View Full Version : Juno 60 kvar
balthazaar
25-06-2010, 01:29 PM
Sintisajzer ne daje nikakav zvuk...jedino se čuje noise slajder kad se pojača...ostalo ništa...Da li neko zna šta bi ovo moglo biti? Inače sintisajzer je prilično pažen i očuvan, a vlasnik kaže da je odjedom prestao da pušta zvuk i da je godinama radio ko sat bez problema...
DaBear
25-06-2010, 03:10 PM
Sintisajzer ne daje nikakav zvuk...jedino se čuje noise slajder kad se pojača...ostalo ni?ta...Da li neko zna ?ta bi ovo moglo biti? Inače sintisajzer je prilično pa?en i očuvan, a vlasnik ka?e da je odjedom prestao da pu?ta zvuk i da je godinama radio ko sat bez problema...
ima tzv VINTAGE-itis ! he, he...
(svasta tu moze da se desi, od baterije za memoriju, pa do nekih komponenti.)
balthazaar
25-06-2010, 03:15 PM
a, mo?e li se ponadati u nekog standardnog RTV servisera da mo?e da locira i popravi problem!?
psionic
25-06-2010, 08:10 PM
Probaj da odneses u Sky Music (beograd) oni imaju servis za instrumente...
balthazaar
26-06-2010, 12:33 PM
hahahah....eto...ja, koji sam inače, itb frik, odlučim da pru?im priliku jednom divnom analognom klasiku...kad on boluje od vinta?itisa :) ?ta da vam ka?em? :)
boggy
26-06-2010, 12:49 PM
hahahah....eto...ja, koji sam inače, itb frik, odlučim da pru?im priliku jednom divnom analognom klasiku...kad on boluje od vinta?itisa :) ?ta da vam ka?em? :)
jes vala... tako je to kad ne verujes u sopstvena ubedjenja :shock: ... dosao si do filozofskog apsurda! :rolleyes: :banghead: :p
pozdrav
bogi
balthazaar
26-06-2010, 12:52 PM
jes vala... tako je to kad ne verujes u sopstvena ubedjenja :shock: ... dosao si do filozofskog apsurda! :rolleyes: :banghead: :p
pozdrav
bogi
heheheh, e, pa vidiš i nije baš :) sad vjerujem više nego ikad, a ovo me zamolio vlasnik sinta da vidim šta je sa njim, a usput bih imao priliku da se malo poigram...ipak nisam na kraj srca! :) svakako mislim da je stari dobri Juno zaslužio da mu se proba omogućiti još koja godina života! :)
darkstar
27-06-2010, 09:34 PM
Nebojsa, ovlasceni serviser Rolanda kod nas 063264730.
Ako taj ne sredi ne znam ko ce..
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.