Log in

View Full Version : sevdahBABY - "Ganc novi FUNK!" LP free dload!

djape
08-06-2010, 04:23 AM
sevdahBABY - "Ganc novi FUNK!" LP na free downloadu!

www.galamagalama.com (http://www.galamagalama.com/)<!-- w -->

DaBear
08-06-2010, 07:04 AM
download ne radi na Mac-u !:(

Moritz
08-06-2010, 09:06 AM
download ne radi na Mac-u !:(

Da , ne radi !!!

Bitch
08-06-2010, 12:21 PM
...meni radi.
?

...pretpostavljam da koristite Safari browser. On hoce da otvori rar fajl pre skidanja. uzmite neki drugi browser, ili ako bas ocete safari - desni klik na hotlinkovanu sliku, pa Download Linked File.

DaBear
08-06-2010, 01:10 PM
...meni radi.
?

...pretpostavljam da koristite Safari browser. On hoce da otvori rar fajl pre skidanja. uzmite neki drugi browser, ili ako bas ocete safari - desni klik na hotlinkovanu sliku, pa Download Linked File.

To je ! Zaboravljam na to...vec sam imao par puta isti zalom (uglavnom sa domacih web stranica..)
Skinuo ...slusam.....hhmmmmm....

diviner
09-06-2010, 09:50 AM
Vi macovci ste bas razmazeni. Sve hocete na jedan klik :) :rolleyes:

djape
09-06-2010, 10:30 AM
dabear, ima? u jednoj pesmi referencu na master scratch band :D

alavuk
09-06-2010, 10:53 AM
uskoro bi trebalo ako nije i danas da se zavrti na makedonskom city radiju , najbolja pesma kao sledeci singl od vec poznatih ... inace album kao album ima par interesantnih tripova i podrzavam ovakve akcije tj sam trud znoj i vreme , samo jedini minus jeste obrada kim banda (iako pretpostavljam da cepa u klubovima kolima splavovima) , nije to to iako je ulozen poprilican trud u istu , iako ne pratim tj ne mirisem previse ovakav fazon ,johambin i najbolja su mi se izdvojile i svaka cast za iskop slager pevaljke zdenke (sir) kovacicek ...

djape
09-06-2010, 01:59 PM
http://mislitemojomglavom.com/?p=904

prva recenzija albuma!

Rhino
09-06-2010, 02:07 PM
Nisam jos preslusao sve, kamoli temeljno.... Ali mogu vec da kazem da je refresh za scenu i da se osjeca iskrena emocija..

Imam osjecaj da postajem fan..:)

Bacicu jos koje slovo u narednom periodu kad bolje sve cujem..

Edit: Sasvim slucajno sinoc na MTV-u sam uhvatio '3 poljupca'.. I ne znajuci sve do kraja pjesme ko je i sta je u pitanju mi je drzala paznju.... To se od mene iz nekog razloga necesto dobija na tv-u koga skoro i ne gledam:)

DaBear
09-06-2010, 07:15 PM
nisam preslusao detaljno sve od pocetka do kraja...
Ima dobrih ideja, dobro je za nase podneblje i scenu..trenutno to niko ne radi!

samo, stilski mi mnogo sareno....svaka pesma svoj fazon, i naravno (moja stara boljka) ne rade mi nasi rapperi, pa to ti je !

samo napred....

Arthur
10-06-2010, 09:34 AM
Zdenka remix rulez! :)

Hepek
14-06-2010, 06:23 AM
Meni je odlično :wink:, svaka čast.