Log in

View Full Version : Problem sa Pulsarom

digital
29-07-2010, 04:12 PM
Postovane kolege imam problem sa pulsarom. Kada povezem midi kablom digitalni klavir sa pulsarom i kada u routingu povezem MIDI A SOURCE OUT sa SEQENCER MIDI DEST 1, VST radi neko vreme i odjednom mi blokira ceo PC. Probao sam sa MIDI filterom u Routingu i desava se isto. Molim za pomoc.

psionic
29-07-2010, 05:00 PM
Postovane kolege imam problem sa pulsarom. Kada povezem midi kablom digitalni klavir sa pulsarom i kada u routingu povezem MIDI A SOURCE OUT sa SEQENCER MIDI DEST 1, VST radi neko vreme i odjednom mi blokira ceo PC. Probao sam sa MIDI filterom u Routingu i desava se isto. Molim za pomoc.

Dobrodosao u klub prevarenih Creamwareovaca :)

Resenje - ili kupi neki non HT i non multi thread CPU kao sto je prastari Pentium Celeron D na 2.4 GHz na primer, ili zameni zvucnu. Pokusavao sam godinama da resim taj problem bezuspesno i preko z-planet foruma i podrske creamwarea...

kressa
29-07-2010, 09:29 PM

Probaj da zaobidjes Pulsarov midi i ne smaraj se vise sa tim,posto je midi neresiv problem svih Creamware-ovih kartica.Isto se i meni desavalo,na kraju sam uzeo Steinberg-ov Midex3 i sve normalno radi.

digital
29-07-2010, 09:52 PM
Ako je to jedino resenje onda kupujem USB MIDI INTERFACE. Mozete li mi preporuciti koji da uzmem ili ako neko prodaje nek mi da ponudu na PM.