View Full Version : win 7 i problem s gasenjem
Hollow Mind
27-04-2010, 09:07 PM
jedini problem na mom lap topu na kom je instaliram windows 7 je to da kad ostavim preko noci par GB da se skine ujutru jednostavno kad ustanem lap top je izgasen :/ na power opcije sam stavio da se nikad ne gasi i ne stavlja u stend baj. kad stisnem dugme za paljenje pali se kao posle rucnog gasenja samo sto umesto starting windows pise resuming windows :confused: i onda kad se upali ostanu svi programi koje sam ukljucio da rade,sve je bash kao i pre nego sto sam legao da spavam.....u cemu je fora zna li neko?
Vidi u opcijama programa sa kojim skidas. Znam da neki programi imaju opciju da se racunar ugasi kad zavrsi sa skidanjem.
Arthur
29-04-2010, 11:39 AM
vidi da li ti je upaljen taj power plan u kojem si podesio da se nikad ne gasi. Podesi na svim postojećim da je always on, i slično. Imaš i advanced opcije u tim power planovima, pa pogledaj i tamo.
Hollow Mind
30-04-2010, 11:05 AM
upaljen je power plan sigurno.nije ni na programu namesteno jer se desi da ne skine do kraja linkove nego negde na pola prekine.jednostavno kao da se ugasi sam od sebe :/ al opet kao da nije ugasen,kao da spava al ne spava :/
Arthur
01-05-2010, 11:13 AM
to mu dođe hibernate iliti standby
alfom
01-05-2010, 11:57 AM
to mu dođe hibernate iliti standby
Standby
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.