PDA

View Full Version : Akg wms 40

Alexxxa
09-04-2010, 12:43 PM
Raspitivao sam se i na drugim forumima, medjutim niko mi vec par dana ne daje odgovor...

Elem, radi se o dinamickom mikrofonu, AKG WMS 40...Zanima me ima li neko iskustva sa njim...Potreban mi je za live izvodjenje...Vokal je naravno upitanju...

I dam zanima me, ako valja mikrofon, valja li uzeti ovo:

http://www.musiccentar.com/i-692/akg-wms-40-pro-vocal-set-dual

posto meni ustvari trebaju 2 mikrofona...

Hvala unapred!

zlobisha
09-04-2010, 02:32 PM
Raspitivao sam se i na drugim forumima, medjutim niko mi vec par dana ne daje odgovor...

Elem, radi se o dinamickom mikrofonu, AKG WMS 40...Zanima me ima li neko iskustva sa njim...Potreban mi je za live izvodjenje...Vokal je naravno upitanju...

I dam zanima me, ako valja mikrofon, valja li uzeti ovo:

http://www.musiccentar.com/i-692/akg-wms-40-pro-vocal-set-dual

posto meni ustvari trebaju 2 mikrofona...

Hvala unapred!

Ja imam instrumentalni wms 40 i vrlo sam zadovoljan njime. Baterija drži dovoljno dugo da zaboravim na nju. Ne znam koje su ovo kapsule, mada pretpostavljam da je bez kapsule. No probaj kako radi, što bih ti rekao. Jedino što sam čuo od kolega da ne valja koristiti taj dual set, jer će jedan kanal raditi lepo, dok će drugi po uključenju da počne da zuji.
Pozdrav.

Bockie
09-04-2010, 02:35 PM
Svi ga hvale... ...i prodaju...

Za te pare mi je mnogo bolji Beyerdynamic 168...

zlobisha
11-04-2010, 02:53 AM
Ajd da iskoristim ovu temu...
Interesuje me, ako bi mogli da mi predlo?ite sve varijante kako da svoj ?ični mikrofon pretvorim u wireless, a da me to ne ko?ta brdo para?
Video sam Sennheiser skp 2000, ali 600e samo za transmiter plug... Mora da postoji i jeftinije re?enje...
Unapred hvala.

zlobisha
11-04-2010, 01:10 PM
Samo da napomenem da se radi o kondenzatorskom mikrofonu...

Khan
27-04-2010, 05:21 PM
Imam ih hrpu u dnevnoj upotrebi vec godinama na tzv. my day job, bas da ne spominjem gde. Mrzeo sam plastiku kad sam ih video, ali, wms se pokazao kao f**king work horse! Jak signal, dobar ton, jako malo osetljiv na telefone halogene i ostalo, neunistivo! Cak i baterije traju nenormalno.

Bockie
28-04-2010, 10:27 AM
Ajd da iskoristim ovu temu...
Interesuje me, ako bi mogli da mi predlo?ite sve varijante kako da svoj ?ični mikrofon pretvorim u wireless, a da me to ne ko?ta brdo para?
Video sam Sennheiser skp 2000, ali 600e samo za transmiter plug... Mora da postoji i jeftinije re?enje...
Unapred hvala.

Pa ako je jos kondenzator, tesko,mislim da je ustvari nemoguce...!

Prodaj zicni i kupi neki jeftiniji daljinac, imas Audiotehniku za 220 i koji ojro ili taj Beyerdynamic za 200...

zlobisha
28-04-2010, 02:17 PM
Pa ako je jos kondenzator, tesko,mislim da je ustvari nemoguce...!

Prodaj zicni i kupi neki jeftiniji daljinac, imas Audiotehniku za 220 i koji ojro ili taj Beyerdynamic za 200...

Pa, lako je kupiti drugi za 220, ali sam emotivno vezan za svoj mikrofon... :ups:
Tako da ću radije ostati na ?ici nego da ga menjam. :da: