View Full Version : Google i njegovi komentari
google
08-07-2010, 01:55 PM
Valjda se trazi gost producent, a ne gost harmonikas?
:rotfl::rotfl::rotfl:
Bitch
08-07-2010, 08:24 PM
Srce ti si ziv :)
sta, jedino google moze da te dozove :D
Nemania
08-07-2010, 10:36 PM
E pa nemoj tako...Ako cemo iskreno, znamo da je kod nas, medju onih 2% sto valjaju..i to kao producent. Gotivili ga mi ili ne...:wink:
google
08-07-2010, 11:04 PM
E pa nemoj tako...Ako cemo iskreno, znamo da je kod nas, medju onih 2% sto valjaju..i to kao producent. Gotivili ga mi ili ne...:wink:Ja ga gotivim- odlican svirac.
Kao pevac je sa problemom u izrazu (nema ga). Producira kao i sto peva.
Nemania
09-07-2010, 01:43 AM
Ja ga gotivim- odlican svirac.
Kao pevac je sa problemom u izrazu (nema ga). Producira kao i sto peva.
Sto se tice pevanja, ima istine, i nema neki sjajan, tj. originalan glas...
ali aranzmana i celokupne produkcije...mogao bi mnogo da te nauci. Nemoj pricati napamet....
P.S. A sta mislite o Graji kao gostu? Mogao bih mozda njega da pitam?:)
google
09-07-2010, 08:40 AM
Sto se tice pevanja, ima istine, i nema neki sjajan, tj. originalan glas...Ima sluh i raspon glasa, nema stil (sto je najvaznije). Takvi su mu i aranzmani i produkcija.
Ne pricam napamet.
Srce ti si ziv :)
sta, jedino google moze da te dozove :D
Ma tu sam... citam redovno... nego nesto smo se ulenjili u zadnje vreme pa se ne ukljucujem...
Bockie
09-07-2010, 10:18 AM
Hmmm... Joksimovica stvarno svako pljuje! I kolege i svi zivi, i zbog ovoga i onoga i maznjava pesme i kao coveka i svasta nesto... Mislim, ne znam coveka, zabole me, ali ipak moram:
Sa druge strane, nije li to stari seoski obicaj da najbolja picka u selu bude prozvana od seljana da je kurava...!?
Ima li neko ko moze da napuni sve hale u zemlji, a da nije picka, los muzicar, der-pe, govno od coveka, harmonikas, da kad gostuje po bivsim republikama ljubi guzu lokalnoj publici, ne zna da peva, itd...?!
A ja bas pustim ovih dana Joksimovica, novi neki album, neka stvar Moja ljubavi ili tako nesto,i jebes ga stvarno niko nije u zadnjih par godina od tih pop-trt-sweet-palac pesmica napravio nista pametnije!
Odlicno zvuci stvar, stavio je i pravi bubanj, hor, klavir, bogato, lepo, jedino prelazi na bubnju,ali stvarno samo to sam zamerio, zvuce ko kante za kiseli kupus, ali sve ostalo, stvarno odlicno zvuci i ja kazem SVAKA CAST, pa sad da li je pokradeno,jebi ga, ne znam...
Ali da je odradjeno, odradjeno je nema sta, pa pogotovo kad neko ko iza sebe nema ni sekund nicega u zivotu emitovanog uzme da kaki po necemu, ili to sto je ovaj vise objavio nego sto je neko slusao muzike...
Sasvim korektan pop album,nema prostota, jeftinih "kad se u'vatis za kvaku,videces po mom stomaku - da te nisam cekala..." tekstova, pitko, fino... Odlican pop album!
Aj da samo pomenem da je i Tanja Banjanin izbacila dobar album, preslusao sam i to zvuci losije od Zeljka,bar ono sto sam uspeo da cujem, neko je prepalio neki maximajzer do te mere da snimak u momentima gori bukvalno,na ivici tehnicke ispravnosti ali su odlicne pesme, naravno vrhunska izvedba itd... Odlican pop album!
Poz'
google
09-07-2010, 10:43 AM
harmonikasCovece, Joksimovic jeste harmonikas. To mu je najjaca strana, da je tako dobar pevac kao sto je harmonikas, bio bi svetska klasa.
Ima li neko ko moze da napuni sve hale u zemlji, a da nije picka, los muzicar, der-pe, govno od coveka, harmonikas, da kad gostuje po bivsim republikama ljubi guzu lokalnoj publici, ne zna da peva, itd...?! Ne pljujem ga, on je meni simpatican. Uz to je i odlican svirac. Da ima stil, nema stil. Ali to je najmanje bitno... Ja sam realan covek. Ako ima neko zapazanje, nije iz zle namere, jednostavno, ja tako mislim. Svako ima jake i slabe strane... Druga je stvar sto on hoce ono sto mu ne ide, nece ono za sta ima smisla, al' to je cest slucaj- ja mogu/hocu sve.
Ne ide to... Varijanta "sam svoj majstor", moze da zuci, a (najcesce) ne valja.
Mozda muu ne odgovaraju pesme koje pise? Da peva nesto ozbiljnije, mozda bi zvucao uverljivije.
A ja bas pustim ovih dana Joksimovica, novi neki album, neka stvar Moja ljubavi ili tako nesto,i jebes ga stvarno niko nije u zadnjih par godina od tih pop-trt-sweet-palac pesmica napravio nista pametnije! Nisam uspeo stici do te pesme. Odustao sam od slusanja tog novog albuma kod 1. ili 2. pesme...
Bockie
09-07-2010, 11:21 AM
1. Ja sam realan covek.
2. Nisam uspeo stici do te pesme.
Odustao sam od slusanja tog novog albuma kod 1. ili 2. pesme...
Realno,nema sta...
google
09-07-2010, 11:43 AM
Realno,nema sta...Iskreno. Nemam vremena ni zelje da slusam nesto sto mi ne zvuci. Preslusacu tu pesmu, daj mi naziv...
Bockie
09-07-2010, 03:29 PM
Baladica ima preko 700000 view-ova ukupno na u-tube-tu...
Dobro zvuci, ne mora da se svidi, ali je odradjena... ...osim face... :D
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/sNLcrF2cezY&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/sNLcrF2cezY&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>
google
09-07-2010, 03:49 PM
Mrtvo peva, neupotrebljivo, vuce se. Umesto da muzicare vuce napred, on se vuce iza, hladno, mrtvo i nezainteresovano. Neupotrebljiv pevac 100%.
Nema srca ili volje ili motiva, il' mu fali casica pre snimanja... :grin:
Peva preko volje...
Oko aranzmana su se trudili. Kicerica klavir & gudaci, da zvuci "na nivou". Bolje je da svira 'armuniku, casna rec.
Jel' bubanj pravi? Zvuci ko da jeste. :confused: Ako jeste, bubnjar je vrlo upotrebljiv. Ko svira?
Bockie
09-07-2010, 05:03 PM
Ej, 'leba ti, sad vec preterujes. Ne prica ovde niko o vrhunskim i ne ponovljivim stvarima, ali koliko si se sad nakenjao, ispade da bi i neke mnogo bolje stvari za tebe bile bezveze...
Snimak je skup, odradjen je dobro, cuo sam,ali ne smem i da tvrdim, da je negde napolju radio post.
Nije ni bitno, ali ti pljujes pljuvanja radi. Ali zato i pises, pa onda koji k. uopste se ja sa tobom i prepirem. Aj ti okaci nesto tvoje sto je 1/10 ovog zvuka pa kenjaj, ovako nema stvarno smisla.... Nisi ni jednu objektivnu kritiku izneo, sve sto si rekao zvuci kao stara baba od 80 leta koja nije radila nesto kad je bila mlada...
Ma ajde bre...
google
09-07-2010, 05:23 PM
Nije ni bitno, ali ti pljujes pljuvanja radi. Ne, zaista. Jedanostavno peva mrtvo i nezainteresovano, zar ne cujes? Stalno kasni za bendom.
Aj ti okaci nesto tvoje sto je 1/10 ovog zvuka pa kenjaj, ovako nema stvarno smisla....Radim za sebe.
Nisi ni jednu objektivnu kritiku izneo, Malo se salim, ali stoji sto se tice pevanja i sviranja.
Sto se tice aranzmana, on jednostavno nije svrshishodan. Sluzi tome da bi ti rekao kako je to "dobro odradjeno". Ali sva ta desavanja ne prate tok 1. glasa.
Jednostavno gudaci su tu da bi bilo gudaca, klavir isto, ne vredi ti objasnjavati... Svaki ton mora imati jakog razloga zasto se negde nalazi, ovde to nije slucaj...
sve sto si rekao zvuci kao stara baba od 80 leta koja nije radila nesto kad je bila mlada... Ma ajde bre...Moguce.
Nego, ko je svirao bubanj (ako je pravi)?
DaBear
09-07-2010, 07:27 PM
e Google, idi malo googlaj...onako, za sebe.
posto drugacije i ne moze(s).
PS - ako si "faca" pogodi jel bubanj pravi ili je loop "pravog" bubnja..??
google
09-07-2010, 08:13 PM
e Google, idi malo googlaj...onako, za sebe.
posto drugacije i ne moze(s).Mrzi me da trazim, pa sam pitao, onako uzgred... :ups:
PS - ako si "faca" Ne smatram za sebe da sam "faca". Ne znam ni sta bi to trebalo da znaci? Radim svoje i boli me bas briga za sve...
pogodi jel bubanj pravi ili je loop "pravog" bubnja..??Cuje se da je bubanj sviran, da li je lup, ne znam. Na pocetku zvuci kao odsviran par taktova pa poredjan, a kasnije bas kao svirano i to odlicno.
Neka kombinacija, slusao sam pesmu do polovine...
Uradio je na pocetku i automatizaciju eq sto je pohvalno...
Zaludeli ste me pricom pa preslusa i ja pesmu... Bem li ga... Korektno uradjeno za srpski standard... ali ljigaviju pesmu odavno ne cuh...
:harmonikas:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.