View Full Version : Lexicon PCM Native Reverb
Dexxy
19-01-2010, 10:54 PM
Meni na prvo slusanje od par minuta na brzinu radi extra...Probao sam ga na Win 7 32bit..
Mislim da će mi ovo postati omiljeni reverb!
Ako ne i jedini...
Zeroo
20-01-2010, 01:15 AM
Extra.
A jel probao neko WAVES Vocal Rider Live!!!?
http://www.waves.com/content.aspx?id=9945
STUDIOTON
20-01-2010, 01:25 AM
isto sve kao i na 96 i 91 hardveru
google
20-01-2010, 02:00 AM
isto sve kao i na 96 i 91 hardveruI zvuk? :confused:
Mozes li uplodovati primer?:)
Mika Technika
20-01-2010, 05:38 AM
radi i na 64bit win7
branoy
20-01-2010, 05:53 AM
extra !!! sta rec.. hall broj 1 i to je to! :)
STUDIOTON
20-01-2010, 11:02 AM
Jako je tesko spoznati da li je isto jer je skoro isto .. to skoro znaci da ipak ima male razlike u korist hardu .. mozda 5 do 10% razlike
evo primera OVDE (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?p=269618#post269618)
Takodje mislim da ta razlika nestaje u mixu,tj nije ni bitna ..
nokash974
20-01-2010, 11:36 AM
pozdrav drugari..Ivane hvala na testu.Sta se radi,nisam te dugo cuo..reverb je ok za ljude koji ga dobiju dzabe vrh..ali tvoj primer 2 je ipak za mene velika a ne mala razlika..jer u produkciji je ta razlika znas i sam koliko novca...veliki pozz..:)
milos
20-01-2010, 05:17 PM
Uuzivate li uzivate, vi PC useri :mad:
treba kao Slowstar da nabavis i po kog apotekara, da se nadje za ove situacije:D
STUDIOTON
20-01-2010, 06:23 PM
pozdrav drugari..Ivane hvala na testu.Sta se radi,nisam te dugo cuo..reverb je ok za ljude koji ga dobiju dzabe vrh..ali tvoj primer 2 je ipak za mene velika a ne mala razlika..jer u produkciji je ta razlika znas i sam koliko novca...veliki pozz..:)
Hehe.. ti si prijatelju toliko naslusan lexicona i znas im svaku nit, tako da nisam ni sumnjao da ces znati koji je hard :)
Pozdravljam te
P.S. U miksu razlika moze da bude samo veca, ne i manja, jer kumulativno se vise sitnica cini finalni miks losijim...
Bambino
20-01-2010, 09:18 PM
Moj skromni glas, to je kao u sexu, malo moze da prevagne da bude veliko, a to nije kvantitet nego kvalitet...:grin:
Rhino
21-01-2010, 09:50 PM
Dobar ovaj plug.. Odlican na 1 cackanje!
Tiki the Boyler
23-01-2010, 03:37 PM
Koliko je te?ak za CPU?
STUDIOTON
23-01-2010, 03:54 PM
Koliko je težak za CPU?
malo .. u rudaw-u kao da ne postoji :D
dr.Ru
23-01-2010, 08:22 PM
jedno pitanje oko instalacije:
ako odaberem c disk > program files > lexicon > recimo ovako.... ili d disk (sve jedno)... da li rucno moraju da se kopiraju dll u steinberg vst folder? ili moj instaler ne radi kako treba
Sky Surfer
23-01-2010, 08:29 PM
Sve je ok, takav je installer, prilikom instalacije ga uputi na vst plugins folder i to je to... Pozz
Ja sam instalaciju preusmerio na stainbergov vst folder i plugovi rade u CuBase-u, ali ne i u Wavelabu!
Ne znam za?to :banghead:
Sky Surfer
23-01-2010, 08:54 PM
mislim da je negde pisalo da jedino u Wavelab-u ne rade. Probaj verziju 1.04, mozda ona radi.
