PDA

View Full Version : Bregovizija ? Komentari..?

DaBear
13-03-2010, 08:42 PM
jel gledao neko izbor..? sta mislite?

Ja ne znam sta da mislim......ovaj...hhmm! :confused:

alavuk
13-03-2010, 08:51 PM
sad bas komentarisemo ja i jan u vezi njegovog drugara ...

DigitalMan
13-03-2010, 08:55 PM
:shock: Shta reci...ja sam jos uvek zatechen...mozda kao neki performans ili cirkuska tacka ali ako je ovo najbolje sto imamo onda smo stvarno svi za ludnicu...

Sandzama
13-03-2010, 09:06 PM
Goran Bregovic IZABRAO 3 SVOJE PESME koje se takmice za predstavljanje Srbije na Evroviziji

Pevaju: Emina Jahovic, Bata Gaga i Emo Nishlija u Bregovicevom prepoznatljivom turbo-dzipsi-trublja aranzmanu

Pa gde su bre toliki AUTORI, kukuuuu...?

Jel moguce da se niko nije pobunio protiv ovakve akcije?

Budi Bog s nama

diviner
13-03-2010, 09:12 PM
Jes vala, Zorane, bas bregovizija... Ostao sam ravnodusan (al ko zna, mozda je ovo to :rolleyes: ).

alfom
13-03-2010, 09:47 PM
(al ko zna, mozda je ovo to :rolleyes: ).
Prema : "Lane moje" i "Molitva" to nije to. :rolleyes:

shigumicu
13-03-2010, 09:51 PM
Strasno da strasnije ne moze biti. Zbog ovoga bi neko trebao ici u zatvor, UZAS!

Tog Bregovica bi trebalo negde skloniti da ga vise niko ne vidi, a pogotovo NE CUJE.:mad: On kao da radi, zajedno sa onim Kusturicom za neku agenciju koja zeli da unisti i ovo malo sto je od ove zemlje ostalo (cista antipropaganda) kao da smo mi svi ovde ...... i ludaci.

Sandzama
13-03-2010, 09:53 PM
Bata Gaga pobedio:rotfl:

...mislio sam da posle proslogodisnje bruke ne moze gore ali Javni servis je ponovo dokazao suprotno.

alavuk
13-03-2010, 10:25 PM
3 pa 1 , ko partija elektronskog pokera ... kapiram da ce sledece godine ime emisije biti veca manja manja manja veca ...

blags
13-03-2010, 10:48 PM
Auuuuu pa ovo vredja inteligenciju:banghead::banghead::banghead:.Pa ovi iz javnog servisa ladno ma necu,ne znam pitaj Miru:rotfl::rotfl::rotfl:.Komentar bratove djevojke koja je iz C.Gore:"...e sad mi je drago sto se odvojismo kad ovo vidjeh i cuh mada kada ovi iz cg vide ovo pokusace da naprave jos vecu glupost.":)
Pa u Srbiji se sve pokusava ciganizovati.
E sad nemojmo da smo na kraj srca ove tri pjesme zvuce tako kako zvuce iz mozda jednog jedinog razloga:onaj ih je ustvari komponovao,ne "posudio":wink:,ne preradio nego zaista komponovao,one su njegove,a proteklo je dosta vode ispod mosta od kada je zadnji put zaista napravio pjesmu.:grin:To je jednostavno to.

blags
13-03-2010, 10:52 PM
barem da je Eminica pobjedila.eeeee,jah

DaBear
14-03-2010, 08:21 AM
"Mlađana ?Zvezda Granda? sinoć je u direktnom okr?aju za srpskog predstavnika na ?Evroviziji? bila bolja od Emine Jahović i Olivera Katića ? od ukupno poslatih 129.105 SMS poruka, Milan je dobio gotovo polovinu, 58.428"

to ti je kad imas fanove !!!

disco violence
14-03-2010, 08:46 AM
Meni je to zvucalo kao 1 pa 1 pa 1.Stvarno moras biti veran bregovicev fan da bi razlikovao njegove pesme.
Najgluplje u celoj prici je sto su angazovali jednog kompozitora da napise sve tri pesme.Niko im nije rekao da mogu da angazuju 3 coveka sa po jednom pesmom.
Kako se toga nismo setili.....

silicon science
14-03-2010, 09:09 AM
Bregi treba rascherechiti nozdrve brodskom kukom za ribu :grin::grin::rotfl::rotfl:8-)

google
14-03-2010, 09:16 AM
Goran Bregovic IZABRAO 3 SVOJE PESME koje se takmice za predstavljanje Srbije na Evroviziji

Pevaju: Emina Jahovic, Bata Gaga i Emo Nishlija u Bregovicevom prepoznatljivom turbo-dzipsi-trublja aranzmanu

Pa gde su bre toliki AUTORI, kukuuuu...?

Jel moguce da se niko nije pobunio protiv ovakve akcije?

Budi Bog s namaEh, videh... Ocekivao sam mnogo gore pesme, da budem iskren.

Milan imitira Colica, i to vrlo uspesno, trudi se cak i da ima bosanski naglasak, a ovaj drugi pevac pomalo Islamovica. Nisam cuo te pesme do pre par minuta, ali sam bio siguran da ce Milan pobediti.

Ona pesma sto peva devojka, cak je sasvim solidna, mada se curica malo poplasila i nije bila dovoljno ubedljiva (dok peva, a kada je pocela da vrti dupetom, to je vec druga prica)... Ipak se lazni Colic najbolje snasao.

Sada sam video i proslogodisnjeg predstavnika... Ovo je civilizacijski iskorak u odnosu na "Cipelu".

Obelezen je jedan zabravljeni datum, od pre par godina, i to sa trubacima. Na sve su mislili, cestitam i njima i nama...

STUDIOTON
14-03-2010, 10:00 AM
Svidja mi se,Odlicna stvar, sve super uradjeno, mali je dobro sve izneo.. Od mene cestitke kao i podrska za dalje ..

DaBear
14-03-2010, 10:41 AM
Svidja mi se,Odlicna stvar, sve super uradjeno, mali je dobro sve izneo.. Od mene cestitke kao i podrska za dalje ..

:confused::shock::(:mad:

Jan
14-03-2010, 12:20 PM
Milan imitira Colica, i to vrlo uspesno, trudi se cak i da ima bosanski naglasak, a ovaj drugi pevac pomalo Islamovica. Nisam cuo te pesme do pre par minuta, ali sam bio siguran da ce Milan pobediti.

To sa Islamovicem, iskreno, ja ne verujem da je to Oliverova zelja bila da tako otpeva... Oliver nije taj tip pevacha, radio sam puno sa njim, i nikad ga nisam chuo da je koristio "grlo" u smislu da rezi ko Islamovic, ja mislim da je to bio Bregin dril, i ako vam to zvuci kao Islamovic onda znaci da je Oliver dobro izneo Bregovicevu ideju. Oliver je momak sa kojim je uzivanje raditi. Kada smo radili na nekoliko mojih hiphop pesama, gde je on pevao neke deonice, bez obzira sto sam ja neshkolovana budala:), on sa sve svojim akademijama i milion sati pevanja i muzickim obrazovanjem je uvek imao strpljenja da odslusa sta mu kazem kako da otpeva, odnosno sta mi treba za pesmu i nikad nije niti sujetan sto mu ja kao "producent" namecem sta da uradi... Radio sam sa puno ljudi, ali on je neko sa kim najvise volim da radim, decko je surovi profesionalac.

google
14-03-2010, 02:38 PM
To sa Islamovicem, iskreno, ja ne verujem da je to Oliverova zelja bila da tako otpeva... Oliver nije taj tip pevacha, radio sam puno sa njim, i nikad ga nisam chuo da je koristio "grlo" u smislu da rezi ko Islamovic, ja mislim da je to bio Bregin dril, i ako vam to zvuci kao Islamovic onda znaci da je Oliver dobro izneo Bregovicevu ideju. Oliver je momak sa kojim je uzivanje raditi. Kada smo radili na nekoliko mojih hiphop pesama, gde je on pevao neke deonice, bez obzira sto sam ja neshkolovana budala:), on sa sve svojim akademijama i milion sati pevanja i muzickim obrazovanjem je uvek imao strpljenja da odslusa sta mu kazem kako da otpeva, odnosno sta mi treba za pesmu i nikad nije niti sujetan sto mu ja kao "producent" namecem sta da uradi... Radio sam sa puno ljudi, ali on je neko sa kim najvise volim da radim, decko je surovi profesionalac.Moguce, nikad nisam cuo ni za njega ni za onu devojku...

Cak je i kolutao ocima kao Islamovic, a i pesme su bez veze, da bi se ostavio kakav- takav utisak, potrebno je kolutati ocima i siroko mesati guzicom.Moram priznati da to ona mala radi odlicno.

To je najsvetliji deo projekta.

blags
14-03-2010, 03:33 PM
Meni je to zvucalo kao 1 pa 1 pa 1.Stvarno moras biti veran bregovicev fan da bi razlikovao njegove pesme.
i.....
Cuh prvu pjesmu,ajd dobro ima neka truba,text bezveze,Emina dobra k`o kru`,malo se uplasila,al` dobra ko kru`,ide druga pjesma kad ono ista truba ko iz prve,svaki komentar suvisan,ide treca pjesma,zvuci mi ko idemo u planine od B. Dugmeta,al`standardi se postuju isti zvuk trube ko iz prve dve pjesme.Zavrsava se treca pjesma ide reklama za novi Colin album i pogodite sta cujem?Istu onu trubu koju sam cuo u prethodne tri pjesme.
Pa lijepo im je Bregovic rekao:"...hocete Bregovica,dobicete Bregovica...":rotfl::rotfl::rotfl:

STUDIOTON
14-03-2010, 03:39 PM
:confused::shock::(:mad:

Delujes mi kao Dimitrije Vojnov :) .. uostalom kao i ova tema :mad: :(:(:(

voomighty
14-03-2010, 05:43 PM
ljubav je musaka............. i ostalo........ ko se potpisao kao textopisac?
zika obretkovic??????

silicon science
14-03-2010, 06:25 PM
ljubav je musaka............. i ostalo........ ko se potpisao kao textopisac?
zika obretkovic??????

Da je barem on, bilo mi smesno. A ovako je skroz "duvanje lepka" text :shock::shock:
Tom Bregi bi trebalo izvaditi mozak i potopiti ga u varikinu i potom vratiti ostatak

voomighty
14-03-2010, 06:38 PM
upravu si, izvinjavam se!!! i on i travolta i gospodar vremena su za ove textove......... ufffffffffffffffffff mega carevi.

nadam se da nece da im padne na pamet da prevode onu pesmu na engleski ili jos debilnije pola na srpskom pola na engleskom. ili kako vec jos na bugarski, italijanski kineski.....

diviner
14-03-2010, 06:51 PM
Silicon druze...

Ajd molim te samo malo manje o tom bregi, ni ja nesto nisam pretjerano odusevljen, ali ovo tvoje bas bode oci :) ...

I ajd sutra uvece, oko pola 8 cu da svratim za onaj overklok, a ti vidi da spremis palacinke :) ...

Bitch
14-03-2010, 07:16 PM
sta fali Kuzminim hevi sado receptima? :D :D

silicon science
14-03-2010, 07:45 PM
Silicon druze...

Ajd molim te samo malo manje o tom bregi, ni ja nesto nisam pretjerano odusevljen, ali ovo tvoje bas bode oci :) ...

I ajd sutra uvece, oko pola 8 cu da svratim za onaj overklok, a ti vidi da spremis palacinke :) ...

