PDA

View Full Version : Semetralni rad "Muzicki studio". Help

Filip_
24-09-2010, 05:32 PM
Imam u Ponedeljak (27. Sept.) ispit, a moram pre toga da predam i semestralni rad "Muzicki studio". Da ne bih pisao iz glave i literature i mucio se, ima li neko neki tekst od 10-tak strana u vezi delova studia, osnovnih podela itd. Svaka pomoc je dobrodosla posto dan posle imam jos jedan ispit, pa moram da ucim za njega tako da sam u manjku sa vremenom :cry:. Hvala.

awacs
24-09-2010, 05:59 PM
Ko visoko leti nisko zimi. Baš ti je dobar signature :)

Pozdrav,

Vasa

silicon science
24-09-2010, 06:18 PM
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/4DZuZg64UGM?fs=1&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/4DZuZg64UGM?fs=1&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

DaBear
24-09-2010, 06:40 PM
Imam u Ponedeljak (27. Sept.) ispit, a moram pre toga da predam i semestralni rad "Muzicki studio". Da ne bih pisao iz glave i literature i mucio se, ima li neko neki tekst od 10-tak strana u vezi delova studia, osnovnih podela itd. Svaka pomoc je dobrodosla posto dan posle imam jos jedan ispit, pa moram da ucim za njega tako da sam u manjku sa vremenom :cry:. Hvala.

pa zar odma' sa prepisivanjem ????
A sto si cekao do zadnjeg momenta ??

:(:mad::shock::confused:

voomighty
24-09-2010, 06:45 PM
<object width="480" height="385">

<embed src="http://www.youtube.com/v/4DZuZg64UGM?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></object>

haahahahaahahahahaaa

extraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

jojjjjjjjjjjjjjjj umro od meha

ahahahaahahaahah

CARE

Filip_
24-09-2010, 07:33 PM
Da Bear...Nista me ne pitaj...eto...iskrslo...mislio sam da mogu doneti rad i koji dan posle ispita...jos sutra idem na Marky-ja...tako da...kao sto rekoh...svaka pomoc je dobrodosla :cry:

@ awacs: Hvala Vaso..pozz za tebe...btw signature je bio grafit na jednoj zgradi u Beogradu 90-tih...

awacs
24-09-2010, 08:16 PM
jos sutra idem na Marky-ja...

:rotfl::rotfl::rotfl:Carski :rotfl::rotfl::rotfl: ?to se tiče tvog potpisa, pročitaj ga jo? par puta :wink:

Pozdrav,

Vasa

kejkz
24-09-2010, 08:33 PM
Da ne bih pisao iz glave i literature i mucio se
Ihaj, ima? iz glave, ima? literaturu, eto, već dok si postovao po forumu, mogao si napisati. Muka te?ka, nema ?ta.
Ovaj glavni glumac malo malo pa gleda u kameru, mora da je i on imao problem neki literarni :D

Filip_
24-09-2010, 09:16 PM
Imam literaturu, ali sve je rastrkano, a to iz glave treba napisati tako da forma bude ok i da nesto ne izostavim...ne bih trazio pomoc da mi ne treba...ali eto...sve okrenuste na salu i segu :da:. Whatever, pocecu da pisem solo, a ako ima neko nesto do Nedelje da posalje na mail ili kako vec, dobrodoslo je.

NLP
24-09-2010, 10:32 PM
... a gdje ti je email?

kejkz
24-09-2010, 10:55 PM
... a gdje ti je email?
Kako gde, pa na Internetu!

boggy
24-09-2010, 11:50 PM
au... :rolleyes:

pozdrav

bogi

Filip_
25-09-2010, 05:13 PM
... a gdje ti je email?
:confused:

Mislio da mi pise u profilu...anyway, mail: malimiserasplakao@gmail.com

NLP
26-09-2010, 01:41 AM
... dobro ja osobno nigdje ne vidim taj email u tvom profilu, sad je verovatno več prekasno, poslao bih ti inače jedan rad na tu temu, ?teta.
... ali ionako je tako najbolje pa da se malo i sam potrudi?:)

Filip_
26-09-2010, 04:54 AM
Nije kasno:D...salji...u Ponedeljak trebam predati u podne..ima jos vremena, taman da iskombinujem to tvoje i ovo moje sto napisah :rolleyes:

