View Full Version : ne prepoznaje liquid mix???
Instalirao sam windows 7...za sada zadovoljan sa svime, ali nikako ne mogu osposobiti liquid mix...probao sam sa raznim driverima, ali on jednostavno nit prepoznaje da je ukljucen ili iskljucen nekakav firewire uređaj(liquid mix)..probao sam i na druge firewire ulaze(kartice..imam ih 3) i ni?ta...na xp-u je radio iako je uvjek bio 'labav'...radi ne radi....vidim da su izbacili nove drivere, ali njega moj sistem uopce ne prepoznaje...
diviner
10-06-2010, 10:26 AM
OK, ali napisi sta si uradio? Da li si izmenio one genericke FW drajvere ili nesto drugo ?
Oti?ao sam (po nekoj ?emi na netu) u control panel i dodao firewire kartama nekakve drivere koji zavr?avaju sa legacy i automatski ga je prepoznao...iako sam kasnije imao problema sa ubacivanjem simulacija...one nove sa neta nije prepoznavao (this simulation is not available on this sample rate (i 44100 i 48000)...i onda sam ubacio simulacije sa originalnog cd-a, sa kojeg pak nije htio pokrenut instalaciju, jer kao ne pa?e os sistem....ok
Drugi problem...Poku?avam instalirat neke plugove nazat i sa ba? svima imam problem...SSL 4000 sam nekako uspio ali nikako ne uspjevam ozone izotope 4..instalirao sam ga na 100 lokacija i ni?ta...
BTW...Ja ?to sam stariji i ?to vi?e znam sam blesaviji valjda i ni?ta ne znam...Molim vas lijepo da mi objasnite postupak instaliranja pluginova...kad sam se krenuo bavit s ovime samo sam i?ao na next next next a sad u zadnje vrijeme mi ne rade kad idem s tim postupkom, ja onda sve browse puteve instaliram u stainberg, nuendo, vst plugins - pa da ne bi bilo zaj***...ali to mi se cini neuredno i neucinkovito...a za?to postoji i onaj folder plugins koji se nalazi izvan nuendo foldera...i gdje mogu prebacivati dll fajlove da bi oni radili....kod instalacije ovog izotopa..sku?io sam da ima neke foldere win 64, win 32 vamo tamo, ali se ja nikako ne snalazim...hvala...Jako mi se sviđaju windowsi 7, cine se puno br?im i stabilnijim...ali vec se dva dana patim oko liquid mixa, faderporta...pa sad plug inovi...ako bi mi netko dao male savjete...kad sve ljepo nariktam i naucim..ponovo cu formatirat cijeli sistem i krenut lijepo i uredno ispocetka...a ovako ja nabadam, nabadam i ko zna ?ta radim sa sistemom....hvala...
uspio sam sve...ali mislim da i dalje nabadam....btw...prvi totalni za?tek u nuendu na windows 7...uspio je sejvat al je bio zblokan....negdje je spomenuto da nuendo ima problema na 7-ici....stavio sam i C5 ali mi se tamo faderport cudno pona?ao, pa sam se vratio...
diviner
13-06-2010, 11:12 AM
Da jeste, malo je komplikovano sa Windows 7 64bit, jer imate 32bitni host, a cesto novije plugove u 64bitnim konfiguracijama (pa ga onda necete videti u kubendu). Takodje, tu je i Program Files (x86) folder u koje se instaliraju 32bitne aplikaije, i onaj klasicni u koje idu 64bitne. Da stvar bude grdja, instalacije znaju da zamene ove foldere (ako su starije).
Gledacu da napisem koji tips&tricks na rumskom, o tome kako koristiti win 7 u ovakvim situacijama, samo da uhvatim malo vremena...
alfom
13-06-2010, 12:00 PM
Gledacu da napisem koji tips&tricks na rumskom, o tome kako koristiti win 7 u ovakvim situacijama, samo da uhvatim malo vremena...
Molio bih M. za ovo.
I ja ne znam tips&tricks, pa mi ne rad dio plagova : Hypersonic i sl. :)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.