Efekt-editing pojedinačnih semplova navikao sam da radim u Wavelabu, pa mi ova mana ni malo nije prijatna.
Inače, za informaciju vi?e, ni Adobe Audition, te SONY Sound Forge nisu dru?eljubivi sa ovim paketom...
Samo CuBase!
Hepek
25-01-2010, 11:10 AM
Meni prilikom pokretanja setupa prijavljuje gresku da mi je ostećen tako nesto...a pokusao sam vise njih, je li se jos nekom mozda desilo to, ili da zna neko u cemu je problem.Potrosio sam zadnja 3 dana gigabajt adsl-a na njega:banghead:
Meni prilikom pokretanja setupa prijavljuje gresku da mi je ostećen tako nesto...a pokusao sam vise njih, je li se jos nekom mozda desilo to, ili da zna neko u cemu je problem.Potrosio sam zadnja 3 dana gigabajt adsl-a na njega:banghead:
??..trebalo bi sve raditi bez problema:confused:..mo?da ima? kakav antivirus program koji ga obilje?i kao virus..(setup)probaj ga iskljućiti ..ako ga ima?.
Sky Surfer
26-01-2010, 10:06 AM
Proveri RAM memoriju, moze i to da te zeza.
Hepek
26-01-2010, 11:55 AM
Sinoc sam nasao ispravnu verziju i radi, hvala za odgovore.
Pozdrav.
kravadinka
26-01-2010, 01:51 PM
Efekt-editing pojedinačnih semplova navikao sam da radim u Wavelabu, pa mi ova mana ni malo nije prijatna.
Inače, za informaciju vi?e, ni Adobe Audition, te SONY Sound Forge nisu dru?eljubivi sa ovim paketom...
Samo CuBase!
Bas steta, a ti ga platio toliko... :banghead:
Pitanje izbora, menjas naviku, ili stanje na racunu, pa ti vidi... :wink:
Izvini, brate!
Ba? sam ovih dana razmi?lj'o da'l da prodam tatinog keca iz osamdes' prve i pazarim polovnog UAD-a. Ili da zavrnem nekako gazdu za kiriju i ozvaničim konačno taj XP.
Ili, da pređem na Linux?
Ili, da...
...recimo...
...promenim hobi? :rolleyes:
Sla?em se. Prvo sam bio iznenađen, nisam mislio da će Lexicon tek tako dati "sve ?ta ima". Onda, gledam, isti preseti, isti parametri... A onda učitam isti preset u native i u hardware, pustim neki milozvučni vokal.. i eto čuda.. sound je donekle isti, ali dojam nije uopće. Kao da je druga sprava ( a i je)...:D
Razlika: plug in na kraju reverba postaje mutan (odvratan), a hardware ostaje "svilenkasto" čist. ?to je preset kraći (room), manje se čuje razika.
Eto, mo?da sam gluh, mo?da nije tako, ali to se čuje i na smeću od komp zvučnika, a kamoli ne u studiu... pozdrav svima
STUDIOTON
31-01-2010, 11:01 PM
Slažem se. Prvo sam bio iznenađen, nisam mislio da će Lexicon tek tako dati "sve šta ima". Onda, gledam, isti preseti, isti parametri... A onda učitam isti preset u native i u hardware, pustim neki milozvučni vokal.. i eto čuda.. sound je donekle isti, ali dojam nije uopće. Kao da je druga sprava ( a i je)...:D
Razlika: plug in na kraju reverba postaje mutan (odvratan), a hardware ostaje "svilenkasto" čist. Što je preset kraći (room), manje se čuje razika.
Eto, možda sam gluh, možda nije tako, ali to se čuje i na smeću od komp zvučnika, a kamoli ne u studiu... pozdrav svima
Da, na kraju je ipak tako .. jedan dan sam izdvojio i posvetio se testiranju NATIVE vs PCM Hardver ..
