View Full Version : Novi gost foruma !!
DaBear
16-08-2010, 06:14 PM
izgleda da veci broj "forumasha" nije uopste skapirao da imamo novog gosta...idemo! Pitanja...gde su??
Arthur
17-08-2010, 02:15 AM
iskreno, mene je blam da ga išta pitam. Ništa pametno ne mogu da smislim. Čovek mi je idol još od srednje, i sad nemam ideju šta uopšte da ga pitam
iskreno, mene je blam da ga i?ta pitam. Ni?ta pametno ne mogu da smislim. Čovek mi je idol jo? od srednje, i sad nemam ideju ?ta uop?te da ga pitam
Ka?e? "Samo sam hteo da pitam koliko mo?e da razvije."
A on ti lupi klempu.
shashko
17-08-2010, 09:35 AM
:rotfl::rotfl::rotfl:
DaBear
17-08-2010, 10:48 AM
interesantan fenomen....:shock::confused::shock::confused:
Imamo PRAVOG producenta, sa velikim iskustvom i muzickim i tehnickim znanjem i niko nema pitanja...??
izgleda da se svi plase da ne odvale nesto...? he he ..
(A Habi to ide na ruku, jer koliko vidim i nevoli bas nesto da pise mnogo....):rolleyes:
nevoli bas nesto da pise mnogo....)
odvojeno: ne voli, ne zna, ne ?eli, ne mo?e, ne mora, ne vidi...
zajedno: neće, nema, nepismen...
DaBear
17-08-2010, 12:31 PM
odvojeno: ne voli, ne zna, ne ?eli, ne mo?e, ne mora, ne vidi...
zajedno: neće, nema, nepismen...
to me neinteresuje - JA SAM RAZVIO MOJ NACINPISANJA!!!:D
to me neinteresuje - JA SAM RAZVIO MOJ NACINPISANJA!!!:D
U prepisci sa mu?terijama?
Bitch
17-08-2010, 01:15 PM
U prepisci sa mu?terijama?
...u cemu je problem?
...u cemu je problem?
Kakav problem?
Bitch
17-08-2010, 01:25 PM
Kakav problem?
bockanje starijeg clana foruma.... ili se varam?
Arthur
17-08-2010, 01:28 PM
varaš se :)
Inače, podržavam svako preispitivanje, bockanje i pljuvanje autoriteta (čemu sam i sam sklon) dogod je zasnovano na argumentima vezanim za temu razgovora.
Ja naprotiv ne podnosim bockanje i pljuvanje ni autoriteta niti bilo koga drugog (da ponovim i treći put, nije mi to bila namera). Više volim konstruktivan razgovor i korisnu razmenu informacija, pa makar to i ne bilo uvek i striktno vezano za početnu temu.
Naravno, da ne bi došlo do raspada sistema temi se posle digresije ipak treba vratiti.
Dakle, Sašu Habića da pitam nešto o produkciji... To je kao kad bi dete koje se igra sa autićem na daljinski pitalo Šumahera koliko dugo traje baterija od 1,5 V. A valjda je to i njemu jasno, pa i ovo malo što odgovori izgleda kao preko q... Onda mi to vidimo pa još manje imamo želju da pitamo, i tako ti je to.
awacs
17-08-2010, 06:10 PM
Dakle, Sašu Habića da pitam nešto o produkciji... To je kao kad bi dete koje se igra sa autićem na daljinski pitalo Šumahera koliko dugo traje baterija od 1,5 V. A valjda je to i njemu jasno, pa i ovo malo što odgovori izgleda kao preko q... Onda mi to vidimo pa još manje imamo želju da pitamo, i tako ti je to.
Živa istina.
Poslednjih par dana slušam novi album Laurie Anderson (Homeland) i zakačio sam se za par detalja od kojih ću citirati samo jedan:
"...and by the way, here is my theory of punctuation: instead of a period at the end of each sentence there should be a tiny clock that shows you how long it took you to write that sentence."
Pozdrav,
Vasa
DaBear
17-08-2010, 07:57 PM
pec, pec !!
nisam skuzio da deset godina radis jednu pesmu !!?? Pa kakva god da je ta pesma - ako je do sad nisi sklopio, niko ti nemoze pomoci...
mozda ako si resio da uradis aranzman sa orkestrom, pa si morao da uzis da sviras svaki instrument...he he..zezam se.
a ako ti treba neki savet oko grafickog dizajna - smatram da sam i tu dovoljno merodavan da dam savet!
A ostali...opusteno ! Life is too short! :D
nisam skuzio da deset godina radis jednu pesmu !!?? Pa kakva god da je ta pesma - ako je do sad nisi sklopio, niko ti nemoze pomoci...
mozda ako si resio da uradis aranzman sa orkestrom, pa si morao da uzis da sviras svaki instrument...he he..zezam se.
Ne, problem je u tome ?to ta jedna nije i jedina, već jedna od sedamdeset.
a ako ti treba neki savet oko grafickog dizajna - smatram da sam i tu dovoljno merodavan da dam savet!
