PDA

View Full Version : Dance with me - vocal house ... nadam se hit

Eomsy
25-05-2010, 08:33 PM
http://www.youtube.com/watch?v=0seAxvVm49Y

Komentari su dobrodo?li. Puno je truda ulo?eno u ovaj projekt ... znam da ?enski vokal nije savr?en, al snimat ću drugi, nadam se bolji.

U?ivajte, pozz Eomsy!

Eomsy
28-05-2010, 11:50 AM
Kaj ba? nema nikoga da neki komentar baci :confused:! ili je toliko lo?e da je komentara manje vrijedna pjesma ???

Maiv
28-05-2010, 12:33 PM
Stvar mi je ok iako ja bas nisam nesto naslusan tog pravca pa i nisam neki savjet.

Trebao bi doradit jos vokale, nekak su mi neuvjerljivi i nisu bas skroz legli u mix...Muski bi pretpostavljam proradio uz malo eq i kompresije a zenski se treba ponovo snimit sa vise energije...S kojim si mikrofonom snimao vokale?

Eomsy
28-05-2010, 08:37 PM
Stvar mi je ok iako ja bas nisam nesto naslusan tog pravca pa i nisam neki savjet.

Trebao bi doradit jos vokale, nekak su mi neuvjerljivi i nisu bas skroz legli u mix...Muski bi pretpostavljam proradio uz malo eq i kompresije a zenski se treba ponovo snimit sa vise energije...S kojim si mikrofonom snimao vokale?
Ajde, fala Bogu da bar netko ka?e ne?to konstruktivno. Prvo je ?enski snimljen (i DA!!!! :mad:... nisam zadovoljan sa njenom izvedbom :( ... ovaj utorak snimam drugu pjevačicu, tako da će uslijediti i drugi mix :da:), pa onda mu?ki, koji je ispao 90 posto improvizacija i PREZADOVOLJAN SAM SA NJIME ...DAO JE ENERGIJU U PJESMU, a to njoj fali - no to si i sam primjetio! E sad, nju sam snimao u dva studija, na mikrofonima koji ba? nisu vrijedna spomena (trebalo mi dan i pol da sakrijem razlike u bojanju različitih micova u mixu, a frajera smo snimili na Rode Clasic II :.... JEBEN MIC!!! Fali mi samo soma i pol eurića da ga ubodem sebi :banghead::banghead::banghead: .... jednoga dana ....

Maiv
28-05-2010, 08:55 PM
Da, muski je ok snimljen, probaj na eq maknuti mrvicu najvisih frekvencija ili dodati malo izmedju 2 i 4 khz...kao da ima malo previse brilliance a malo fali izrazajnosti...

Eomsy
28-05-2010, 09:14 PM
Da, muski je ok snimljen, probaj na eq maknuti mrvicu najvisih frekvencija ili dodati malo izmedju 2 i 4 khz...kao da ima malo previse brilliance a malo fali izrazajnosti...
Na njemu nisam stavio nikakav EQ uopće (sem kaj sam zrezao najdonje ... negdje do 80 hz,i mali low shelf na 100-110 hz jer mi je bio pre boomy), al' stvarno ću probati tvojh savjet ... HVALA!