PDA

View Full Version : Kontakt radi Kontakta...

Igor
26-09-2010, 06:04 PM
Hej, Rumovci, tačnije vi koji koristite (imate) NI Kontakt Choir kolekciju semplova...
Po?to nisam siguran da li bi se moje pitanje kosilo sa pravilima foruma, zamolio bih vas da mi se obratite na PM, te ću vam objasniti koji problem imam. Ni?ta spektakularno, ali Internet mi, na?alost, ne mo?e pomoći. Sem da eventualno od tačke A do tačke B idem preko tačke Q, a bi bilo abnormalno gubljenje vremena za svakoga ko zna za ovaj forum :)

Igor
27-09-2010, 08:56 PM
Ajde ljudi molim vas. Treba mi jedan (pretpostavljate koji) tga fajl od mizerije u mb pa da ne skidam 7gb zbog toga.

psionic
29-09-2010, 11:19 PM
Ajde ljudi molim vas. Treba mi jedan (pretpostavljate koji) tga fajl od mizerije u mb pa da ne skidam 7gb zbog toga.

Ajd sad da se ne pravim mnogo pametan kad nemam Choirs, ali da li si mozda probao da potrazis preko googla ukucavajuci tacan naziv fajla ? Postoji neka mala sansa da ga i tako pronadjes. Jos bolje, probaj sa nekim programima tipa Apex DC++ ili eMule... Iznenadio bi se sta sve moze da se nadje. Ovo naravno ako ne dobijes odgovor na PM, to je ipak najlakse.

Igor
01-10-2010, 09:57 PM
Hvala Psionic, zaista, znao sam za te fore, ali mi jednostavno nisu padale na pamet. Elem, u međuvremenu je iskrsli update Kontakta re?io problem. Svejedno, hvala puno!