View Full Version : A sad nesto novo?! - Beogradska Skola Zvuka
pecass
14-09-2010, 09:54 PM
http://www.beogradskaskolazvuka.com/BSZ/kontakt.html
Bitch
15-09-2010, 12:18 AM
ko voli nek izvoli :D bice super nema sta, mislim da smo napravili pravu stvar. al' da ne pricam ja.....
Moritz
15-09-2010, 12:49 AM
:thumbsup: Bravo, samo napred :)
silicon science
15-09-2010, 09:05 AM
Svaka chast ljudi... :):):) Super ekipa i nastavni program
pecass
15-09-2010, 11:27 AM
Bez ljutnje al u odnosu na SAE - ovde se tacno zna ko ,sta i kako:wink:
Malo mi taj Cecinatrijum...al ekipa je OK!8-)
Bitch
15-09-2010, 04:40 PM
tnx kolege :)
lepo!!
Postoje li varijante kurseva za nas stalno zaposlene?
Bitch
15-09-2010, 05:51 PM
@OFF
...i to je u planu. imali smo vec par zainteresovanih sa slicnim requestom, i ako se javne odredjeni broj vas, mozemo da napravimo poseban tajming. Za sada se planira utorak i cetvrtak kao workdays, a ovo moze mozda vikendom... javnucu ti ako se nesto napravi. najlakse ti je da addujes skolu ako si na FB, posto se non-stop updateuju vesti.
DaBear
15-09-2010, 05:51 PM
odlicno !! Prava stvar !:D:D
awacs
15-09-2010, 06:55 PM
Super! Par pitanja na teme koje nisu pokrivene na sajtu:
1. Koliko meseci traje svaki kurs pojedinačno?
2. Da li škola namerava da konkuriše za licencu Ministarstva prosvete?
Pozdrav,
Vasa
@OFF
...i to je u planu. imali smo vec par zainteresovanih sa slicnim requestom, i ako se javne odredjeni broj vas, mozemo da napravimo poseban tajming. Za sada se planira utorak i cetvrtak kao workdays, a ovo moze mozda vikendom... javnucu ti ako se nesto napravi. najlakse ti je da addujes skolu ako si na FB, posto se non-stop updateuju vesti.
Joj, vikendi su za druge aktivnosti:(. Svakako cemo biti u kontaktu, pricacu sa mojima iz skole, mogu i oni da me posalju na usavrsavanje:wink:
DzoniPFC
19-09-2010, 09:10 PM
http://www.beogradskaskolazvuka.com/BSZ/program_files/shapeimage_9.png
zasto ljudi vole da kace tudje slike na sajt. taman sam se obradovo da je nesto novo u pitanju, kad ono cecin studio, koji nema ni jedan outboard hardware u rack-u... :banghead:
awacs
19-09-2010, 09:43 PM
zasto ljudi vole da kace tudje slike na sajt
Verovatno iz istog razloga iz kog postavljaju tuđe slike u svoje avatare na forumima. To ti je Internet.
Pozdrav,
Vasa
Bitch
19-09-2010, 10:19 PM
zasto ljudi vole da kace tudje slike na sajt. taman sam se obradovo da je nesto novo u pitanju, kad ono cecin studio, koji nema ni jedan outboard hardware u rack-u... :banghead:
to je bilo prvo pod rukom kad se dizajnirao sajt. U studiju nema ovoliko outboarda, ali ima Avalon737, TC 6000, Teletronix LA2A, Neve 33609... ali slazem se da neko smatra da se samo sa 'ormarima' opreme moze postici dobar zvuk :rolleyes:
btw, ako kliknes na 'tehnika' link, imas fotki studija, tako da nema greske...
...polako, nemoj da udaras glavom u zid, bolece te :). A slikicu cu da javnem da sklone, da ne bi bilo 'zabluda' ... :wink:
Bitch
19-09-2010, 10:28 PM
evo ga TC, to ima u studiju. izvinjenje od tima BSZ na 'neumesnoj fotografiji'.
