View Full Version : lag - carbon planet
zavrshih ovo juche pa reko da podelim sa vama
ljubav!
http://soundcloud.com/lag/lag-carbon-planet
http://en.wikipedia.org/wiki/Carbon_planet
alavuk
29-04-2010, 07:25 AM
bavlju gari tebra :)
Mika Technika
29-04-2010, 03:33 PM
fino, ali nekako mi zvuci kao da fali jos nesta
alavuk
01-05-2010, 12:19 AM
hmmm mozda malo manje brejkova vise ritma ... i da slobodno bude zesci nego sto jeste ... tipa jos neki dist beat da se provuce ispod glavnog ...
a jeste
jednima je pretvrdo, drugi bi josh dist ritma, jednima je prebrutalno, drugima je nebulozna traka
traka je zavrshena i takva je kakva je. kada budem trazhio savet bice dobrodoshao
bez ljutnje :)
silicon science
02-05-2010, 02:32 PM
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:: rotfl:
alavuk
02-05-2010, 03:02 PM
gari tebra , otvori remix contest :) glavna nagrada lag ce pobednika poljubiti u obraz :)
kuzmi je neshto jako smeshno?
silicon science
02-05-2010, 03:11 PM
kuzmi je neshto jako smeshno?
Jeste...:)
silicon science
02-05-2010, 03:18 PM
super si chovek ti ;)
Hvala :)
nego, ovo mi je vec neki put da postavim pesmu na rumski i iznerviram se
jednom trazhim savet i ljudi odgovaraju sa "svidja mi se/ne svidja mi se"
drugi put okachim pesmu ochekivajuci "svidja mi se/ne svidja mi se" tip komentara i ne odgovori niko
a ovo je vec koji put da okachim ostavim zavrshenu pesmu da ljudi chuju i neko krene da mi daje savete o tome "shta mi josh fali da zavrshim pesmu"
i onda josh postoji attitude da nije neprimereno choveku koji radi svoje pesme po svom ukusu i svom nekom "pravilniku" govoriti shta mora po pitanju svog ukusa i pravilnika menjati, ali je neprimereno reci da nisi trazhio savet.
imam ja djumle pesama/nedovrshenih numera/lupova i kachim ih ljudima da chuju ali retko ovde bash iz nekoliko navedenih razloga, a siguran sam da ima josh takvih.
slobodno mi recite ako mislite da greshim negde. ne zameram ni miki ni alavuku shto su mi iskomentarisali pesmu (jer su to uradili iz najbolje namere - siguran sam), ali ako kazhem neshto (shto se u nekom mom sistemu pravila podrazumeva) i josh dodam "nema ljutnje" (jer sam svestan da neko ima drugachiji sistem), onda ne vidim zashto bi me iko zajebavao i trudio se da se osecam loshe ;)
Mrgud
02-05-2010, 05:46 PM
Ne kacim ni ja ovdje bas iz tih razloga,sto ce mi to da se nerviram..Da je najbolja na svijetu neko bi se nasao da kaze da si trebao nesto drugacije da uradis,i da bi trebalo da je prepravis:)Odslusao sam tvoju stvar i ok je,uzivao sam nisam trazio neke mane,treba uzivati u muzici a ne opterecivat se razmisljajuci sta da se doda ili oduzme..Dosta mi je sto se patim oko mojih stvari,lud bih bio ako bi glavu razbijao i oko tudjih!:)U ostalom to si ti ,stvar je takva kakva je ,oslikava tebe i tvoj trud i to cijenim.
DADDY Z
03-05-2010, 06:37 AM
ne sviđa mi se !
ljubav !
Mika Technika
03-05-2010, 03:30 PM
ja nisam lagani imao nameru da vredjam ili nesta, ali kao slusalac stavljam komentar, ne da bi ti ispravljao trek, vec da bih rekao svoje vidjenje treka.ljubav
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.