View Full Version : Kakav je Gun Klub u BGu?
Hej ljudi!
Trebao bi ici svirati u neki Gun klub u Beogradu.
Jel netko zna kakav je klub, kakva im je tehnika (razglas, bina i sve to ?to muzičarima znači, a publici izgleda uvijek isto)?
:)
alavuk
30-08-2010, 07:44 AM
to je bivsi bullet kod kejkza u komsiluku milosa pocerca , trebalo bi da je dobro i dok je bio bullet bilo je veoma solidno ozvucenje , evo sad 5-og septembra dolazi tesla boy u bg ...
http://www.facebook.com/pages/Belgrade/Gun-Club/145886862102999?filter=3
kejkz
30-08-2010, 12:31 PM
To je ona rupcaga blizu Brodarske shkole? Jednom usao, brzo izasao. Lepse je u parku... I sto dalje od onog drugog kluba po kome mi je kraj poznat... Ili treceg, vise ni sam ne znam koji je po redu.
HeatMan
31-08-2010, 04:43 PM
shot, vidimo se u nishu. nemojte da pobegnete odmah, idete vi pa mi. :*
Arthur
01-09-2010, 12:31 AM
koji dan ste u nišu, ja sam nešto u subotu na nisomniji
HeatMan
01-09-2010, 03:04 AM
u subotu na nisomniji. :) tj na e-tvrdjavi. to je valjda zasebni deo festivala :/
struka i ja. elemental je pre nas, vudu popaj prvi.
sa kim si ti?
Arthur
01-09-2010, 10:19 AM
jest zasebni, ja radim sa Svi Na Pod!
ajd valjda se navatamo između tonskih ;)
HeatMan
01-09-2010, 03:46 PM
mi smo reperi, ne verujem da cemo imati tonsku.. elemental ce morati.. nama samo daj dva mikrofona i udri. :)
aj cimam te ja kad stignemo (oko 9/10) pa da se vidimo :*
Hehe! Privatizirali smo thread. Al nema veze. Arthur je ovdje in-charge pa moze poslje ovo sve pobrisat. Anyway...
Vidimo se onda tamo u Nišu! Mi smo tamo oko 5 popodne na tonskoj pa cemo se nekako ulovit. Ko nosi alko'ol?
bajdvej, znate onaj vic - staro se društvo treba naći i dogovaraju se preko telefona ko će što donijeti (vino, kolači, trava, pršut itd..) a kaže Bračanin (kažu da su oni škrti) "a ja ću dovest brata - on lijepo pjeva!!"
HeatMan
03-09-2010, 01:08 AM
:)
mi smu tu oko 10.. ne znam shto bismo dolazili ranije, s' obzirom na to da mi krecemo tek u pola 2 :/ ili kolko vec.. :/
vidimo se tamo! kad te startuje klinac celavac, da znash da sam ja. :)
Arthur
03-09-2010, 01:11 AM
čuh da je taj GunClub novo mesto Peđice (Odličan Hrčak, Šipražje, Šikarica). Valjda je nešto ambiciozan po tom pitanju, da ima jedno jače koncertno mesto, pošto su mu ovi u poslednjih par godina bili prilično oskudni prostorno. U svakom slučaju, vidimo se i tamo mislim sutra.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.