PDA

View Full Version : Apple Products of the Future

Everbeatz
12-03-2010, 10:00 PM
:D
http://i679.photobucket.com/albums/vv157/damncoolpictures7/apple-evolution.jpg

Mika Technika
12-03-2010, 10:50 PM
ahahahahahaahahahah :rotfl:

Moritz
13-03-2010, 06:57 AM
i na kraju .......iMajmun, gratis gadget za sve one koji su kupili sve mudrolije (blow) Jobsa. Covek ce definitivno da sjebe kompaniju.

alavuk
13-03-2010, 07:03 AM
uveliko je zeznuo , masovno ljudi odustaju od ipad-a ja mislim zbog nemanja podrske adobe flash-a ili slicnog ...

Moritz
13-03-2010, 07:52 AM
...i multitaskinga

silicon science
13-03-2010, 12:45 PM
Sumnjam da ce Apple da pukne (a trebalo bi, barem na kratko), pa da porazmisle malo o svemu (a prvo o dizajnu, koji im je otishao u "Vrazju mater", sto bi rekao [U]Zvonko Lepetic :rotfl::rotfl:)
Vrlo smesna Agenda sa njihove strane u dobu globalizma, ali valjda rachunaju na neizmernu glupost homosapiena.

Bitch
13-03-2010, 02:23 PM
tesko da ce Jobs da sjebe Apple :) on upravo i drzi sve da ne ode u onu stvar. Pre nekoliko godina Apple je bio u krizi i poceli su totalno neke lude kampanje protiv Microsofta kako bi dobili deo trzista, ali ni to im nije vredelo. Pa se Jobs vratio posto nije hteo da dozvoli da mu kompanija tek tako nestane sa losim renomeom. Interesantno je kako su svi u Silicon Valley druzeljubivi i kako zajedno otpadaju i saradjuju - i Gates i Jobs i gomila drugih... jedni drugima namestaju 'gigove' - citaj kolace na trzistu. Jobs i Gates imaju gomilu zajednickih projekata - cak umalo da davno Jobs predje u Microsoft! Ali imali smo srece :)

sto se tice iPada, ovo je po meni samo zalet da se uzme malo para dok se jos tehnologija ne sredi do kraja. Naime, Apple je krajem prosle godine kupio Axiotron firmu koja pravi tablete od postojecih Macbook-ova. Zato je i prvi talas traceva o Apple Tabletu i krenuo medju mase. i taj axiotron je vrlo vrlo interesantan kao sto se vidi:

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/T3JxGGiVFKU&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/T3JxGGiVFKU&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

E, posto je u iPadu gomila novih stvari, novi Apple processor (ne intel !) i jos stosta, malo je rano da iPad bude kao ovaj ModBook, posto je kompletno redizajniran. Ja mislim da je samo pitanje vremena kad cemo da vidimo neki iPad Pro :) tj ModBook odradjen od strane Apple-a.

Apple rulez, samo moraju i oni malo da se smire. Ovaj zadnji talas hardvera koji je Made in China i Malaysia mi se nimalo ne svidja. Pitanje je samo da li ce biti istrajni u kvalitetu izrade u buducnosti.

pozZ

Moritz
13-03-2010, 08:01 PM
Bitch, sve to stoji sto kazes samo sto......opet su poceli da se ponasaju arogantno prema musterijama i quality control im je podbacio takodje.
Sam znas koliko si baterija promenio na MBpro i koliko te je to sve kostalo, opet su poceli da pre-naplacuju hardver koji je realno mnogo slabiji od onoga sto vredi...naplacuju fenseraj i OS.
OS je jedino (po meni) sto stvarno vredi u celoj prici, ostalo je laku noc.. PLJACKA.
Kada pogledam sta brand name PC ( Dell, HP ) daje za iste pare kao Apple, onda se zapitam ko je ovde lud? ......jbg.

DaBear
14-03-2010, 08:00 AM
Bitch, sve to stoji sto kazes samo sto......opet su poceli da se ponasaju arogantno prema musterijama i quality control im je podbacio takodje.
Sam znas koliko si baterija promenio na MBpro i koliko te je to sve kostalo, opet su poceli da pre-naplacuju hardver koji je realno mnogo slabiji od onoga sto vredi...naplacuju fenseraj i OS.
OS je jedino (po meni) sto stvarno vredi u celoj prici, ostalo je laku noc.. PLJACKA.
Kada pogledam sta brand name PC ( Dell, HP ) daje za iste pare kao Apple, onda se zapitam ko je ovde lud? ......jbg.

Ljudi (Moritz), ne kapirate da NIKO nece da da potrosacima SVE ODMAH!!
Pa pogledajte instrumente i software..svake godine dodaju po malo stvari koje fale i uvek jedan broj novih kupaca kupi to..
Tako i Apple...polako povecavaju hard disk space na iPodovima / telefonima, dodaju i skidaju interface itd na laptop-ovima itd. Mnogo malih poboljsanja...

