View Full Version : Digidesing 001 problem sa drajverima za XP
Change
28-02-2010, 03:59 PM
Ja imam Digidesing 001 nikako da dobijem rad drajvera na xp-u,jel ima neko reshenje?Pocne mi raditi drajver i sve je ok sat vremena i stane sa radom,a u control panelu nedetektuje sve sto treba kao Design digi 001,znam da je kartica stariji model i da su mu originalni cd drajveri za 98,ME,ali novi drajveri za XP sto su izashli sa pro tools-om 6.11 nerade dobro,sta bi trebao raditi da sve proradi kako treba.....pozdrav svima i hvala unapred.....
kejkz
01-03-2010, 12:33 AM
Obrisacu post u tredu o drajverima posto postoji ovaj novi.
Change
02-03-2010, 06:14 PM
Ok
Change
02-03-2010, 06:19 PM
A kad u Cubase-u kad hocu da udjem u asio pojavljuje mi se <error FE1-E-0600 > a digidesign 001 asio mi na masteru baca neki shum ogroman,ide mi snimanje i sve ali nema zvuka.........Molim vas ako znate shta da radim..........
stacato
06-03-2010, 07:36 AM
A kad u Cubase-u kad hocu da udjem u asio pojavljuje mi se <error FE1-E-0600 > a digidesign 001 asio mi na masteru baca neki shum ogroman,ide mi snimanje i sve ali nema zvuka.........Molim vas ako znate shta da radim..........
Burazeru ja isto imam DIGI 001 i nebih je menjao za mnogo interfejsa u tom cenovnom rangu ...sprava je mrak i jako dobro radi sa Cubase i XP...:)
nego posto sada nisam u stanju da ti posaljem driver pokusaj sam da ga skines ima ga na internetu samo malo google...:)
ako ne nadjes driver u medjuvremenu cu ja da ti ga posaljem samo ostavi mail ovde jer moram ga uzeti u studio mi je u komp...
pozzz
Gmile
06-03-2010, 09:03 AM
Koliko znam, ne idu dalje sa podrskom od Cubase SX3, WaveLab4 (Driver 6.1.1) Kod mene radi..
Link:
http://archive.digidesign.com/download/asio/
Change
06-03-2010, 09:05 PM
Burazeru ja isto imam DIGI 001 i nebih je menjao za mnogo interfejsa u tom cenovnom rangu ...sprava je mrak i jako dobro radi sa Cubase i XP...:)
nego posto sada nisam u stanju da ti posaljem driver pokusaj sam da ga skines ima ga na internetu samo malo google...:)
ako ne nadjes driver u medjuvremenu cu ja da ti ga posaljem samo ostavi mail ovde jer moram ga uzeti u studio mi je u komp...
pozzz
Aj molim te poshalji mi na mail stevoradjenovic@ymail.com hvala ti unapred.....:rolleyes:
Inace imam i 6.1.1 pro tools i 6.4 pro tools.......i nece pa nece da radi krene nekad pa onda na imputu shum..............nadam se da je drajver losh.......
stacato
02-04-2010, 11:27 AM
Aj molim te poshalji mi na mail stevoradjenovic@ymail.com hvala ti unapred.....:rolleyes:
Inace imam i 6.1.1 pro tools i 6.4 pro tools.......i nece pa nece da radi krene nekad pa onda na imputu shum..............nadam se da je drajver losh.......
Burazeru to je taj driver ja radim i dalje sa DIGI 001 i Cubase 5...i sve radi ko sto je najbolje:)
znaci prvo ides na UNINSTALL i maknes taj Pro Tools..ako mislis da radis sa cubase..onda deinstaliras i drivere od DIGI...pa kad ti prepozna new hardware onda ides samo UPDATE DRIVER i nadjes ga sa tog CD-a od protools 6.4...znaci instaliras samo driver i sve ce da sljaka...onda ces u Cubase da se malo zezas sa BUFFER SIZE i to je to...
Pozdrav i javi dali si resio problem...
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.