Zakljucak je i kod mene isti .. pored krajeva koji nisu isti, kod mene se i stice efekat jako blagog chorusa u samom reverbu u native verziji koja mi jednostavno uvlaci dry .. dok na hard verziji dry je i dalje u prvom planu,bas onako kako ga i stavim .. a reverb pliva oko njega .. pokusao sam i sa editom u native da postignem kvalitet harda ali bezuspesno
Pri prvom slusanju i uporedjivanju zaista je delovalo isto,ali kada bolje poslusas cujes razliku koja u mixu recimo nije zanemrljiva ipak ..
Dakle radi se o tome da je native verzija nesto sto je totalno promenilo pricu o soft reverbima, jako slicno uradjeno i POTPUNO iskoristljivo .. ali sa velikim zaljenjem moram da kazem da je skoro isto .. a to skoro je kako kaze moj drug i prijatelj Nokash u produkciji mnogo novca
milos
01-02-2010, 12:29 AM
Mnogo dobrih izdanja u zadnje vreme...
Lex,SPL,Softube,Abbey:shock:
Dexxy
01-02-2010, 12:47 AM
Da. Neznam sta im je :)
Hepek
01-02-2010, 01:18 PM
Mnogo dobrih izdanja u zadnje vreme...
Lex,SPL,Softube,Abbey:shock:
Pozz jesi isprobao ovaj softube, kako radi, najvise me zanima kako radi kompresor i ove simulacije pojacala(kako sjedaju u mix gitare)??:wink:
Da, na kraju je ipak tako .. jedan dan sam izdvojio i posvetio se testiranju NATIVE vs PCM Hardver ..
Zakljucak je i kod mene isti .. pored krajeva koji nisu isti, kod mene se i stice efekat jako blagog chorusa u samom reverbu u native verziji koja mi jednostavno uvlaci dry .. dok na hard verziji dry je i dalje u prvom planu,bas onako kako ga i stavim .. a reverb pliva oko njega .. pokusao sam i sa editom u native da postignem kvalitet harda ali bezuspesno
Pri prvom slusanju i uporedjivanju zaista je delovalo isto,ali kada bolje poslusas cujes razliku koja u mixu recimo nije zanemrljiva ipak ..
Dakle radi se o tome da je native verzija nesto sto je totalno promenilo pricu o soft reverbima, jako slicno uradjeno i POTPUNO iskoristljivo .. ali sa velikim zaljenjem moram da kazem da je skoro isto .. a to skoro je kako kaze moj drug i prijatelj Nokash u produkciji mnogo novca
Bavio sam se mi?lju da u dana?njem mixu koristin native umjesto hardwarea, da vidim ?to će se dogodit, ali odustajem.
To koliko je iskoristivo je opet upitno... naravno da je ako se igra? s softwerom, ali mislim da je i TC PWCore DVR2 ili VSS3 kudikamo iskoristiviji, iako su software-ski izvađene i zapakirane u VSTPlug in (s powercore-om). Nisam slu?ao original TC 6000, ali u TC Powercore 6000 pluginovima ne čujem "jeftine" krajeve kao u Lexiconu plugin verziji...
Bavio sam se mi?lju da u dana?njem mixu koristin native umjesto hardwarea, da vidim ?to će se dogodit, ali odustajem.
To koliko je iskoristivo je opet upitno... naravno da je ako se igra? s softwerom, ali mislim da je i TC PWCore DVR2 ili VSS3 kudikamo iskoristiviji, iako su software-ski izvađene i zapakirane u VSTPlug in (s powercore-om). Nisam slu?ao original TC 6000, ali u TC Powercore 6000 pluginovima ne čujem "jeftine" krajeve kao u Lexiconu plugin verziji...
