Log in

View Full Version : TRITON RACK??? helpp

branoy
17-08-2010, 02:11 AM
treba mi ovde sad neko pametan..
Imam triton rack vec dugo dugooo godina.. i sad mi se desava da nece da se upali?? znaci idem na dugme POWER ii pojavi se na ekranu Starting System... i tako stoji do ujutro ako ostavim upaljen rack.. ugasim.. drugi put opet upalim samo se pojavi npr celi ekran zut bez slova.. i tako nece i nekad se upali udje u sistem i sviram i samo zastopa ceo rack ..pojavi se nekad brujanje il sum kad zastopa.. a nekad nista od tona.. i tako cesto ??? sistem sam malo pre nadogradio na 1.52 i sve isto.. a bio je 1.51.. izvadio sam SCSI i ram 3x32 i opet isto?? et sad mi pomozite ako znate jer sa njim sviram i nemam alternativu??? i HVALA unapred!!

branoy
18-08-2010, 01:14 PM
imali gde ikog ovde da zna sta da radim??? :(

Bitch
18-08-2010, 01:18 PM
si probao da drzis enter i nulu i da ga upalis drzeci ta dva tastera?

branoy
18-08-2010, 05:19 PM
sek.. enter i write je za ubacivanje new OS .. a to sa 0 nisam probao.. al mislim da to nema to veze, ja kazem on zna nekad od prve da upali da podigne sistem a nekad moram kliknuti 20 put da bi ubacio u sistem, znaci samo zelen (zut kako vec) ekran prazno sve i kad je udje npr nadjem bilo koju boju iii samo nakon nekoliko minuta il aj znaj kad ce zastopa sve i celi ekran pokaze gore u cosku SISTEM ERROR.. i nista od zvuka i onda opet ugasim ga i palim dok ne udje