View Full Version : Dobrodoslica :)
diviner
11-03-2010, 04:38 PM
Matko, dobrodosao i jos jednom hvala sto si pristao da obogatis ovu nasu malu zajednicu svojim gostovanjem :) .
Zelimo ti ugodan boravak i dosta druzenja na rumski forumu :) .
HeatMan
11-03-2010, 08:12 PM
evo i ja josh da ti pozelim dobrodoshlicu.. :)
zelim ti lep provod ovde
poz
Rhino
11-03-2010, 08:23 PM
Welcome aboard. :)
boggy
11-03-2010, 09:42 PM
Dobrodosao! :)
http://www.gifanatics.com/files/jpics1wlZ7xSlrPR5ff6.gif
pozdrav
bogi
koolade
12-03-2010, 07:05 AM
AJDE FALA LJUDI NA TOPLOJ DOBRODOSLICI! :D
NEGO O CEMU CE DA PRICAMO? IMA LI TKO KAVKO PITANJE ZA POCETAK? STA VAS ZANIMA? O CEM BI VI SA CHIKA KULEJDOM DA PRICATE? SAMO ZA POCETAK DA VAM KAZEM MALO O SEBI...
JA OBOZAVAM MUZIKU! NISAM NIKAD OBOZAVAO TEHNOLOGIJU, ELEKTRONIKU I INO, KOLIKO MUZIKU. NISAM NIKAD BIO NEKI FREAK ZA SVE TO, KOLIKO ZA MUZIKU. NAGLEDAO SAM SE I NASLUSAO MNOGIH KOJI ZNAJU SVE O OPREMI, SVE O SOFTWAREu, SVE O KOMPJUTORIMA, SVE O HARDWAREu... SVE O SVEMU, ALI MUZIKA KOJU RADE, ME JEDNOSTAVNO NE POKRECE. MNOGI I DOTJERAJU DA TO ZVUCI TEHNICKI I BOLJE OD MENE, ALI ME TO NE DIRA U MOJU OSJETILNU TOCKU U MOZGU. :) ETO, SAMO DA TO KAZEM... MOZDA BI OVAJ FORUM TREBAO IMATI NAGLASAK NA KREATIVNOST, JER TU SAM DOMA. A VI MENE UCITE NOVIM KRIKOVIMA TRIKOVIMA TEHNIKE, JER JU SKORO NI NE PRATIM. DOBRE STVARI KAO DA UVIJEK NEKAKO NADJU PUT DO MENE SAME OD SEBE. IMAM SVOJE ALATE I DRZIM IH SE KO PIJAN PLOTA, JER SU MI DALI STO SAM TRAZIO. VOLIM SVE, OD HARWAREa DO SOFTWAREa. SVE PRIHVACAM AKO MI DOBRO ZAZVUCI. NE ZANIMA ME KAKO SE ZOVE I ODTKUD JE DOSLO, NE ZANIMA ME KAKO RADI, VEC KAKO ZVUCI! :) JA CU SA VAMA PROBAT PODIJELIT SVOJE NEKE KREATIVNE TRIKOVE...
DA NE DUZIM... OVAJ PODFORUM JE OFICIJELNO OTVOREN! :) AJMO DIVINER, DAJ MI TE SKARE DA PREREZEM TU VRPCU! HEHE! :P
TOPLI POZDRAV SVIMA!!
Matkoooooo!
Nema me na forumu zadnjih dana pa nisam ni znao da su te pozvali!
Baš super! Sjajno!
:)
Everbeatz
12-03-2010, 05:44 PM
Pozdrav gostu!!
google
12-03-2010, 06:19 PM
Pozdrav i dobrodosao!
O CEM BI VI SA CHIKA KULEJDOM DA PRICATE?
JA OBOZAVAM MUZIKU! NISAM NIKAD OBOZAVAO TEHNOLOGIJU, ELEKTRONIKU I INO, KOLIKO MUZIKU. Navedi nekoliko omiljenih albuma.
Ngino
13-03-2010, 03:26 AM
Veliko postovanje!:rotfl:
www.myspace.com/slikaiprilikamusika
koolade
13-03-2010, 06:40 AM
Uffff... Google, znas li kako ne volim takva pitanja, jer ima toliko toga dobrog u svijetu diskografije!
Reko bih:
Parliament - The Clones Of Dr Funkenstein
od Leb i Sol albumi iz 70-ih
P.E. - Fear Of a Black Planet
Zero 7 - Simple Things
Air - Moon Safari
Slum Village - Fantastic, vol.2
Outkast - ATLiens
Ganstarr - Daily Operation
Pa od Princea recimo... Controversy...
Queen.... hmmm... Queen...
Chick Corea... uffff
Herbie Hancock... ufffffff...
Nego, trebalo bi mi nekoliko stranica za ovo pitanje!
google
13-03-2010, 10:01 AM
Hvala na odgovoru.
Moritz
13-03-2010, 08:54 PM
Dobro nam dosao :) , cast je imati ovakvog gosta.
gregor z
15-03-2010, 12:04 PM
Dobrodosao!!
Pozdrav,
Gregor
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.