I ja za sad imam dojam da mi VSS3 zvuci malo ozbiljnije, iako je PCM puno bolji od svega native.... ali treba se poigrati jos, svakako
Everbeatz
01-02-2010, 06:24 PM
I ja za sad imam dojam da mi VSS3 zvuci malo ozbiljnije, iako je PCM puno bolji od svega native.... ali treba se poigrati jos, svakako
ja nisam stekao uvid da je PCM toliko bolji od svega native. Mozda se ljudima to cini jer pise lexicon, ne znam...
Ima nekoliko dobrih preseta, ali daleko od toga da svi kidaju i da su zasenili svaki verb do sada
milos
01-02-2010, 06:27 PM
Pozz jesi isprobao ovaj softube, kako radi, najvise me zanima kako radi kompresor i ove simulacije pojacala(kako sjedaju u mix gitare)??:wink:
Ja sam na Mac OS X:wink:
Mozda probam preko VMWAre Fusiona pa javim.
ja nisam stekao uvid da je PCM toliko bolji od svega native. Mozda se ljudima to cini jer pise lexicon, ne znam...
Ima nekoliko dobrih preseta, ali daleko od toga da svi kidaju i da su zasenili svaki verb do sada
Od onoga sto ja imam, cini se da jeste. Altiverb (koji je fakat drugacija naprava) ne koristim odavno jer mi pravi probleme.... a oxford nije ta klasa.
Gmile
01-02-2010, 09:43 PM
Ako Ivan (koji i nije bas pocetnik) nije zalio izdvojiti jedan radni dan da bi pravio uporedne testove i dokazao da (ipak) postoji razlika, to nesto govori. Sama cinjenica da je software verzija vrijedna poredjenja sa hardverskim burazerom daje veliki optimizam ljudima koji jos ne cuju te nijanse i zasad nemaju ambiciju da zarade tu dodatnu veliku kolicinu novca. A ruku na srce, ni cijena ovog plug-a nije maciji kasalj...
euphoric
02-02-2010, 12:44 PM
+1 .. I ja mislim tako..Iako pretezno radim na OSX-u, morao sam da probam to "cudo" od reverba i uopste se nisam odusevio..Toliko je hvaljen da ne znam ni sam jesam li ja gluv ili je lexicon precenjen zbog branda kojim "isijava" :) ..
Meni je i dalje 2C Aether najbolji algoritamski reverb uopsteno, odnosno, najbolje sluzi mojim potrebama..Kod lexicona mi se najvise svidja hall algoritam, ali sto se tice plate algoritma (za perkusije), tu mi je najbolji Classic Studio Reverb Plate od IK Multimedia. To je moje subjektivno misljenje ..
Pozdrav ..
Ja isto dosta koristim CSR i ne mogu bas reci da je ovaj soft lex stoput bolji od njega, neke stvari su mi super na njemu a neke bas i ne toliko...
STUDIOTON
02-02-2010, 01:47 PM
Ma sve je dobro ljudi .. samo neka se radi .. a sto se tice hardvera .. pa u studiju mora nesto i da svetli :banghead::grin:
Rhino
02-02-2010, 02:07 PM
Ma sve je dobro ljudi .. samo neka se radi .. a sto se tice hardvera .. pa u studiju mora nesto i da svetli :banghead::grin:
Pa to, bukvalno!
Toliko vremena ljudi imaju da skidaju nove softvere i odpakuju rar arhive do besvijesti (one sto 500 puta treba da klikas)... Da toliko vremena provode snimajuci, aranizaruci ili mixajuci, bolji bi radovi bili nego sa 19 novih kompresora i reverba.
Poz
STUDIOTON
02-02-2010, 02:13 PM
Pa to, bukvalno!
Toliko vremena ljudi imaju da skidaju nove softvere i odpakuju rar arhive do besvijesti (one sto 500 puta treba da klikas)... Da toliko vremena provode snimajuci, aranizaruci ili mixajuci, bolji bi radovi bili nego sa 19 novih kompresora i reverba.
