Mitjovan
31-01-2010, 04:50 PM
Interesuju me vashi saveti i iskustva u vezi interface-a (fw, pci, pcie) u rangu do 300e... Recimo da bi kvalitet AD DA konverzije bio presudan u odluci... Prvenstveno mi treba za kucni studio/atelje/sta-vec, za rad na demo snimcima, aranzmanima itd... Bilo bi pozeljno da ima mic preamp... :wink:
Imao sam EMU 1212m i bio je sasvim ok, razmisljao sam o njemu ali trenutno se nigde ne moze naci kod nas.... Takodje bio sam JAKO zainteresovan za TC electronics Konnekt 6 ali su me price o stalnom bagovanju i funkcionisanju samo sa TI fw chipset karticama u mnogome pokolebale u odluci... Vishe nisam pametan... :D
Treba mi donekle obrazlozeni savet korisnika, neka uporedjivanja i slicno...
Nisam pocetnik, dugo sam na forumu, searchovao sam, guglao sam, gearslut-ovao sam i nisam nista blize resenju... :banghead:
Pozz i hvala...
Imao sam EMU 1212m i bio je sasvim ok, razmisljao sam o njemu ali trenutno se nigde ne moze naci kod nas.... Takodje bio sam JAKO zainteresovan za TC electronics Konnekt 6 ali su me price o stalnom bagovanju i funkcionisanju samo sa TI fw chipset karticama u mnogome pokolebale u odluci... Vishe nisam pametan... :D
Treba mi donekle obrazlozeni savet korisnika, neka uporedjivanja i slicno...
Nisam pocetnik, dugo sam na forumu, searchovao sam, guglao sam, gearslut-ovao sam i nisam nista blize resenju... :banghead:
Pozz i hvala...