Log in

View Full Version : Nece da reprodukuje pesme sa Myspace stranice ?

ugljesa
17-05-2010, 07:00 PM
Tacnije nece da pusti pesme i ne cuje se nista kad stisnem na pesmu :D !
Stanje stvari stoji ovako ,napravio ja beat u Cubase 5/ici i lepo ga exportovao u mp3 format.Pustim ga na kompu,sve lepo radi.Okacio ga ja na myspace,on kao prijavio da je upload/ovao stvar i ja da pustim kad ono nista se ne cuje.:shock:

Registruje on playback i krenu sekunde na playeru da prolaze ali nista se ne cuje.Primetio sam da samo te pesme koje sam stavio danas nece da pusti dok druge hoce normalno kao i to da pusta pesme koje nisu radjene u Cubase5 (namerno sam uploadovao neke stvari od ranije koje sam radio u 3jci i besprekorno rade dok sta god napravim u Cubase/5 nece ).

Ovako sve normalno radi na kompu i na telefonu a na Myspace nece.Pomogajte ljudi,nervira me samo tako . .
Sta mi vredi sve ovo kad ne mogu nikom da prezentujem to :(:(

alavuk
17-05-2010, 07:38 PM
majspejs je u gnjurcu vec poduze vreme ...

ugljesa
17-05-2010, 07:52 PM
majspejs je u gnjurcu vec poduze vreme ...

Ma znam ali me nervira to sto nece samo stvari da pusta koje sam radio u cubase 5 a neke leve stvari koje sam danas ubacio hoce :mad:

DaBear
18-05-2010, 08:06 AM
Ma znam ali me nervira to sto nece samo stvari da pusta koje sam radio u cubase 5 a neke leve stvari koje sam danas ubacio hoce :mad:

???? kakve veze ima Cubase 5 ???? jesi iz njega exportovao wav ili mp3 ?

Gianfranco
18-05-2010, 09:33 AM

vrlo prosto... otvori taj wav sa npr. sound forge-om i exportuj ga kao novi wav/mp3 ...

ako to ne upali,znaces da problem nema veze sa cubase-om 5...

silicon science
18-05-2010, 10:20 AM
Aman kakve veze ima Cubase??? Ako si pustio pesmu iz bilo kod plejera na kompu tipa WMedia ili winamp, i ako radi onda nije do toga...Problem je u web browseru koji koristis (barem je kod mene bilo tako, i to na 2 kompa). Otvori Microsoft explorer i radice ti. Mislim da je problem vezan za FlashPlayer, tj. kad chika Tom apdejtuje player na my space, sve se sjebe :banghead:
Sto lepo ne okachis pesme na Soundcloud i lepo embedujes link pa ga pejstujes u my space, em bolji zvuk em se ne drndas oko tog shugavog my space playera :wink::)

ugljesa
18-05-2010, 09:27 PM
???? kakve veze ima Cubase 5 ???? jesi iz njega exportovao wav ili mp3 ?

Pa zato sto po ovome ispada da samo nece da pusti stvari koje sam radio u Cubase 5 a pre je upload/ovao stvari lagano iz trojke.

Znam da nema veze,mislim mp3 je mp3 na cemu god radio :rolleyes:

U Mp3 sam exportovao.Aj pokusacu opet pa vam javljam

diviner
19-05-2010, 10:09 AM
Da li radi na drugom kompu ta ista numera na myspace? Pogledaj default audio device unutar control panel, takodje, ovo sto je silicon rekao, moze biti uzrok problema (a moze da bude i nesto trece, jer svaka sledeca konfiguracija sa kojom radi svako od nas je potpuno razlicita).

ugljesa
20-05-2010, 10:11 PM
Probao sam sa drugog browsera-nece.Videcu sutra da odnesem kod druga pa da probam sa njegovom kompa da uploadujem.