View Full Version : mackie d8b HUI i transport preko MIDI-ja
Insomnia Studios
28-01-2010, 10:03 PM
pozdrav drage kolege, imam problem sto nikako nemogu da nateram d8b da mi radi u HUI modu ili bar transport i jog da rade. koristim logic9,ali nikako da skontam kako se to ukljucuje! jel moguce da mi npr neradi MIDI karta u samoj miksti? jedino da probam da je stavim u PC pa da vidim hoce li biti razlike... ako neko zna bilo bi mi drago da mi malo pomogne, moze li se naci mackie serial9 kartica kod nas??
DaBear
29-01-2010, 03:48 PM
pozdrav drage kolege, imam problem sto nikako nemogu da nateram d8b da mi radi u HUI modu ili bar transport i jog da rade. koristim logic9,ali nikako da skontam kako se to ukljucuje! jel moguce da mi npr neradi MIDI karta u samoj miksti? jedino da probam da je stavim u PC pa da vidim hoce li biti razlike... ako neko zna bilo bi mi drago da mi malo pomogne, moze li se naci mackie serial9 kartica kod nas??
proveri da li si setova sve kako treba...imas ovde info..
http://www.mackie.com/Products/d8b_v5/downloads/Sectioned/d8bv5_huilayermap.pdf
http://www.mackie.com/support/FAQ/D8B_detailed.html
Insomnia Studios
29-01-2010, 04:54 PM
proveri da li si setova sve kako treba...imas ovde info..
provericu mada mi sve ovo deluje cudno, uopste nemam iskustva sa podesavanjima te vrste, nikad iskreno nisam imao prikiku da koristik transport na mikseti :) a kako da znam radi li mi uopste ta midi kartica?
Gmile
29-01-2010, 10:00 PM
Kao prvo, ja bih provjerio kabl... Pozdrav.
Insomnia Studios
30-01-2010, 04:51 PM
Kao prvo, ja bih provjerio kabl... Pozdrav.
:wink: proveren kabal davno, 100% znam da radi!! ma mozda mi je MIDI karta crkla, ko zna, moram da jurim neki komp pa da proverim, jer su gospoda stavili neku WINMAN 1x1 midi kartu koja koristi ISA slot :banghead: a danas je tesko naci neki takav raritet, a pojma nemam da li kod nas uopste ima da se kupi midi kartica i da li ce je sistem prepoznati :)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.