Haha ok. :):) Jbg, ono sa kukom za ribu je od Monty Pytona (komentar luchkog radnika na mice people), i retko odolim da ih ne citiram :D:D

E, dogovoreno za sutra :):):) :D

diviner
14-03-2010, 08:18 PM
sta fali Kuzminim hevi sado receptima? :D :D

A tek palacinke sto mjesi :D

ultrasoundd
14-03-2010, 09:47 PM
I ovo sam negde natrcao na netu sto se tice Marine

Svaki posao u ?ivotu mora biti dobro osmi?ljen, a kvalitetna strategija je pola posla. Najbr?a "pesnikinja" svih vremena (oko 100 pesama dnevno), Marina Tucaković je uvek u velikom poslu, jer joj se dnevno javi pola estrade sa ?eljom da im napi?e 10 novih pesama - 10 novih hitova, te mora racionalno da tro?i svoje vreme.

Praskozorje. Marina spava sa povezom preko očiju. Zvoni telefon.

Marina (pospano): Mmmm... ?Alo!

Glas sa druge starne ?ice: Ej, ćao, Maki, jesam li te probudila? Stoja ovde.

Marina (skida povez): U, bre, Stojanka, vidi? li koliko je sati?

Stoja: Izvini, ja se sad vratila sa tezge. Nego, htela sam da te pitam. Hoću da napravim bombu od albuma, da jebem kevu svim ovim kurvetinama i otvaračicama usta, pa sam htela da mi ti napi?e? pesme. Pare nisu problem.

Marina (uzima papir i olovku): Ma nema? frke. Nego, ti si ipak klasa, moraću da ulo?im dosta vremena, oko 2 meseca, a to će ba? da ko?ta...(Računa). Jel? puno 30 hiljada evra, pola unapred, pola po obavljenom poslu?

Stoja (ushićeno): Ma gde mnogo, superi?ka. Sad ću da ti uplatim 15 soma na tekući račun. Aj, čujemo se se za 2 meseca, neću da te ometam.

Marina odlazi u klozet. Uzima redom bočice od parfema, Domestosa, Cifa, Vima i čita etikete na njima. Munjevito pravi nekoliko rima ( emulgator ? integrator, patnja i bol ? etil alkohol, balzam ? orgazam...). Posle 5 minuta se vraća iz kupatila i uključuje kompjuter. Otvara jedinu pesmu koju je ikada napisala, 1982. i random metodom, na 10 različitih načina umeće novostvorene rime, i pravi 10 novih pesama. Isključuje kompjuter, pakuje torbu i kreće u banku. Podi?e 15 'iljada koje je uplatila Stoja i odlazi u turističku agenciju gde uplaćuje dvomesečno letovanje na Sej?elima.

Dva meseca kasnije. Susret sa Stojom.

Marina (crna ko Med?ik D?onson): Gotovo, Stojo! (Pru?a je 10 papira sa tekstovima.)

Stoja: Ju, al si pocrnela, kao da si na moru bila. (Pru?a joj 15 hiljada)

Marina (pare u d?ep): Ma kakvom moru, crn je ovo posao, moja Stojo.

Stoja (zadovoljno čita pesme): Jebaću im kevu sad.

Reinhardt
15-03-2010, 12:49 AM
:rotfl:I ovo sam negde natrcao na netu sto se tice Marine

Svaki posao u ?ivotu mora biti dobro osmi?ljen, a kvalitetna strategija je pola posla. Najbr?a "pesnikinja" svih vremena (oko 100 pesama dnevno), Marina Tucaković je uvek u velikom poslu, jer joj se dnevno javi pola estrade sa ?eljom da im napi?e 10 novih pesama - 10 novih hitova, te mora racionalno da tro?i svoje vreme.

Stoja: Izvini, ja se sad vratila sa tezge. Nego, htela sam da te pitam. Hoću da napravim bombu od albuma, da jebem kevu svim ovim kurvetinama i otvaračicama usta, pa sam htela da mi ti napi?e? pesme. Pare nisu problem.

