PDA

View Full Version : Zvucna karta externa

magnum
17-09-2010, 11:30 AM
Dakle stici ce mi narucena firevare karta Presonus FareStudio mobile. Koja su vasa misljenja o ovoj karti, da li sam napravio dobru kupovinu. Elem,posao koji hocu da odradim je sledeci,da povezem moj bubanj (td-20 koji ima digital out) pa preko karte Presonus FareStudio mobile sa kompjuterom, da bih mogao da zapisujem moju svirku u cubase na jedan od kanala.Interesuje me samo da li je dobar odabir karte za tu vrstu posla. Evo i slike sta sve poseduje o ulaza i izlaza !!!!

magnum
17-09-2010, 11:32 AM
Izvinjavam se u brzini sam kliknuo evo slike

Maiv
17-09-2010, 12:05 PM
Trebas audio ili midi zapis?

magnum
17-09-2010, 12:41 PM
Po potrebi i jedno i drugo !!!

kejkz
17-09-2010, 01:00 PM
Dakle stici ce mi narucena firevare karta Presonus FareStudio mobile. Koja su vasa misljenja o ovoj karti, da li sam napravio dobru kupovinu. Elem,posao koji hocu da odradim je sledeci,da povezem moj bubanj (td-20 koji ima digital out) pa preko karte Presonus FareStudio mobile sa kompjuterom, da bih mogao da zapisujem moju svirku u cubase na jedan od kanala.Interesuje me samo da li je dobar odabir karte za tu vrstu posla. Evo i slike sta sve poseduje o ulaza i izlaza !!!!

Ova karta ima digitalne ulaze/izlaze, prvo sam pomislio da nema, i ima spdif, sto tebi bas treba, tako da nisi pogresio.

Pardon

Maiv
17-09-2010, 01:25 PM
Pa cini mi se ok za to sto trebas, mozes snimat i pojedine kanale 8-kanalno posto vidim da imas izlaz iz bubnja...
Imas firewire ulaz na kompu?

magnum
17-09-2010, 03:34 PM
Da, imam firewire na notebook-u.

"Kejkz", mislim da je super i to sto i ja imam spdif-out na samom modulu, hvala vam od srca na odgovorima :grin: :wink: :). Tumbao sam po glavi:banghead: i lomio se, pa sam se odlucio na ovu kartu jer bas nju preporucuju na youtube za ovakve radove, pa reko' ajde da ne pametujem mnogo jer ljudi su od struke, kao i vi, a ja samo izvodjac radova :drums: nemam neka iskustva sto se toga tice.
Hvala opet svima !!

zeleni
17-09-2010, 04:04 PM
E ja nemam firewire, pa moram da nabavim neku USB :) Citao sam po forumima i u glavnom preporuke su izmedju M-audio fast track pro i EMU 0404 USB. Medjutim trazeci po netu naisao sam i na Tascam US-144 MKII. Ima li neko iskustva sa ovom karticom? ili jos neka preporuka kartice koja ce mi stabilno radit na laptopu win 7?? Vecinom snimam vokale za radio emisiju 2 mikrofona, a ponekad i po koju pjesmicu.
Unaprijed hvala, pozdrav :da: