View Full Version : Cubase midi problem
Preeview
29-04-2010, 07:39 AM
Kada usnimavam midi , sve zapise mi usnimi u jedan takt , tako da kad se pusti na preslusavanj , cuje se 100 tonova u isto vrijeme . sta se desava ?
rasa01
29-04-2010, 05:17 PM
Da se nadovezem na temu, da ne otvaram novu... Da li moze u cubaseu/nuendu na midi kanal da se doda vst plugin koji nije njihov vec naprimer waves ili sl. ??
Bockie
29-04-2010, 05:44 PM
Da se nadovezem na temu, da ne otvaram novu... Da li moze u cubaseu/nuendu na midi kanal da se doda vst plugin koji nije njihov vec naprimer waves ili sl. ??
Ne, da ja znam,ali mozda ce me neko ispraviti, mozes taj midi kanal rutovati u neki VST instrument koji eventualno ima audio outpute (e.g. Battery, Adictive drums,etc...) pa na te audio outpute (koji se pojave kao audio kanali) moze, dakle kao redovan kanal ima inserte i sendove i ostalo....
Posteje plugovi za midi, ali su to bash za midi efekti tipa arpedja i delay-a i velocity-a i slicno...
Poz'
Zvuci kao problem sa midi thru loop back-om. Baci se na manuals ako je neka spoljna oprema sa koje snimas, sledeci key word je midi all notes off. Mala sysex porukica uredjajima koja cesto resi midi zakucavanje.
rasa01
29-04-2010, 07:13 PM
Ne, da ja znam,ali mozda ce me neko ispraviti, mozes taj midi kanal rutovati u neki VST instrument koji eventualno ima audio outpute (e.g. Battery, Adictive drums,etc...) pa na te audio outpute (koji se pojave kao audio kanali) moze, dakle kao redovan kanal ima inserte i sendove i ostalo....
Posteje plugovi za midi, ali su to bash za midi efekti tipa arpedja i delay-a i velocity-a i slicno...
Poz'
Tako sam i mislio.. Izgleda da cu morati da renderujem pa da na audio file stavljam plug-inove...
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.