Poz
Pa dobro nemoj da si toliko grub:) Svi mi volimo da "otpakivamo":wink: .. ja sam uzivao da otpakivam spl bundle .. kao i soft tube :da:
Everbeatz
02-02-2010, 02:21 PM
+1 .. I ja mislim tako..Iako pretezno radim na OSX-u, morao sam da probam to "cudo" od reverba i uopste se nisam odusevio..Toliko je hvaljen da ne znam ni sam jesam li ja gluv ili je lexicon precenjen zbog branda kojim "isijava" :) ..
Pozdrav ..
Uvek je tako kad nesto novo "izadje" - bude hit neko vreme, najbolja stvar koja se ikad pojavila do sledece koja je jos bolja, ljudima stalno treba novih stvari:) Videcemo za jedno godinu dana kako ce ljudi razmisljati o ovom plugu
STUDIOTON
02-02-2010, 02:21 PM
Samo bih dodao jednu cinjenicu o kojoj bi trebalo da razmislite ..
meni je trebalo nekoliko dana u uporednom testu da"shvatim" da postoji neka razlika .. a i sada dok ovo pisem nisam ni siguran sta je bolje :shock: .. vidite da cas pisem "ovo" a cas "ono" .. znaci lutam u zakljucivanju .. tj. ne znam ni sam
a kada je tako onda mozete da budete sigurni da je to skooooro isto ,odnosno toliko isto da ne razlikujem pravu razliku od mog tripa ..
Dakle,ako neko kaze PCM Native je sranje i nije nista posebno i ovo,ono .. budite sigurni da biste onda isto to rekli i da ste kupili pravu spravu i dali jedno 3000 eur za taj reverb .. odnosno da li biste to rekli? Budite sigurni da je PCM NAtive rame uz rame hardveru .. i da se razlika meri u par procenata a u ciju korist niko i ne moze da kaze ..
Ma, problem je sto je on preslikan PCM96/92 a to nije ni prici PCM91 ili ne daj boze PCM70:D8-)
Everbeatz
02-02-2010, 02:41 PM
Samo bih dodao jednu cinjenicu o kojoj bi trebalo da razmislite ..
meni je trebalo nekoliko dana u uporednom testu da"shvatim" da postoji neka razlika .. a i sada dok ovo pisem nisam ni siguran sta je bolje :shock: .. vidite da cas pisem "ovo" a cas "ono" .. znaci lutam u zakljucivanju .. tj. ne znam ni sam
Misljenja sam da nijednu spravu nemosh upoznati za nedelju dana. Desavalo mi se da nako nekoliko godina iscupam neki plug i "shvatim" kako/sta/gde/kako..bar je to neko moje iskustvo
a i ko ce pratiti sve te nove plugove.. imam i zivot pored toga:D
STUDIOTON
02-02-2010, 03:10 PM
Ma, problem je sto je on preslikan PCM96/92 a to nije ni prici PCM91 ili ne daj boze PCM70:D8-)
PCM91 preslikan na zadnjem plugu tj.algoritmu pod nazivom VINTAGE PLATE .. :wink::wink::wink:
Moritz
02-02-2010, 03:20 PM
Upravo tako, od kada je Harman grupa preuzela Lexicon to vise nije ista firma ni zvuk. PCM 91 je poslednji "pravi" Lexicon.
kejkz
02-02-2010, 04:01 PM
imam i zivot pored toga:D
E sad si slagao!
On topic, nisam probao plag, za mene je reverb vise za igranje nego efekat za popravke, tako da mi ti "skupi" ne igraju neku preteranu ulogu.
