View Full Version : Good IDEA for Serbian market!
Mika Technika
22-09-2010, 11:57 PM
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/z7lwywJbqZA?fs=1&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/z7lwywJbqZA?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>
Uzas! Tko zna sta sve jedemo...
Neobicno je da je kod nas Konzum (HR verzija Idee) medju boljim trgovinama... kod nas je na toj razini LIDL, tamo kupujem samo wc papir:D, meso im je kao da je pol sirovine traktorska guma :banghead:
silicon science
23-09-2010, 09:13 AM
E moj Miko, selimo se mi u brda uskoro :wink::wink: Nema druge
Moritz
23-09-2010, 10:01 AM
IDEA je sa mnom zavrsila pre par meseci kada mi je na frku trebalo 4 obicna Princo ( ili neko slicno smece) CD-a da nesto snimim.
Uzmem ta 4 komada posle 15 minuta pokusavanja da nadjem pravu cenu jer nigde nema imena artikla nego samo sifra, odem na kasu i snajka mi ukuca cifru od 380 dinara !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! za 4 CD-a ...malo je falilo da je zadavim, naravno diskove sam joj ostavio u amanet a ja otisao dalje da kupim po realnoj ceni. :banghead:
Everbeatz
23-09-2010, 11:37 AM
nikad mi IDEA nije bila bliska srcu..
silicon science
23-09-2010, 11:50 AM
nikad mi IDEA nije bila bliska srcu..
Ma sve se svodi na istu plastiku koja se prodaje svugde jbg, samo sto su ovi jos i bezobrazni... A drzavne kontrolne institucije zmirkaju na jedno ili oba oka...
kejkz
23-09-2010, 01:34 PM
Ma isti djavo, lopovi, cene dizu u nebesa, a ponuda... ocaj... jedva cekam da ovde dodju veliki supermarketi i pobiju super Miska, Ideje i ostale derikoze. Kod nas su cene ogromne kada se pogleda kvalitet proizvoda! O usluzi da ne pricam... mada, realno, koliko placaju te ljude sto rade... Mutna vremena... No, svima dodje kraj. Nasa drzava ne postoji, ona je samo iluzija... Jedine institucije su politicke stranke.
Nemoj se tome nadat jer veliki marketi imaju jos goru ponudu...u hr npr. LIDL - katastrofa, BILLA- polukatastrofa, MERCATOR - brutalne cijene, meni je jedino INTERSPAR ok ali njega nema na puno mjesta...
kejkz
23-09-2010, 01:41 PM
A verujem da jeste tako, kad malo bolje razmislim... kakva zemlja, takva i ponuda. No, makar se nadam da necu morati samo ici kod jednoga, nego cu imati slicno losu ponudu i visoke cene na vise mesta :rolleyes:
Mika Technika
23-09-2010, 02:13 PM
iddddddeeeeeeeemmmoooooooo!!!!!
p.s. ne kupujte meso(tj. jedite samo jagnjetinu kad vam se jede meso, al proverenu) :)
Everbeatz
23-09-2010, 03:04 PM
iddddddeeeeeeeemmmoooooooo!!!!!
p.s. ne kupujte meso(tj. jedite samo jagnjetinu kad vam se jede meso, al proverenu) :)
ne moze ni jagnjetina iz bilo kog kraja moj Miko:):wink:
awacs
23-09-2010, 04:06 PM
Uzas! Tko zna sta sve jedemo...
Hehe, jedemo isto ono što i slušamo :) Sve je VSTi - od "bubnjeva", preko "gudača" i "klavira" do "piletine", "teletine" i "voća i povrća". Važno je da su želudac, creva, oči, uši i mozak puni nečega. Pa onda spavaš i ne brineš. Super. To ti je civilizacija.
Pozdrav,
Vasa
DaBear
23-09-2010, 04:59 PM
"ja, ja nosim plasticno odelo,
i plastika je moja hrana,
zato sam plastican i ja !"
"plastika, plastika, plastika, plastika,
plastika, plastika, plastika, plastika'
awacs
23-09-2010, 06:28 PM
"ja, ja nosim plasticno odelo,
i plastika je moja hrana,
zato sam plastican i ja !"
"plastika, plastika, plastika, plastika,
plastika, plastika, plastika, plastika'
E, ba? tako :) Mada, čak ni danas nije nemoguće naći pravo meso i pravo povrće, kao ni prave pijaniste, basiste i bubnjare, ali ko danas ima vremena da se dru?i sa seljacima i muzikantima?
Pozdrav,
Vasa
Mika Technika
23-09-2010, 11:17 PM
ne moze ni jagnjetina iz bilo kog kraja moj Miko:):wink:
pa jeste, al ima i ovde dobra! :)
Bockie
24-09-2010, 12:46 AM
Kad smo kod ja'njetine, radio ja pre par godina kao ispomoc jednom geometru (cuvao merni uredjaj od 70000e da ne opizdi na zemlju kad dune vetar...) i na jednom fruskogorskom proplanku premerili farmu sa "ovcama s' plan'ne" (150m nadmorske),one sto pasu na 3000m nadmorske cistu travicu (fruskogorsku) eheheheh...:D...svi pazare od njega ba',co'ek donosi izBosne...eheheh...:rotfl:
AudioStorm
24-09-2010, 09:45 AM
Nego sto,nisi ni svjestan koliko si u pravu!
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="if(typeof(jsCall)=='function'){jsCall();}else{setT imeout('jsCall()',500);}" id="jsProxy" type="hidden">
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.