Log in

View Full Version : Postali smo Svetski Rekorderi !!!

DaBear
27-05-2010, 08:22 PM
....Građani Srbije postali su svetski rekorderi u gledanju televizije. Prosečan gledalac na?e zemlje provede u toku godine vi?e od pet sati dnevno pred malim ekranom, pokazuju rezultati istra?ivanja kompanije AGB ?Nilsen?, koja se bavi merenjem gledanosti televizijskog programa. S ovim rezultatom u?li smo u istoriju jer smo prvi pretekli čak i Amerikance, koji su do sada dr?ali rekord:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

google
27-05-2010, 08:32 PM
Ja nam kvarim prosek. Posto gledam tv prosecno 0 minuta u toku dana. :banghead:

boggy
27-05-2010, 08:33 PM
Ne gledam TV vec 15god.

pozdrav

bogi

google
27-05-2010, 08:35 PM
Ne gledam TV vec 15god.

pozdrav

bogiMislio sam da sam jedini. :banghead::banghead::banghead::banghead::banghead: Al' zato nemam mobilni telefon.:da:

Arthur
27-05-2010, 08:52 PM
imam mobilni, i gledam tv prosečno 5 minuta dnevno, na mesečnoj bazi.

AudioStorm
15-07-2010, 10:44 PM
Isto.Nikad ga ne palim i svi se cudu ne mogu nacudit:banghead:
Necu da gledam televizor jeeee...Hocu zene:rotfl:
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="if(typeof(jsCall)=='function'){jsCall();}else{setT imeout('jsCall()',500);}" id="jsProxy" type="hidden">

branoy
16-07-2010, 01:05 AM
da POPRAVIM prosek.. gledam skystar2 :D stalno.. 5 sati malo :D kljuceva dok ima ima i prevoda dobrih filmova :pp imam mobilni.. spavam kraj njeg :D.. visim na fejsu,, aal ono naj vaznije u centru svega toga je moja klava .. komp i radim muziku dan noc.. al vise monitora pa na svakom po nesto hehe.. i naravnoo.. zakon je more ostrvo, pesak. plaza..voda.. kokos ..banane.. dobra devojka i jebes sve ovo :D al i tam bi ja nasao laptop i ganjao mrezu na kokosu.. i ono rusak master klava komp i udri vsti dok devojka peca ribu i pravi dorucak i rucak iii,... ne veceruu..to je dio za odrasle celu noc .. tu moze i bez VSTi :D

HeatMan
16-07-2010, 07:15 AM
nisam ukljuchio tv 3 godine vishe od 10 puta. i to je bilo po sat vremena max.. i to discovery/ngeographic chisto pred spavanje

Hollow Mind
16-07-2010, 11:31 AM
taj rekord su postavili penzioneri i farma :rotfl: