PDA

View Full Version : Mali oglasi

meka
08-09-2010, 08:01 AM
OK, shvatam, ljudi imaju sprave koje im ne trebaju, ali da li je stvarno moguće da je 90% nekori?ćeno? Retko da se pojavi oglas koji nema "otpakovano, nikad nekori?ćeno". Pa ?ta ljudi danas rade sa spravama? Slikaju i daju na aukciju? Jesam li mo?da ja namćor ili te sreće da skoro samo na takve oglase nalećem?

kejkz
08-09-2010, 09:35 AM
Verovatno nemas srece, koliko ja vidim, ima bas svacega. Moguce je da su sprave koje tebe zanimaju skuplje, pa da ih prodaju samo preprodavci, a moguce je i nesto sasvim drugo. Ja sam recimo skoro prodao audio kartu koju sam koristio bukvalno samo 6 meseci, a pre toga isto tako jednu koju sam koristio godinu dana, a sve to samo da bih uradio poneki projekat. Moguce je da ljudi nesto uzmu, pa skapiraju da su se zeznuli, ili da im to ne treba, u sustini, pa odredjenu spravu nikada i ne koriste.

Bockie
08-09-2010, 10:22 AM
Da. Meni je pun kurac "ne pusackih" studija...
Jebo studio u kome se nije zapalila cigara,popilo alkohola ili naduvalo vutre...!

DJeneral
08-09-2010, 10:35 AM
word...

disco violence
08-09-2010, 01:31 PM
Šta god sam pazario preko rumskog bilo je u estra stanju,doduše to je bilo pre nego što su oglasi krenuli da se smenjuju nenormalnom brzinom.
P.S.Kupujte od ovih što imaju više postova na rumskom,neverujem da bi vas ispalili.

DaBear
08-09-2010, 03:13 PM
svi prodaju! Niko ne kupuje ! he he ..

a o brzini oglasa...na Gearslutz, ljudi stave po 5-6 strana oglasa na dan !!!!??:shock:
I niko nista ne kupuje...bude po 1000 gledanja oglasa, i niko nista ne kupi !:ups:

kejkz
08-09-2010, 04:58 PM
Nema para

Goran B
08-09-2010, 05:06 PM
Da. Meni je pun kurac "ne pusackih" studija...
Jebo studio u kome se nije zapalila cigara,popilo alkohola ili naduvalo vutre...!
Hahaha...Amin!!!

google
08-09-2010, 05:35 PM
?ta god sam pazario preko rumskog bilo je u estra stanju,dodu?e to je bilo pre nego ?to su oglasi krenuli da se smenjuju nenormalnom brzinom.
P.S.Kupujte od ovih ?to imaju vi?e postova na rumskom,neverujem da bi vas ispalili.

Ja sam pazario tri stvari, bile su u odlicnom stanju a prodavci vrlo korektni. Ima par preprodavaca (verovatno), a i nema se love. To sto je nekorisceno moze biti i upotrebljeno samo par puta, na primer.