View Full Version : Dok ne bude...
psionic
29-07-2010, 04:26 AM
... gotov spot, pesmu SOBA OD KAMENA mozete cuti ovde (http://www.youtube.com/watch?v=Onnxsw4shnw) ...
Snimanje, miks, nesto malo editing. Zivi instrumenti su: gitara, el. gitara, buzuki, violine, shaker... Glas sniman preko Gemini mica i Uad duo preampa
psionic
31-07-2010, 05:00 AM
... gotov spot, pesmu SOBA OD KAMENA mozete cuti ovde (http://www.youtube.com/watch?v=Onnxsw4shnw) ...
Snimanje, miks, nesto malo editing. Zivi instrumenti su: gitara, el. gitara, buzuki, violine, shaker... Glas sniman preko Gemini mica i Uad duo preampa
Zar niko nema bas nista da kaze ? Pa cemu onda ovaj forum, kad se njegova sustina - muzika - apsolutno marginalizuje :cry: Ajte ljudi makar pljunite, zelim da cujem razna misljenja, jer svako ima svoj pogled kako bi trebalo, zar ne ? :)
Goran B
31-07-2010, 09:22 AM
Kao prvo, mislim da dečko odlično pjeva.
Meni se lično pjesma sviđa, iako ne slušam ovu vrstu muzike nešto naročito.
Aranžman je fino složen, lijepi kontrasti između dijelova, hoću reći aranžman nije monoton,imajući u vidu da je u pitanju pjesma komercijalnog karaktera.
Međutim, mogu se uočiti i neki klišei (to nije nužno loše) sa gitarskim solo dijelovima i u nekim melodijskim pokretima vokala koji se javljaju kroz pjesmu.
Sve u svemu, meni koji ne pratim ovaj stil, ovo ne zvuči loše, rekao bih da je ovo fina kompozicija.
Što se tiče produkcijske strane, nemam neku naročitu zamjerku, moglo bi se svesti na ukus, a o tome ne vrijedi baš mnogo da se raspravlja.
Pozdrav i sve najbolje u daljem radu.
alek019
31-07-2010, 12:29 PM
Ma čoveče OK je ovo, dečko lepo peva i pesmica je OK. U nekim momentima (bar se to meni tako čini) "zavibrira" kao folker pa mi to bar u ovoj pesmici malo zasmeta ali mo?da ste tako i hteli. Sve i prijatno i sa merom odradjeno tako da mislim da ima sve ?to bi trebalo za neki komercijalni uspeh. Puno sreće u tom pravcu. Biti komercijalan uop?te nije lako postići a tu poslednju reč ipak ima publika.
O produkciji nek debatuje neko drugi (ima ovde par `iljada u?iju za tu problematiku).
psionic
31-07-2010, 02:39 PM
Eto - Nije bilo tesko :D
Naravno, gadjali smo neku siroku ciljnu grupu - covek peva i narodnu muziku i zabavnu, pa je za ocekivati da mu izleti po koji triler... A i mora malo da zamirise :D Ti klisei u gitari - pa mozda je moglo malo da se poradi na linijama, ali sta je - tu je, kompozitoru je to bilo ok...
Goran B
31-07-2010, 03:03 PM
Eto - Nije bilo tesko :D
Naravno, gadjali smo neku siroku ciljnu grupu - covek peva i narodnu muziku i zabavnu, pa je za ocekivati da mu izleti po koji triler... A i mora malo da zamirise :D Ti klisei u gitari - pa mozda je moglo malo da se poradi na linijama, ali sta je - tu je, kompozitoru je to bilo ok...
Preslu?ao sam pjesmu zaista mnogo puta.
Ukupan utisak: veoma dobro, barem meni.
Kao ?to rekoh, ti kli?ei nisu nu?no lo?i, nisam mislio ni?ta negaivno to si shvatio, čak ponekada dobro i dođu :wink:.
Sve najbolje.
Dobar je ovaj refren...
Sve zvuci ok...
:)
psionic
01-08-2010, 04:23 PM
Hvala na komentarima, videcemo kako ce proci pesma, mada po svim prvim reakcijama - trebalo bi da bude ok. Drago mi je da vam se svidja kako zvuci :)
pozz...
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.