View Full Version : Pmc db1s-all
Nemania
16-02-2010, 03:59 PM
Imali neko iskustva (sem Jokse) sa ovim monitorima (ili DB1S+), koja im je cena i gde se mogu kupiti ili bar cuti?
http://www.pmc-speakers.com/images/products/imgResize.php?img=14a89832564189_db1s-aii_1.jpg
radio sam produkciju i mastering proslog leta na AML2. Ovo bi trebalo da bude jos bolje. Posle nedelju dana soka, kada sam napokon bio u stanju da slusam mix, a ne zvucnike, shvatio sam sta znaci bez kompromisa, kada je rec o monitorima. Nestvarno i neuporedivo. Mada, namucio sam se oko "prevodjenja", moralo je da se na kraju slusa i na auratoncima i nekim malim tascam zvucnicima, da mix ne bi bio samo za audiofile i egzoticne vrste ptica...
Bitch
16-02-2010, 10:49 PM
radio sam produkciju i mastering proslog leta na AML2. Ovo bi trebalo da bude jos bolje. Posle nedelju dana soka, kada sam napokon bio u stanju da slusam mix, a ne zvucnike, shvatio sam sta znaci bez kompromisa, kada je rec o monitorima. Nestvarno i neuporedivo. Mada, namucio sam se oko "prevodjenja", moralo je da se na kraju slusa i na auratoncima i nekim malim tascam zvucnicima, da mix ne bi bio samo za audiofile i egzoticne vrste ptica...
kako jos bolje? DB1 su soma evra, a AML 10 soma :) iako mnogi ne vole transmission line, rado bih uzeo nescrecnim vlasnicima svoje AML-ove :D lepsi i realniji nearfield... tesko. Meni osim favorizovanih AML-va jedino ok rade Questedi VS2108 i Meyersound HD1.
Ovo bi trebalo da je OK. Neko mi reche da je sa Subom idealna kombinacija, i da moze opasno da radi.
tako je Bitch, ja sam se malo prebacio ... u nepoznatom pravcu... zbog oznake.
Bitch
16-02-2010, 11:24 PM
tako je Bitch, ja sam se malo prebacio ... u nepoznatom pravcu... zbog oznake.
verovatno si mislio na MB2S
http://www.pmc-speakers.com/images/products/imgResize.php?img=147ce78e5b57ff_mb2s.jpg
Nemania
17-02-2010, 12:49 PM
Ljudi, a gde ste vi to nabavili, odnosno kupili??? Mene interesuje db1s ili takav isti pasivni mislim da je oznaka tbl, i koliko oni kostaju? Za ovo vece ne bih ni komentarisao...s obzirom na cenu.
I ima li ko da prodaje polovne?
Ljudi, a gde ste vi to nabavili, odnosno kupili??? Mene interesuje db1s ili takav isti pasivni mislim da je oznaka tbl, i koliko oni kostaju? Za ovo vece ne bih ni komentarisao...s obzirom na cenu.
I ima li ko da prodaje polovne?
Znam da ih je ranije prodavao Vlada Negovanovic. Mislim da je postojala mogucnost i da cujes zvucnike u svom prostoru pa da vidis da li ti odgovaraju (tada sam imao prilike da slusam DB1S-A).
Bitch
17-02-2010, 03:07 PM
da, ima ih kod Negovanovica, on radi PMC za srbiju
Nemania
17-02-2010, 03:29 PM
Vlade? Ajde pustite mi na mail neki kontakt...
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.