Filip_
27-09-2010, 12:18 PM
Prodjoh ispit...6 ali nema veze...semestralni rad mi ima "samo" 8 strana, a treba izmedju 10 i 15 str. da bude...mogu ga do petka ponovo predati. NLP...pomazi...salji to...ne znam sta da jos napisem,a da ne izgleda nabacano, posto profesor nije mutav i videce da sam otaljao posao:confused:...jedino da im nacrtam nesto slobodnom rukom na jos 2 strane :rolleyes:

LA-2A
27-09-2010, 12:39 PM
da ti je profesor video avater sigurno bi ti zalepio keca ko vrata:rotfl:

Monroe/Rampart
27-09-2010, 01:30 PM
Od svih ludorija na topicu, meni je u biti najinteresantnije sto si ti samo rekao da je seminarski na temu "Muzicki studio". To moze znacit da moze biti o provodjenju struje kroz muzicki studio, o integralnim djelovima opreme, o akustici u studiju, pa i esej na temu "Kako sam se osjecao kad sam dosao u muzicki studio". Produzio ti je covjek rok za 5 dana, sad napisi ljudski.

awacs
27-09-2010, 02:15 PM
Prodjoh ispit...6 ali nema veze...semestralni rad mi ima "samo" 8 strana, a treba izmedju 10 i 15 str. da bude...mogu ga do petka ponovo predati. NLP...pomazi...salji to...ne znam sta da jos napisem,a da ne izgleda nabacano, posto profesor nije mutav i videce da sam otaljao posao:confused:...jedino da im nacrtam nesto slobodnom rukom na jos 2 strane :rolleyes:
Ako nije tajna, o kakvoj školi/smeru se uopšte radi?

Pozdrav,

Vasa

Filip_
27-09-2010, 09:32 PM
Monroe...ovo treba da pisem za predmet "Digitalne Multimedije 2", a predmet veze nema sa zvukom sem sto se radi malo Sound Forge...profesor mi je izasao u susret posto sam sa AVT smer (Audio i video tehnologije...VISER skola...Visoka skola elektrotehnike i racunarstva (p.s- eto odgovora mom Vasi :grin:)), pa da m izadje u susret da pisem o necemu sto mi nije strano kao ovo sto ucim na ovom predmetu (silom prilika sam uzeo DM2, iako nisam imao DM1 u prvoj, posto mi je jedan predmet ukinut) tipa Flash animacije, Dreamweaver i deo ima veze sa vektorskom grafikom i stampom. Iako profan nema puno veze sa ovim, ima dosta profesora saradnika, pa ako bi palo nekom pod ruku neko lupetanje s moje strane ne bi valjalo :da:. Cela stvar oko teme jeste ispala komicna, ali sto se teme tice uzeo sam par grana i tako napisao "rad". Poceo sa malim uvodom, velicina soba, delovi studija, preko izolacije i konstrukcije (gradj. materijal, sta za koju primenu staviti), ventilacija i izolacije buke iz instalacija, potom prostorna akustika i akustika malih prostorija itd, itd..realno lenj sam...:(...zato pitah ako neko nesto ima gotovo...nemam motivaciju da se trudim za profesora i predmet koji nema veze sa tim, a opet moze neko drugi procitati pa da naje**m :rolleyes:. Eto opet sve okrenuste na salu i segu...trebao bi da postoji deo foruma za viceve i sale :)

silicon science
27-09-2010, 09:46 PM
Sory al ne mogu da odolim :D

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/T29zG1BFE74?fs=1&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/T29zG1BFE74?fs=1&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

boggy
27-09-2010, 11:44 PM
...........Eto opet sve okrenuste na salu i segu...trebao bi da postoji deo foruma za viceve i sale :)
Postoji, evo prebacio sam :da:

pozdrav

bogi

Filip_
28-09-2010, 01:56 PM
Primetih...'fala 'fala :D...a postavih (trebala je bar da bude) ozbljnu temu :da:

boggy
28-09-2010, 02:00 PM
Primetih...'fala 'fala :D.......
ah... nije to nista... nema na cemu, :mrgreen:
mada je najbolji moderator onaj koga ni ne primecujes... :ninja:
jbg.. :ups:

pozdrav

bogi

Filip_
28-09-2010, 10:35 PM
Nema na cemu mr. "neprimetni" pozz :D