Mogli
02-02-2010, 06:20 PM
Ja sam bas zbog reverba sa kojim nikad nisam bio zadovoljan prestao da radim, ali sad sam dobio volju... a sta je i kako je..slusam vas ajkule:wink:
Rhino
02-02-2010, 09:24 PM
Pa dobro nemoj da si toliko grub:) Svi mi volimo da "otpakivamo":wink: .. ja sam uzivao da otpakivam spl bundle .. kao i soft tube :da:
Nije bilo upuceno tebi ivane, samo quote-ovano. Nisam ni mislio grubo prema nikome, sori svi! :ups::)
Rekao sam vec na 1 ili 2 strani da mi je ovaj lexicon na prvo cackanje bio ok. Sad mi je isto ok! Nalazim ga za upotrebljiv plag i vise od toga! Nije vazno lici li na 'pravog' lexa... Posto nemam prilike da uradim a/b test, onako na uho lici sto jes-jes, a sad je li identicno nije mi ni bitno :)
Samo me u trenutku taklo kako ljudi imaju tendenciju da pljuju po svemu i svacemu sto je 'besplatno'... Da kupe, ili da se ogradim (ja kupim) ovaj reverb, ne po pravoj cijeni vec za lupam 150e, malo bismo zasukli rukave i dosli do zakljucka da uopste nije los. Nebitan je ovaj reverb u toj prici, tako je za sve...
BTW u novom mixu za bend kome radim album potpuno OK lezi Lexicon PCM reverb, meni je milo sto postoji.:D
Pozz
Oglasi su prepuni lexicona i ostalih hardware reverbova...
:)
InsaneEyes
02-02-2010, 09:56 PM
plug je brooka. lezhe maltene u sve ko pretop u lepinju
Al zato Softube-ov CL.1B iako dostupan "besplatno" ubijaAAAA !!!!
serbianzoro
03-02-2010, 10:38 AM
Posle raznih sr...nja bio sam prezadovoljan altiverbom kada sam sklopio sve kockice za sta mi je trebalo par meseci,shvatio sam da osim ljudi u struci niko ne provaljuje da je software reverb a kamo li oni kojima snimam stvari,sada mi je drago jer sam siguran da ce i ovi iz struke kad budem spakovao ceo mix morati da se napregnu,da ne pominjem stare majstore ovog zanata koji ce sigurno sa smeskom da trpaju ovo luce u mix i smejati se manje iskusnim kolegama koji se dive "pravom" lexiconu,a znam i za one koji su se divili altiverbu!!!Bash bih voleo recimo da cujem neki recimo Simpragin mix sa ovom stvarcicom i da vidim da li ce iko da kaze kako mu je los reverb u pijesmi!!!!8-)
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">
Ako je dobar reverb, bice dobra i pesma:D
milos
03-02-2010, 12:44 PM
Odlican kompresor!!!
serbianzoro
03-02-2010, 02:07 PM
Axaxaxax,ako je dobar bubanj kupus ce bolje da svetli,axaaxaaxaxa!!!!
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">
Meni su i abbey road te spl pluginovi predobri... transient designer mi je bolji od svih sličnih softwarea koje sam probao... a abbey imaju neki karakter, nisu sterilni ni plastični...
DADDY Z
03-02-2010, 05:26 PM
softtube=abbeyroad
softtube=abbeyroad
Developed by softube... prodaju ih pod abbey road...
DADDY Z
05-02-2010, 12:21 PM
evo i noviteta iz njihove radionice:
http://i48.tinypic.com/153lb1z.jpg
Bockie
05-02-2010, 03:46 PM
Evo, igrao sam se malo sa Lexiconom...
Prvi utisci su pozitivni. Testirao sam na overhedima i vokalu,nekako vremenom tu najbolje cujem sta se desava sa reverbima i prostorom. Lexicon je u odnosu na ostale vst sprave veoma korektan. Ne mogu da kazem da se desilo ista spektakularno, da je "nikad pre", ali mislim da moze biti koristan i da ce vreme prosto pokazati o kakvom plug-u je rec.
Uopsteno govoreci, svi native reverbi koje sam probao zvuce "na suvo" manje-vise dobro, razlike su u 3-5%... