Log in

View Full Version : Ovaj vokal?

DobarDan
27-01-2010, 01:32 PM
Sta je koristio u ovim vokalima?
http://www.youtube.com/watch?v=id8bHM5atNU

Mislim da je dodao malo room worka i malo auto-tunea ali nije preterao ali sta je sa ostalim efektima??

MHz
27-01-2010, 02:09 PM
pa za pevanje? ISKLJUCHIVO za vokal, jer ne planiram da snimam sa monitorima... znachi samo za vokal a kontam da mi treba mixeta sa preampom ili odvojeno i pop filter.. e sad ako moze objasnjenje sta radi preamp i mixeta? znam ja onako "laichki" ali neko malo objasnjenje :) Pa masteringom se bavim ali snimam na obichnom majku, nikad nisam ulazio dublje u "studijski hardware" odnosno opremu pa sam nov u ovome. :)

ja ipak kontam da monitori neće s tobom da snimaju pa se sad drka?. Treba ti samo mixeta, bez preampa i bez pop filtera (onda ima? na P i B dodatni gruv).
Koji ima? običan majk?

DobarDan
27-01-2010, 02:13 PM
da pomeshao si threadove :S pa ne trebaju monitori imam slushalice i pustim beat koju sam uradio i snimam, a kako bez pop filtera? chuce se B i P a imam hama majk od 800 din koji nije ni zasta.. :D a rekli su da je nemahcki a smrdi na kinu, bolji je majk na slushalicama koji je namenjen za komunikaciju od ovog "pro" majka :D

MHz
27-01-2010, 02:21 PM
da pomeshao si threadove :S pa ne trebaju monitori imam slushalice i pustim beat koju sam uradio i snimam, a kako bez pop filtera? chuce se B i P a imam hama majk od 800 din koji nije ni zasta.. :D a rekli su da je nemahcki a smrdi na kinu, bolji je majk na slushalicama koji je namenjen za komunikaciju od ovog "pro" majka :D

ove (http://www.mobilewhack.com/One%20Dollar%20iPhones%20in%20Canada.jpg) sam čuo sa su do jaja! nahvalio ih dabear u iphone threadu.
objasnio sam ti za B i P..mo?da si umoran pa ne čita? ceo post.
nemci i jesu kinezi, samo nećedu da priznadu.

DobarDan
27-01-2010, 03:06 PM
Treba ti samo mixeta, bez preampa i bez pop filtera (onda imaš na P i B dodatni gruv).
Koji imaš običan majk?
znachi samo to? nema nikakvog efekta?

MD
27-01-2010, 03:09 PM
a kako bez pop filtera?

Stavi najlonske čarape na neki okvir i eto ti...

:D

DobarDan
27-01-2010, 03:25 PM
A ja mislio ovo neki ozbiljan forum :S ima li ovde moderatora?

Bitch
27-01-2010, 03:43 PM
reci dobri dane

kejkz
27-01-2010, 04:03 PM
Forumi su zajebancija krajnja, znam iz iskustva. Nema gore stvari nego postovati po forumima... sem mozda biti moderator istih.

DobarDan
27-01-2010, 05:39 PM
reci dobri dane
e pa sad je dobro veche :) eh mozda da sam izabrao drugi nick mislili bi ste da hocu nekog znanja a ovako nista od toga. bar nisam nechija bitcharka :D

geckonium
28-01-2010, 06:25 PM
Stavi najlonske čarape na neki okvir i eto ti... :D

a zato se ne chuje P i B kad crnje pljachkaju SEVN-ILEVN :shock:

@dobardan: pop filter mozhesh i sam da napravish

evo linka: http://tinyurl.com/3tfz6

DobarDan
29-01-2010, 08:12 PM
Da al ovde pishe da mi treba "pop screen" a pop filter je negde oko 30 evra tako da nije to veliki troshak..

geckonium
30-01-2010, 12:04 PM
Da al ovde pishe da mi treba "pop screen" a pop filter je negde oko 30 evra tako da nije to veliki troshak..

pop filter = pop screen (ako ne greshim)
a to ti ne treba ako nemash kondenzatorski mikrofon, jel imash? NEMASH!
:banghead: