PDA

View Full Version : Beogradski Sindikat - Diskretni Heroji

Mika Technika
22-07-2010, 01:33 PM
http://beogradskisindikat.com/

album pokidao!

kliknuti na sliku za download

Mika Technika
22-07-2010, 05:29 PM
Знам да много тражим, ал' ајде пробај, стани, само на тренутак око себе поглед баци. Живимо животе к'о на фабричкој траци,
док нас неко сортира, држи нас у шаци, бира да л' смо добри или шкартира и баци,
а ми слушамо инструкције к'о гласове лудаци.

... mnogo dobrih rima i bitova

Elf
23-07-2010, 03:35 PM
Maksimalno poshtovanje za BS,a album je kao i obichno sashio!
Matrice su...ZLO!

I ceo grad me zna, kao da sam s' asfalta,
i neka misle svi da teshka sam seljachina.
Jer ceo grad me zna, pevaljka, manekenka,
i svaka kaze da sam ljakse, al' mi ipak da! :D

A link cu da bacim gde stignem,svaka chast za besplatan album, mada uvek bih ga kupio, imam sve prethodne oridjinale!

Maiv
23-07-2010, 04:19 PM
Ne slusam bas hip-hop a i nisam iz Srbije tak da ne znam za ostale albume, ali ovo mi se stvarno dojmilo, matrice bome zvuce fino...

Meni se u zadnje vrijeme ovo svidjelo, pogotovo matrica a i tekst je vrlo aktualan za HR:D

http://www.youtube.com/watch?v=XEHQ4p8Ufsc&feature=player_embedded

Granata
24-07-2010, 01:36 AM
Evo i neko malo drugachije mishljenje :D diskusija i tako to - meni taj sindikat nikako da se svidi, od bitova preko rima do izvodjenja.
Ima medju njima par ljudi da znaju neshto, bilo je par stvari, a i ja sam dosta kritichan, ali nije mi jasno kako neko ko ima sluha i razume se u hip hop moze time da se odushevljava. (valjda se ne uklapam u tu ciljnu grupu il sam prvishe profesionalno deformisan... jbmlg)

Meni je to tipichan primer kako udruzeni ljudi puni energije i sa dobrom reklamom kompenzuju za manjak kvaliteta - svaka im chast, ali ne za kvalitet muzike koju rade :D

nadam se da nisam povredio nichija osecanja

Mika Technika
24-07-2010, 03:42 AM
Ne slusam bas hip-hop a i nisam iz Srbije tak da ne znam za ostale albume, ali ovo mi se stvarno dojmilo, matrice bome zvuce fino...

Meni se u zadnje vrijeme ovo svidjelo, pogotovo matrica a i tekst je vrlo aktualan za HR:D

hahahaha objasnili su fino

Mika Technika
24-07-2010, 03:44 AM
Evo i neko malo drugachije mishljenje :D diskusija i tako to - meni taj sindikat nikako da se svidi, od bitova preko rima do izvodjenja.
Ima medju njima par ljudi da znaju neshto, bilo je par stvari, a i ja sam dosta kritichan, ali nije mi jasno kako neko ko ima sluha i razume se u hip hop moze time da se odushevljava. (valjda se ne uklapam u tu ciljnu grupu il sam prvishe profesionalno deformisan... jbmlg)

Meni je to tipichan primer kako udruzeni ljudi puni energije i sa dobrom reklamom kompenzuju za manjak kvaliteta - svaka im chast, ali ne za kvalitet muzike koju rade :D

nadam se da nisam povredio nichija osecanja

razumem da ti se ne svidja mjuz, izvodjenje itd, ali sta rimama fali?

alavuk
24-07-2010, 09:25 AM
nismo svi isti ... slusao onako na preskok ... veoma dobro ... miko se gledamo uskoro u 11080 ili preko mosta u 11000 ??