Kolega!? Znači ovo Svestran u potpisu nije samo fazona radi. OK je taj posao; nije umetnost, ali umetnost me nikad nije dovela do tvog Londona, a dizajn jeste - hvala mu. Inače, ako jo? nisi posetio Heddon Street 23, to ti je odmah tu kod Pikadilija. Dok sam stajao ispred tih vrata ukapirao sam da ni?ta na svetu nije nemoguće. Čaroban trenutak.
DaBear
17-08-2010, 09:51 PM
Ne, problem je u tome što ta jedna nije i jedina, već jedna od sedamdeset.
Kolega!? Znači ovo Svestran u potpisu nije samo fazona radi. OK je taj posao; nije umetnost, ali umetnost me nikad nije dovela do tvog Londona, a dizajn jeste - hvala mu. Inače, ako još nisi posetio Heddon Street 23, to ti je odmah tu kod Pikadilija. Dok sam stajao ispred tih vrata ukapirao sam da ništa na svetu nije nemoguće. Čaroban trenutak.
sta da ti kazem...?? Heddon Street, da nije mozda u vezi sa albumom Dejvid Bovija (jer dobro ovako napisano? :rolleyes:)...nisam poseti to mesto..? (iako je 5 minuta peske od mog studija)...
a za posao - sta da ti kazem (ponavljam se..) samo napred!
PS inace sam u drustvu poznat kao "man of many talents"..:rolleyes:)
sta da ti kazem...?? Heddon Street, da nije mozda u vezi sa albumom Dejvid Bovija (jer dobro ovako napisano? :rolleyes:)...nisam poseti to mesto..? (iako je 5 minuta peske od mog studija)...
Bogme, studio ti je na dobrom mestu!
A taj album je spoj svega najboljeg što je ikad postojalo u savremenoj muzici, produkciji, pa očigledno i fotografiji i dizajnu. Morao sam da odem tamo. Stojim i gledam (kao tele u šarena) vrata broj 23, ne verujem da sam stvarno tu, a oni ljudi okolo me merkaju - vid' budale.
Eto možda bih to mogao da pitam Habića, da napiše svoje mišljenje o produkciji Zigija, ali nešto mislim da to baš ne može da stane u haiku, pa čak ni u sonet, tako da ga nećemo time opterećivati.
Tek posle povratka u surovu realnost Srbije sam saznao da se pedesetak metara od tog mesta nalazi 3 Savile Row :banghead: (ako ni tuda nisi prošetao već ću se ozbiljno zabrinuti).
PS inace sam u drustvu poznat kao "man of many talents"..:rolleyes:)
Kažem ja, Renesansa!
DaBear
17-08-2010, 11:14 PM
Bogme, studio ti je na dobrom mestu!
Tek posle povratka u surovu realnost Srbije sam saznao da se pedesetak metara od tog mesta nalazi 3 Savile Row :banghead: (ako ni tuda nisi pro?etao već ću se ozbiljno zabrinuti).
Ka?em ja, Renesansa!
Pa u Savile Row se (uglavnom) siju jako skupa odela....a, verovao ili ne, nemam ni jedno odelo! Inace broj 3 je sada office zgrada...a ni to nisam znao (Beatles-i...ili to bi rekli nasi "Bitlisi") dok nisam pogledao na Google-u
(onom pravom, ne na nasem prijatelju sa foruma...)
Nikad se nisam lozio na Beatles, Stones, Bowie-a itd...imam mozda par ploca, ali ne znam odakle mi?
Pa u Savile Row se (uglavnom) siju jako skupa odela....a, verovao ili ne, nemam ni jedno odelo!
He he, kad sam dolazio na taj sastanak u London ja obučem "parno" odelo prvi put u ?ivotu, reko glupo je da ja budem jedini u dukserici, kad ono vlasnik firme u onoj beloj potko?ulji-pid?ami.
Nikad se nisam lozio na Beatles, Stones, Bowie-a itd...imam mozda par ploca, ali ne znam odakle mi?
Sad bi moja profesorka rekla blago tebi, ima? jo? toliko toga novog da do?ivi?. Rano preslu?avanje albuma Bitlsa je neponovljiv osećaj.
?to se tiče Stounsa, to ni ja ne mogu da svarim. Imao sam dobru volju, ali ne vredi, ne ide.
A ?ta ti slu?a??
DaBear
18-08-2010, 10:01 AM
A ?ta ti slu?a??
Tisinu....to mi najbolje prija u zadnje vreme.
Preslusao sam se...:(
Preslusao sam se...:(
Burnout is a psychological term for the experience of long-term exhaustion and diminished interest.
Kako se boriti protiv ovog sindroma? Između ostalog posećivanjem internet foruma i komunikacijom sa ljudima koje jo? uvek ne?to interesuje (a interesuje ih zato ?to su amateri).
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.