View Full Version : Mary Anne Hobbs - Building the Beat
Mika Technika
05-03-2010, 10:50 PM
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/yGEsvgz3D5w&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/yGEsvgz3D5w&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>
DADDY Z
06-03-2010, 06:31 AM
super !!!
DaBear
06-03-2010, 09:14 AM
nisam nikad cuo za ovo lika (Starkey), pa sam preslusao (pazljivo) gomilu njegovih stvari prvo..
Ima svoj fazon, svoje zvukove i loopove i zna kako ih sklapa. PUNO slicnosti izmedju ove matrice i njegovih matrica (hocu da kazem - zna sta radi - radio je to i pre i poznaje svoj library).
Samo je pevanje drugi fazon ali se lepo uklopilo.
Neko ko dobro barata (svojim) fazonom i library-ijemmoze ovo lako da odradi za 2 sata (koliko su oni imali da urade).
Plus, pevaljka i ostale, dobro pevaju i slazu harme...
kad sklopis ljude koji znaju sta rade, sve moze brzo da se desi.
I TO SAMO NA LAP TOPU !!
Tip ima svoju tehniku i u njoj je jako dobar a i brz. Vokal sam po sebi nije nesto ali je super legao u ovo sto rade...
euphoric
06-03-2010, 06:03 PM
nisam nikad cuo za ovo lika (Starkey), pa sam preslusao (pazljivo) gomilu njegovih stvari prvo..
Ima svoj fazon, svoje zvukove i loopove i zna kako ih sklapa. PUNO slicnosti izmedju ove matrice i njegovih matrica (hocu da kazem - zna sta radi - radio je to i pre i poznaje svoj library).
Samo je pevanje drugi fazon ali se lepo uklopilo.
Neko ko dobro barata (svojim) fazonom i library-ijemmoze ovo lako da odradi za 2 sata (koliko su oni imali da urade).
Plus, pevaljka i ostale, dobro pevaju i slazu harme...
kad sklopis ljude koji znaju sta rade, sve moze brzo da se desi.
I TO SAMO NA LAP TOPU !!
Heeey..Nije to bilo kakav laptop, a na njemu jos Logic :D .. :rotfl:
Hehe..Sala mala..Covek je super..Ni ja nisam znao za njega pa sam posle slusao njegove stvari na youtube-u..Svidja mi se njegov stil. Mesa hip-hop zvukove sa elementima dub-stepa i to veoma dobro..Svaka cast za skill u Logicu..Za dva sata da se sve odradi je stvarno zavidno, covek mora da zna tacno sta hoce i da odradi sve u tom roku, bez mnogo vremena za eksperimentisanje ..
Pozdrav :)
taj fazon je trenutno poprilichno in (meshavina hip hopa, dubstepa i chiptune-a)
sama pesma mi se ne svidja toliko ali je to vishe do estetskih preferenci.. svaka chast za efikasnost. ako meni neshto fali - onda je to to
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.