Brka
03-08-2010, 01:12 PM
Juče sam ba? zavr?io sa čitanjem jednog povećeg topic-a "Test mix - kanali za vezbanje" i jako mi se svideo jer je vrlo koristan za nas početnika. Međutim, od svih mikseva koji su tamo postavljeni kao linkovi, uspeo sam da skinem jedva 3-4 jer su fajlovi na ovim besplatnim host sajtovima odavno izbrisani. Meni bi lično mnogo značilo da sam mogao sve da ih skinem i preslu?am, pa sam zato do?ao na ideju da svojim skromnim doprinosom pomognem ovom forumu i poklonim jedan deo svog ličnog hostinga.
Naime, napravio sam jednostavan sajt za upload fajlova i ograničio sam prostor na 1000MB ?to mislim da je sasvim dovoljno za potrebe ovog foruma. Slobodno mo?ete da prenesete svim članovima da je kori?ćenje potpuno besplatno ali samo pod uslovima da fajlovi po?tuju "Uslove kori?ćenja ovog sajta". Sajt je zami?ljen da poslu?i za sme?taj raznih mp3 mikseva, besplatnih knjiga i ostalo. Eto toliko od mene. Ah da, adresa je
roomski.firmolovac.com a ?ifra za upload je roomsk1f0rum
Pozdrav za sve!
Naime, napravio sam jednostavan sajt za upload fajlova i ograničio sam prostor na 1000MB ?to mislim da je sasvim dovoljno za potrebe ovog foruma. Slobodno mo?ete da prenesete svim članovima da je kori?ćenje potpuno besplatno ali samo pod uslovima da fajlovi po?tuju "Uslove kori?ćenja ovog sajta". Sajt je zami?ljen da poslu?i za sme?taj raznih mp3 mikseva, besplatnih knjiga i ostalo. Eto toliko od mene. Ah da, adresa je
roomski.firmolovac.com a ?ifra za upload je roomsk1f0rum
Pozdrav za sve!