View Full Version : software
DaBear
15-08-2010, 08:31 PM
...mislim da ce svima biti interesantno da cujemo u kom software-u radis...i zasto si odabrao bas taj software?
slowstar
16-08-2010, 05:53 PM
Ajde Habibi, da cujemo....
Preci ces ti ponovo na LOGIC, ja cu te nagovoriti....
voomighty
16-08-2010, 10:21 PM
mozda da cujemo i omiljene vst (comp, eq...) ako ih koristis........
habas
22-08-2010, 02:01 PM
Ajde Habibi, da cujemo....
Preci ces ti ponovo na LOGIC, ja cu te nagovoriti....
Vazi, vazi... :grin:
Arthur
22-08-2010, 02:13 PM
dobro pitanje za Slobu i Sašu - koje prednosti tražite kod softwarea sa kojim se odlučite da radite. Konkretno, za Slobu, šta tebi lično najviše znači kod samog Logica, što nema u drugim programima, a isto pitanje i za Sašu, šta je to na PT što tebi lično daje naklonost njemu pre nego recimo Nuendu ili Logicu?
diviner
22-08-2010, 03:33 PM
Dobro pitanje... i ja bih volio da cujem odgovor ?
habas
23-08-2010, 07:35 PM
dobro pitanje za Slobu i Sa?u - koje prednosti tra?ite kod softwarea sa kojim se odlučite da radite. Konkretno, za Slobu, ?ta tebi lično najvi?e znači kod samog Logica, ?to nema u drugim programima, a isto pitanje i za Sa?u, ?ta je to na PT ?to tebi lično daje naklonost njemu pre nego recimo Nuendu ili Logicu?
Meni su te price jako ne zanimljive :banghead:. Radis u software-u koji imas. Sloba ce sigurnan sam, elaborirati vrlo detaljno celu pricu :).
awacs
23-08-2010, 07:56 PM
Radis u software-u koji imas.
Pa... morao si u nekom trenutku da odlučiš koji ćeš DAW softver da imaš. Koliko znam nije ti nasilno nametnut (niti ti je ostao u nasledstvo) :wink: A i pluginovi - valjda si i njih birao po nekom kriterijumu :confused:
Pozdrav,
Vasa
Arthur
23-08-2010, 09:15 PM
kul, po vašoj prepisci sam skontao da imate neku diskusiju o tome, pa me zanimalo upravo to, kako se desilo da si se baš na PT zapatio. Ja sam ovih dana takođe experimentisao sa Logic, i lagano bataljujem, jer mi lično ne nudi ništa esencijalno više nego Nuendo, u kojem sam u svojoj koži, ili PT koji koristim za za neke posebne zahvate
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.