View Full Version : Serviser
Da li znate nekog dobrog majstora? Imam starog Rolanda XP10 na kom outputi prekidaju pa bih to voleo da sredim i jednu Farfisu kojoj je potrebno či?ćenje.
Hvala!
pleon
02-03-2010, 01:11 PM
Da li znate nekog dobrog majstora? Imam starog Rolanda XP10 na kom outputi prekidaju pa bih to voleo da sredim i jednu Farfisu kojoj je potrebno čišćenje.
Hvala!
MHz,
poučen svojim iskustvom mogu ti savjetovati da odeš u lokalni music šop neki koji ti je u blizini i da zamoliš dečke da ti oni srede klavijaturu kod svog servisera. to je malo skuplje ali sa razlogom, pošto ti oni (ako pristanu) preuzimu instrument dobiti češ papir sa pečatom na kojem piše koji kvar misliš da treba otkloniti. kad se klavijatura vrati bit češ na isti način informiran što se sa tvom klavijaturom dešavalo kod servisera i što je napravljeno a što eventualno nije.
probaj audio-pro artist d.o.o. meni su uvijek ljubazno pomogli, i sve što sam preko njih riješavao još uvijek radi. i da, da ne zaboravim, dobiješ i garanciju na posao koji je napravljen. pismenu, tj. sa potpisom i pečatom :wink:
Stilmat
01-05-2010, 07:59 PM
Da li znate nekog dobrog majstora? Imam starog Rolanda XP10 na kom outputi prekidaju pa bih to voleo da sredim i jednu Farfisu kojoj je potrebno či?ćenje.
Hvala!
Evo nesto sam gledao po netu i mozes da pogledas ovde ima dosta njih tj. shopova koji se bave sa
Hi-Fi uredjaji, oprema (http://www.infostar.rs/delatnost/index/elektronika/hi-fi-uredjaji-oprema) pa ce te oni najbolje uputiti sta da radis...
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.