Marina (uzima papir i olovku): Ma nema? frke. Nego, ti si ipak klasa, moraću da ulo?im dosta vremena, oko 2 meseca, a to će ba? da ko?ta...(Računa). Jel? puno 30 hiljada evra, pola unapred, pola po obavljenom poslu?

Stoja (ushićeno): Ma gde mnogo, superi?ka. Sad ću da ti uplatim 15 soma na tekući račun. Aj, čujemo se se za 2 meseca, neću da te ometam.

Marina odlazi u klozet. Uzima redom bočice od parfema, Domestosa, Cifa, Vima i čita etikete na njima. Munjevito pravi nekoliko rima ( emulgator ? integrator, patnja i bol ? etil alkohol, balzam ? orgazam...). Posle 5 minuta se vraća iz kupatila i uključuje kompjuter. Otvara jedinu pesmu koju je ikada napisala, 1982. i random metodom, na 10 različitih načina umeće novostvorene rime, i pravi 10 novih pesama. Isključuje kompjuter, pakuje torbu i kreće u banku. Podi?e 15 'iljada koje je uplatila Stoja i odlazi u turističku agenciju gde uplaćuje dvomesečno letovanje na Sej?elima.

Marina (crna ko Med?ik D?onson): Gotovo, Stojo! (Pru?a je 10 papira sa tekstovima.)

66musicman
15-03-2010, 01:33 AM

Svaki posao u ?ivotu mora biti dobro osmi?ljen, a kvalitetna strategija je pola posla. Najbr?a "pesnikinja" svih vremena (oko 100 pesama dnevno), Marina Tucakovi? je uvek u velikom poslu, jer joj se dnevno javi pola estrade sa ?eljom da im napi?e 10 novih pesama - 10 novih hitova, te mora racionalno da tro?i svoje vreme.

Praskozorje. Marina spava sa povezom preko o?iju. Zvoni telefon.

Glas sa druge starne ?ice: Ej, ?ao, Maki, jesam li te probudila? Stoja ovde.

Stoja: Izvini, ja se sad vratila sa tezge. Nego, htela sam da te pitam. Ho?u da napravim bombu od albuma, da jebem kevu svim ovim kurvetinama i otvara?icama usta, pa sam htela da mi ti napi?e? pesme. Pare nisu problem.

Marina (uzima papir i olovku): Ma nema? frke. Nego, ti si ipak klasa, mora?u da ulo?im dosta vremena, oko 2 meseca, a to ?e ba? da ko?ta...(Ra?una). Jel? puno 30 hiljada evra, pola unapred, pola po obavljenom poslu?

Stoja (ushi?eno): Ma gde mnogo, superi?ka. Sad ?u da ti uplatim 15 soma na teku?i ra?un. Aj, ?ujemo se se za 2 meseca, ne?u da te ometam.

Marina odlazi u klozet. Uzima redom bo?ice od parfema, Domestosa, Cifa, Vima i ?ita etikete na njima. Munjevito pravi nekoliko rima ( emulgator ? integrator, patnja i bol ? etil alkohol, balzam ? orgazam...). Posle 5 minuta se vra?a iz kupatila i uklju?uje kompjuter. Otvara jedinu pesmu koju je ikada napisala, 1982. i random metodom, na 10 razli?itih na?ina ume?e novostvorene rime, i pravi 10 novih pesama. Isklju?uje kompjuter, pakuje torbu i kre?e u banku. Podi?e 15 'iljada koje je uplatila Stoja i odlazi u turisti?ku agenciju gde upla?uje dvomese?no letovanje na Sej?elima.

Stoja (zadovoljno ?ita pesme): Jeba?u im kevu sad.

