View Full Version : cooler za laptop
alavuk
26-06-2010, 05:28 PM
treba mi kooler za laptop hp 530 , procesor koji koristi je t5200 c2d , 65 nm ,socket 479 mPGa ... ne zagreva se mnogo ali opet ... tako da eto interesuju me cene i gde bi moglo da se uzme u bg-u ili skopju
pozzz
DaBear
26-06-2010, 05:32 PM
treba mi kooler za laptop hp 530 , procesor koji koristi je t5200 c2d , 65 nm ,socket 479 mPGa ... ne zagreva se mnogo ali opet ... tako da eto interesuju me cene i gde bi moglo da se uzme u bg-u ili skopju
pozzz
ovaj ti je najbolji....ima za kacenje, a mozes i ti malo da se hladis...:D:D
alavuk
26-06-2010, 05:35 PM
hehehehhehe :D salu na stranu , ode mi kooler ... ima neka varijanta da se nabavi usb hladijator sa nekim postoljem ali ono sto vise usb slotova mi je slobodno to bolje ...
kejkz
27-06-2010, 06:30 PM
treba mi kooler za laptop hp 530 , procesor koji koristi je t5200 c2d , 65 nm ,socket 479 mPGa ... ne zagreva se mnogo ali opet ... tako da eto interesuju me cene i gde bi moglo da se uzme u bg-u ili Skopju
Cek, ne razumem, da li ti je kuler crkao, ili samo hoces dodatni kuler da ga ohladi u nekim trenucima? Ako se plasis pregrevanja, ne bi se trebao brinuti, ako unutrasnji kuler radi, kompjuter bi trebao funkcionisati sasvim ok i na izuzetno visokim temperaturama (iznad 90 stepeni celzijusa) posto je vecina danasnjih laptopova pravljana da izdrzava izuzetno visoke temperature.
Ako mislis da ti je ipak potreban dodatni kuler, pogledaj bilo sta sto ti odgovara po velicini i ceni, recimo nesto ovako (http://www.itsvet.com/proizvod/cooler-master-notepal-color-infinite-r9-nbc-bwdk-gp/comp_comp_cooler/54/735). Razgledaj malo, pa vidi sta ti odgovara. Moji kuci imaju neki laptop kuler koji skuplja prasinu, zato sto je bio bucniji nego sto je hladio, tako da uzmi sve te kulere sa rezervom, posto su spolja, oni mogu ohladiti laptop za maksimalno 5 stepeni, i to kada ne radis nista posebno na njemu. Cim krenes da ga opterecujes, zaboravi da ce ta drndalica bilo cemu sluziti, sem ako nije napravljena od nekog metala, kada se ponasa kao heat pipe.
alavuk
27-06-2010, 07:28 PM
ma crk'o :) seti se pitanja od prosle nedelje :) hehehehe
kejkz
28-06-2010, 10:55 AM
Onda ga lepo posalji u neki servis da mu srede kuler, ili ga sredi sam, otvori ga i ubaci novi slican kao sto je taj koji imas. Eto taman da se malo poigras i vidis kako laptop lepo izgleda iznutra. Spoljni kuler ti tu nece mnogo pomoci.
alavuk
02-07-2010, 12:21 AM
govno bilo zapuseno , otcepilo se sa slamcicom , veoma kool trik :)
govno bilo zapuseno , otcepilo se sa slamcicom , veoma kool trik :)
Kompresovani vazduh ili...???
alavuk
03-07-2010, 11:55 AM
da kompresovani iz pluca :D rucno :D
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.