PDA

View Full Version : novi MBox 3 Pro radi sa Logic, Cubase, Sonar itd itd..

DaBear
16-09-2010, 08:22 PM
http://www.avid.com/US/products/Pro-Tools-Mbox-Pro

interesantno...bas su nakrcali puno novih stvari !!

Everbeatz
16-09-2010, 09:00 PM
Ne razumem sta je revolucionarno u tome sto MBox 3 radi sa Cubase, Sonar, Reason, Fruity Loops itd?:confused:

mozda nisam u toku....izvinjavam se:ups:

DaBear
16-09-2010, 09:07 PM
Ne razumem sta je revolucionarno u tome sto MBox 3 radi sa Cubase, Sonar, Reason, Fruity Loops itd?:confused:

mozda nisam u toku....izvinjavam se:ups:

izvini molim te ako sam te uvredio !?? Apsolutno si u toku, i NISTA nije vise revolucionalno !!!:rolleyes:
Fora je sto sad mozes da koristis MBox kartu dok recimo, komponujes u Logicu ili Live, a posle miksas u Pro Toolsu.

Everbeatz
16-09-2010, 09:15 PM
izvini molim te ako sam te uvredio !?? Apsolutno si u toku, i NISTA nije vise revolucionalno !!!:rolleyes:
Fora je sto sad mozes da koristis MBox kartu dok recimo, komponujes u Logicu ili Live, a posle miksas u Pro Toolsu.

Izgleda da sam ja tebe uvredio sto pitam elementarnu stvar, izvini ti...

Maltene svaki audio interface koji znam radi u nabrojanim programima bez problema, pa mi ovo naglasavanje da MBox 3 radi istu stvar deluje kao da je izmisljena topla voda..posebno "mixanje u PT":rolleyes:

RetroMan
16-09-2010, 09:22 PM
...svaki audio interface koji znam radi u nabrojanim programima bez problema, pa mi ovo naglasavanje da MBox 3 radi istu stvar ...
Pa sad (sa novim drajverima) i MBox stvarno radi bez problema, pa moraju malo da se hvale. :da:

RM

Everbeatz
16-09-2010, 09:25 PM
Pa sad (sa novim drajverima) i MBox stvarno radi bez problema, pa moraju malo da se hvale. :da:

RM

AAAAA, pa sto ne kazete:D

Cestitam Avid-u onda:wink:

Dexxy
16-09-2010, 09:28 PM
Na DIGI 003 radi sve normalno.

DaBear
17-09-2010, 07:32 AM
ima puno interesantnih stvari koje su dodali n MBox pro interface..
- 4 inserta
- Tuner
- DSP reverb koji radi sa bilo kojim DAW-om
- mono dugme
- dim dugme
- 2 para zvucika mogu da se okache
- multi button
- 2 x firewire
- veliko volume dugme
- 2 ulaza za slusalice

pored ostalih stvari od pre.clock, MIDI, spdf, itd