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
LUDILO ! ! !

diviner
15-03-2010, 01:42 AM
:rotfl::rotfl::rotfl:

Geronimo
15-03-2010, 04:06 AM
http://www.pogledi.rs/diskusije/viewtopic.php?t=15743&sid=2ada65a85ec467698ef3066c0fc6f32c

Zanimljiv tekst, ali ne znam koliko je stvarno istina.

Jan
16-03-2010, 12:54 PM
http://www.pogledi.rs/diskusije/viewtopic.php?t=15743&sid=2ada65a85ec467698ef3066c0fc6f32c

Zanimljiv tekst, ali ne znam koliko je stvarno istina.

Ima cela ova tema vec na rumskom o tom clanku

Bockie
16-03-2010, 01:39 PM
marina odlazi u klozet. Uzima redom bo?ice od parfema, domestosa, cifa, vima i ?ita etikete na njima. Munjevito pravi nekoliko rima ( emulgator — integrator, patnja i bol — etil alkohol, balzam — orgazam...). Posle 5 minuta se vra?a iz kupatila i uklju?uje kompjuter. Otvara jedinu pesmu koju je ikada napisala, 1982. I random metodom, na 10 razli?itih na?ina ume?e novostvorene rime, i pravi 10 novih pesama.

Ahaha... :D !

vasko
16-03-2010, 09:17 PM

gde na netu,pa ovo je covek ovde na ovom forumu napisao,secam se ovog posta

HeatMan
17-03-2010, 03:22 AM
lacky je to pisao

google
17-03-2010, 07:12 AM
Trebalo je da bude 5 kompozitora od kojih bi se izabrala najbolje pesma, ali je Bregovic pristaso samo na to da bude jedini.

Sto je i logicno, da su nasli bilo kog normalnog, bregine poskocice mozda ne bi prosle. A taki kompozitor sa toliko zasluga za narod... :da:

psionic
17-03-2010, 02:36 PM
Trebalo je da bude 5 kompozitora od kojih bi se izabrala najbolje pesma, ali je Bregovic pristaso samo na to da bude jedini.

Sto je i logicno, da su nasli bilo kog normalnog, bregine poskocice mozda ne bi prosle. A taki kompozitor sa toliko zasluga za narod... :da:

Ova situacija savrseno opisuje nasu zemlju u svim aspektima i u svemu - Ne sudi se po znanju i umecu vec po tome ko je kome koliko duzan i ko koga ima u saci. Vreme je za revoluciju u vidu H-bombe na "glavno selo" pa ko prezivi...

Samo, cini mi se da bi gmizavci opet izgmizali i zauzeli stara mesta :banghead: :banghead: :banghead:

psionic
17-03-2010, 02:43 PM
lacky je to pisao

"Svaki posao u životu mora biti dobro osmišljen, a kvalitetna strategija je pola posla. Najbrža "pesnikinja" svih vremena (oko 100 pesama dnevno)"...

:rotfl::rotfl::rotfl:
+1 za Lackyja

Era
17-03-2010, 03:09 PM
Ima li nekih drugih informacija ,ko je sve radio tekstove,aranzmane,u kom studiju je snimano,ko je mix majstor,post...

Jan
17-03-2010, 03:44 PM
Ima li nekih drugih informacija ,ko je sve radio tekstove,aranzmane,u kom studiju je snimano,ko je mix majstor,post...

Tekstovi su Marina Tucakovic i ekipa (pominju se jos neka imena pored njenog tipa Marina Tucakovic i Pera Peric), aranzmane je predpostavljam radio Nino Ademovic, snimano je kod Bregovica u studiju koliko sam upucen, ne bih znao ko je miksao.

sRce
17-03-2010, 04:03 PM
12. mesto... al' od pozadi :da:

http://sports.williamhill.com/bet/EN/betting/e/870026/Eurovision%2B2010%2B%252D%2BOutright.html

Bockie
19-03-2010, 10:43 AM
Eheh,kopam po starom kompu sinoc i nadjem neke demo-e od pre mislim 6-7 godina...
Sve je suva zajebancija...