Synclavier
19-09-2010, 11:24 PM
.... E, sad videh ovo...:D
Sta da kazem, osim - cestitam, samo napred!!!:)
Sa cenjenim kolegom Bitch-om nisam imao prilike da saradjujem, ali sam cuo rezultate njegovog rada i pohvale kolega kojim verujem.
Cto se Cileta tice, sa njim sam se baaaas naradio i mogu reci samo sve najbolje o profesionalnosti i strucnosti.
I da se cela ekipa svela samo na navedenu dvojicu ocekivao bih odlicne rezultate, mada vidim i da je ostatak ekipe za respekt. Takodje, poznavajuci gorenavedene, siguran sam da ce i programi i sertifikati biti i dobro osmisljeni i imati tezinu...
Konacno nesto ozbiljno...:da:
svaka chast na shkoli!
samo napred :)
Dexxy
26-09-2010, 11:21 PM
+1
sve najbolje :)
Goran Radinović mi je poznat lik, ovde u Loznici je jako cenjen kao instrumentalista jo? "od malih nogu". Ne znam ga lično, ali ako o nekome dvadeset godina slu?a? samo pohvale u svakom pogledu, onda mora da je u pitanju izuzetan čovek i muzičar.
Bitch
16-11-2010, 08:56 PM
Prijemni ispit za prvi krug polaznika je sad u petak - 19.11, u podne, Neznanog Junaka 45
Vidimo se :)
MUzzY
19-11-2010, 03:36 PM
Bio sam tamo i stvarno izgleda super. Lep plan i program imate i ekipa izgleda super tako da cemo se videti kroz koji mesec :)
Odlican projekat!
IvanKljajic
19-11-2010, 08:39 PM
Danas je prva grupa polaznika sa uspehom polozila kvalifikacioni ispit.
Cestitamo!!!
uros.djordjevic
26-11-2010, 05:57 PM
Važno obaveštenje za sve one koji su propustili prethodni termin za upis!
Zbog velikog interesovanja Beogradska škola zvuka održaće novi kvalifikacioni ispit 17.12. u 12h. Vidimo se u Neznanog junaka 45!
Ukoliko imate bilo kakva pitanja vezana za skolu, slobodno posaljite poruku meni ili kolegi Ivanu Kljajicu.
P.S. Iskreno hvala svim kolegama na podrsci.
Bitch
26-11-2010, 11:51 PM
tako je.
Ceo kolegijum je tu na rumskom. Ivan Kljajic, Uros Djordjevic, Peter Sebenji (nickname: Perkins) i ja.
evo kolega koje su polozile prijemni ispit:
Rezultati kvalifikacionog testa prve grupe polaznika od 19.11.2010.:
Kandidati koji su polo?ili test:
1. Du?an Popović Tillco
2. Nenad Ivanović
3. Branko Marković
4. Nenad Radić
5. Stefan Todorović
6. Nemanja Ne?ić
7. Nemanja ?ćepović
Svi kandidati su se kvalifikovali za OSNOVNI nivo strucnog osposobljavanja.
Čestitamo svim kandidatima!
DaBear
27-11-2010, 10:00 AM
tako je.
Ceo kolegijum je tu na rumskom. Ivan Kljajic, Uros Djordjevic, Peter Sebenji (nickname: Perkins) i ja.
evo kolega koje su polozile prijemni ispit:
Rezultati kvalifikacionog testa prve grupe polaznika od 19.11.2010.:
Kandidati koji su polo?ili test:
1. Du?an Popović Tillco
2. Nenad Ivanović
3. Branko Marković
4. Nenad Radić
5. Stefan Todorović
6. Nemanja Ne?ić
7. Nemanja ?ćepović
Svi kandidati su se kvalifikovali za OSNOVNI nivo strucnog osposobljavanja.
Čestitamo svim kandidatima!
Sedmorica velicanstvenih !!
:wink:
samo napred momci !
uros.djordjevic
27-11-2010, 03:28 PM
Sedmorica velicanstvenih !!
:wink:
samo napred momci !
Hvala na podrsci ;-)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.