Granata
24-07-2010, 12:03 PM
razumem da ti se ne svidja mjuz, izvodjenje itd, ali sta rimama fali?

pa malo su mi kilave i usiljene... a nisu sve, zapravo, nije to toliko loshe kolko su loshe izvedene.
Same po sebi nisu loshe al nishta specijalno, samo ono, mnogo je bitno kako neshto kazesh, ne samo shta. :rolleyes:

Granata
24-07-2010, 12:06 PM

to je to.
I ovo je moglo bolje, ali ovo je vec mnogo ozbiljniji pristup produkciji.

Mika Technika
24-07-2010, 02:02 PM
nismo svi isti ... slusao onako na preskok ... veoma dobro ... miko se gledamo uskoro u 11080 ili preko mosta u 11000 ??

se gledamo, ali mi moras prevesti(translation) sta je 11080? :)

Mika Technika
24-07-2010, 02:24 PM
pa malo su mi kilave i usiljene... a nisu sve, zapravo, nije to toliko loshe kolko su loshe izvedene.
Same po sebi nisu loshe al nishta specijalno, samo ono, mnogo je bitno kako neshto kazesh, ne samo shta. :rolleyes:

po meni gresis, al ok, jasno mi je

boggy
24-07-2010, 02:28 PM
.........ali mi moras prevesti(translation) sta je 11080? :)

Zemun

pozdrav

bogi

Mika Technika
24-07-2010, 11:06 PM
hvala boggy!

pa ja alavuce mislio ti u makedoniji! ajde da se organizuje neki blej, palim drugog na more, 15 dana, pa kada se vratim, ima da se cujemo!

Mika Technika
24-07-2010, 11:29 PM
...Нико да се сети да мисли својом главом,
пуштамо програм да нам каже шта је стварно.
Буљимо у екран да би упознали неког,
преко пута седимо, а тако смо далеко.
Речи губе смисао, понављају се фразе,
користе се оне које најбоље пролазе.
Нико се не труди да нешто ново каже, свима је лакше да остану са стране.
Ај' изађи мало напоље, тамо где је акција,
да видиш стварност ван новинских редакција, да чујеш, из прве руке, како стоје ствари,
па да вратимо се назад вредностима старим.

....

Matoree
30-07-2010, 01:13 PM
ocekivano losiji od predhodnog, a predhondi daleko losiji od onog ranije sto su radili... Ima par solidnih pesama, ostalo djubre

DzoniPFC
01-08-2010, 02:32 AM
^Agreed.
Samo 2-3 su OK.
ostatak i dalje ima "ja ja ja ubi zakolji" mentalitet lol

alavuk
01-08-2010, 03:56 PM
hvala boggy!

pa ja alavuce mislio ti u makedoniji! ajde da se organizuje neki blej, palim drugog na more, 15 dana, pa kada se vratim, ima da se cujemo!

tek sad video ... drugi put ... hehehhe kad budem dosao da popkupim opremu :)

Ngino
01-08-2010, 08:13 PM
Neocekivano razocaran. U poredjenju sa proslim materijalom ovo je RAVNOOO.
Na proslom je produkcija bila na nivou stavise fantasticna, instrumentali super i RAZNOVRSNI, rajmnin` u BS maniru ali pod kontrolom i bez stenjanja dok mi je s ovim albumom nekako ishitreno iako je proslo dosta vremena.
Flex, Shef i Marko jedini na visini zadatka...
Par numera a ostalo jednolicno!
PS
Katastrofalno odabran narodnjak za usemplovati!!!
Svedok saradnik :confused:

Granata
01-08-2010, 11:03 PM
Katastrofalno odabran narodnjak za usemplovati!!!
Svedok saradnik :confused:

da brate, kao da im je bilo bitno samo da je neki narodnjak, ubodi neki na eci peci pec i nabaci neki ritam za rep - chisto da ne zaboravimo ljubitelje narodnjaka, ipak su oni veliki deo publike :cry:

Mika Technika
16-08-2010, 06:56 PM
tek sad video ... drugi put ... hehehhe kad budem dosao da popkupim opremu :)

javi kada budes akcijao

alavuk
17-08-2010, 12:24 PM
da mi olaksas oko opreme ? :)