Nikome se ne isplati da odmah izbaci produkt koji je 100% mega / ludilo!!?
Pa sta ce posle da rade i prodaju?? Da zatvore fabriku..??

Sve je to izkalkulisano kako treba...nemoj da se brinete.

Ko hoce da kupuje i kome treba - nek kupi. Ko nece, nek sam pravi !!

HeatMan
14-03-2010, 03:34 PM
slazem se sa vrachom.

drugo pogledajte fejsbuk i myspace.. myspace je mrtav? zashto? ima apsolutno sve isto kao facebook. ali je cool i in

onda je twitter postao cool i in

sad ce doci neshto novo

evo ja npr imam htc touch pro 2,.. na svu srecu nisam dao ni dinara dobio sam od firme u kojoj je cale zaposlen.. pogledate iphone, uporedite sa ovim chudom.. samo ima vishe igara..

e na to mi dodje drugar sa tintele telefonom od 100 eura. touchscreen (multi touch) tv prijemnik, radio prijemnik, 2 sim kartice, mp3, kamera (bukvalno ista kao na mom budjavom htc-u) stabilan kao zgrada CK. a 120 eura ga je platio..

ko je chuo za tintele? on kaze da je jurio po netu i da izgleda da je neki koreanski proizvodjach..

ja nikad chuo.. prvo sam mislio da je provajder

HeatMan
14-03-2010, 03:35 PM
slazem se sa vrachom.

drugo pogledajte fejsbuk i myspace.. myspace je mrtav? zashto? ima apsolutno sve isto kao facebook. ali je cool i in

onda je twitter postao cool i in

sad ce doci neshto novo

evo ja npr imam htc touch pro 2,.. na svu srecu nisam dao ni dinara dobio sam od firme u kojoj je cale zaposlen.. pogledate iphone, uporedite sa ovim chudom.. samo ima vishe igara..

e na to mi dodje drugar sa tintele telefonom od 100 eura. touchscreen (multi touch) tv prijemnik, radio prijemnik, 2 sim kartice, mp3, kamera (bukvalno ista kao na mom budjavom htc-u) stabilan kao zgrada CK. a 120 eura ga je platio..

ko je chuo za tintele? on kaze da je jurio po netu i da izgleda da je neki koreanski proizvodjach..

ja nikad chuo.. prvo sam mislio da je provajder

DaBear
15-03-2010, 02:13 PM
U Americi vec krenuli sa uzimanjem narudzbi.
Proslog Petka je naruceno (i placeno)120.000 komada (vrednost ?50 miliona)..
U JEDNOM DANU...

Izracunali su da se odprilike prodaje po 25.000 komada NA SAT !! :shock::shock:

I to je proizvod koji 99,9% ljudi jos nije ni videlo ni probali ni pipnulo !!

opet su razvalili.

slowstar
15-03-2010, 09:57 PM
Da, da da....
Vrac je (kao i u vecini slucajeva) u pravu, sami ste culi kako je na jednom obracanju sam Jobs rekao da APPLE nije vise APPLE COMPUTERS, nego samo APPLE COMPANY, zbog toga sto su se u poslednje vreme orijentisali na "Gadgete" koji kao sto vidite idu kao alva, pa i bolje. Na srecu, iz nekih svojih prilicno pouzdanih izvora saznao da je novi MAC PRO pred samim izlaskom, a imace SESTOJEZGARNI (Hexa-core) intel I7 procesor, sto znaci jede malu decu ne za dorucak nego za meze! zamislite MAC PRO sa DVA takva sestojezgarna procesora!
Obratite paznju na sajtove APPLE.com, kao i one koje se bave tracevima oko APPLE-a
Pozdravljam.
P.S. pretpostavljena cena te nove MAC PRO serije pocinje od 2500$

silicon science
16-03-2010, 07:17 PM
Da, da da....
P.S. pretpostavljena cena te nove MAC PRO serije pocinje od 2500$

Da, sa 1 giga rama :wink: I treba ti jos 1000 preko ako hoces normalnu masinu.
Za tu lovu opremis kucni mini studio, deci kupis knjige za sledecu skolsku godinu i zenu odvedes na gala vecheru :wink:

DaBear
16-03-2010, 08:16 PM
Da, sa 1 giga rama :wink: I treba ti jos 1000 preko ako hoces normalnu masinu.
Za tu lovu opremis kucni mini studio, deci kupis knjige za sledecu skolsku godinu i zenu odvedes na gala vecheru :wink:

to su (ovde) male pare...
Jedan (manji) poslic...i eto masine !!

Cadaverous
16-03-2010, 10:59 PM
Opu?teno :harmonikas: