Log in

View Full Version : Lokacija Thomann-a u Londonu

supersonic
18-04-2010, 09:18 PM
Ljudi, mo?da sam ja stvarno poludio, ali nema ?anse da nađem adresu Thomann radnje u Londonu...

Mo?e li mi neko pomoći ?Trebao bih ići tamo sljedeće nedjelje, pa da vidim i to čudo :)

DaBear
18-04-2010, 09:48 PM
Ljudi, mo?da sam ja stvarno poludio, ali nema ?anse da nađem adresu Thomann radnje u Londonu...

Mo?e li mi neko pomoći ?Trebao bih ići tamo sljedeće nedjelje, pa da vidim i to čudo :)

he he he ..pa naravno da nemozes da nadjes kad je nema !
Thomann ima radnju SAMO u Nemackoj, a salju u SVE zamlje i imas stranice sa zastavama i na jeziku tih zemalja (za lakse narucivanje i zbog razlicitih taksi za uvoz..)
Zato sto imaju samo jednu radnju (hangar) su tako jeftini....

Arthur
19-04-2010, 02:00 AM
hmm, a koja je preporuka domaćina, gde u londonu pazariti štogođ po povoljnoj ceni? I koja je priča to sa VAT-om, znam da se refundira na izlasku iz zemlje, al da li onda mora da se plaća naša carina po sletanju u Srbiju?

DaBear
19-04-2010, 08:53 AM
hmm, a koja je preporuka domaćina, gde u londonu pazariti ?togođ po povoljnoj ceni? I koja je priča to sa VAT-om, znam da se refundira na izlasku iz zemlje, al da li onda mora da se plaća na?a carina po sletanju u Srbiju?

pa http://www.dv247.com/ digital village, su najveci i imaju odlicne cene. Cak ce da urade price match sa bilo kojom cenom sa interneta ili od Thomanna (ako je sprava u stocku / na lageru) Imaju ogromnu radnju (nekoliko) gde moze da se proba / cuje//

VAT ti vrate na aerodromu pre poletanja, ima salter, platis nesto sitno i izkeshiraju te.
a kod ns carina, zna se...ako te vide - platis. Ako ne - ne platis...ako imas komplet bubnjeva - negine ti! Ako je sound card ili nesto manje..moze ladno da se prodje bez carine,,,ne znam kako to sad ide , nisam nista "uvozio" dugo..

supersonic
19-04-2010, 01:27 PM
aooo, znači popušio sam ga.. Nema tomana, pfff. Ja se taman ponadao da ću da vidim pravu, ''ono što se kaže kod nas, ''krštenu'' prodavnicu instrumenata''...

I znači ti predlažeš tu prodavnicu što si naveo web site ? ? ?

DaBear
19-04-2010, 01:44 PM
aooo, znači popu?io sam ga.. Nema tomana, pfff. Ja se taman ponadao da ću da vidim pravu, ''ono ?to se ka?e kod nas, ''kr?tenu'' prodavnicu instrumenata''...

I znači ti predla?e? tu prodavnicu ?to si naveo web site ? ? ?

to je jedna od retkih prodavnica instrumenata / pro-sumer opreme koja je ostala u zivotu. I veliki su i ima da se proba / slusa itd..
Ako ti treba HIGH END pro oprema - onda KMR AUDIO

http://www.kmraudio.com/demo-facilities

pogledaj kako izgleda radnja...

supersonic
23-04-2010, 12:02 AM
Jeste da su prodavnice dv247 prilično daleko od smještaja - koji je kod Londonske Skale - tačno kod St.Pancras željezničke - potrudiću se da odem makar u zapadni london - čini mi se najbliže ...

supersonic
04-05-2010, 10:12 AM
Samo jedna informacija za ljude koji možda planiraju ići u ovaj fenomenalni grad a da ih interesuje muzički asortiman.

Na raskrsnici Oxford Street-a i Tottenham Cort Road-a, kada se ide iz pravca HYDE PARK-a i dođe na raskrsnicu - skrene se desno i u toj ulici - prva lijeva ulica - čitava je ulica muzičkih radnji. Oči su mi ispale kad sam vidio :) JEste da ni u jednom nisu imali ampeg-a, bas pojačalo, ali jbg, niko nije savršen :) hehe

Veliki pozz, i hvala još jednom ! ! !