je kreirao instrument koji moze odsvirati i neku tvoju ili moju pesmu....i eto sprege....autor izvodjac....zajedno smo ipak neki kreativni tim

ovaj napiso pesmu a drugi konstruisao instrument...

dane zaboravimo i njih ...inzenjere projektante ...konstruktore i graditelje mnogih instrumenata i sprava....zahvaljujuci kojima danas komponujemo i stvaramo....i ciji zvuk inspirise i pokrece na stvaralastvo...

i oni su isto kreativci umetnici i to cak mnogo univerzalniji...ali su se odlucili da svoju kreativnost ne usmere na pisanje nekoliko kompozicija.....vec na konstrukciju instrumenta koji ce inspirisati stotine kompozitora i izazvati hiljade kompozicija....

zato i kazem i mashinci su umetnici.... i mnogi drugi....ali su tu titulu malo nepravedno prisvojili knjizevnici, muzicki likovni i dramski umetnici...

sve u svemu vajar npr vaja od kamena...ali mu ne mozemo zameriti sto i taj kamen nije sam stvorio....
svako se nastavlja na neciji zivot i delo....jedni druge inspirisemo...gradimo...

i kolko god to izgledalo malo nesvarljivo za ljudske sujete.... svi smo ekipa

ljudi na zemlji

pozz

Acu za preCednika!!! :bounce2::trchi:

pozdrav

bogi

kejkz
28-09-2010, 11:41 AM

I uzorkujemo :)

Lepo receno korenjak!

korenjak
28-09-2010, 11:45 AM
joj uzorkovanje sam zaboravio...

mmmm...

keks ne pocinji :rolleyes:

kejkz
28-09-2010, 12:25 PM
Evo, necu. :rotfl:

LAMPASH
01-10-2010, 12:08 PM
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/c2JChnwv2Ws?fs=1&amp;hl=en_GB"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/c2JChnwv2Ws?fs=1&amp;hl=en_GB" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Ovaj je muzikalniji :)

disco violence
01-10-2010, 05:03 PM
Prosto obozavam ovakve debilizme.
-Ne mogu da ga odvojim od kaveza s majmunima.
-Pa kad su smesni.

korenjak
02-10-2010, 01:31 PM
najvise mi se svidja glava stojeceg gitariste HAHA