Slusaj ovo (http://dl.dropbox.com/u/2806767/Big%20Bockie%20-%20Marina%20%28orig.ROCCO%20GRANATA%201960%29.mp3) .

:D

DaBear
19-03-2010, 11:26 AM
Eheh,kopam po starom kompu sinoc i nadjem neke demo-e od pre mislim 6-7 godina...
Sve je suva zajebancija...

Slusaj ovo (http://dl.dropbox.com/u/2806767/Big%20Bockie%20-%20Marina%20%28orig.ROCCO%20GRANATA%201960%29.mp3) .

:D

Priznaj da si to sinoc uradio na brzinu !!! :wink:

Bockie
19-03-2010, 11:53 AM
Eto, kad sam vruc...:D

Sve vreme ove diskusije kontam ovu pesmu, nego dok sam naso....

Culi su neki ovo,zna se da je matoro...

Geronimo
19-03-2010, 10:41 PM
Big bockie za oslooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!

Mika Technika
25-03-2010, 03:18 PM
brakus zadao domaci

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/mr9Ys4RhDd4&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/mr9Ys4RhDd4&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Mitjovan
26-03-2010, 06:39 PM
Christopher Walken zadao domaci, Brakus iskopirao... :D

http://www.youtube.com/watch?v=A2guQYivZ6w

Mika Technika
03-04-2010, 12:22 PM
e, a jel skontao meko koji ono sint prdi u treku ovo je balkan?

moog? juno? korg ms20? itd.

disco violence
03-04-2010, 01:54 PM
e, a jel skontao meko koji ono sint prdi u treku ovo je balkan?

moog? juno? korg ms20? itd.
Mnogo toga prdi i skripi kod Gorana,evo poslusajmo ovu izvedbu ruzice,svaka cast Mariji stvarno ima dobar glas,ali ovi sto prde u pozadini saranise Ruzicu.

<embed src="http://www.youtube.com/v/xxfPl53smxo&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385">"> (http://rumski.com/forum/%3Cobject%20width=)
I onda je pop udario laznjak i svi su se prekrstili.
<object width="640" height="385">

<embed src="http://www.youtube.com/v/xxfPl53smxo&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></object> (http://rumski.com/forum/%3Cobject%20width=)

Mika Technika
03-04-2010, 10:19 PM
jeste, prde, ali nema sinta

MUzzY
06-04-2010, 09:54 AM
Kata-fucking-strofa... sta uradi od tako lepe pesme.

HeatMan
10-04-2010, 03:43 PM
http://www.index.hr/xmag/clanak/srpski-predstavnik-na-eurosongu-dobio-uvjerenje-o-heteroseksualnosti-od-urednistva-gay-portala/485321.aspx

ovo se zove pobeda!

alek019
25-05-2010, 10:02 PM
Prodje čovek, prodje...

google
26-05-2010, 07:37 AM
Mozda je Bregovic mislio na sebe kada je rekao da imamo geja za evrosong?:confused:

Era
26-05-2010, 09:17 AM
Ispade covek u drugoj strofi,jedva se vratio u tonalitet...

nokash974
26-05-2010, 07:15 PM
Romi usli u tv i nece napolje..vole da pevaju da uzimaju lovu, svidelo im se da budu jet set..Srbija majka dala,pustila..Uzivajmo zajedeno u svemu sa estrade..cast izuzetcima...naravno.E da samo su zaboravili da nauce osnovne stvari,tako da ako ih neko bude ozbiljno shvatao trebace nam u buducnosti mnogo vecernjih skola da stvari vratimo u normalu..zato..perite zube,cesljajte se,citajte dobre knjige i slusajte pravu muziku da bi bili drugaciji..i ako im nesto radite..uzmite im sve sto imaju jer to tako treba..VELIKI POZZ SVIMA..:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:: rotfl::rotfl:p.S. iz satora u tv iz tv u sator..Ziveli satori i televizija...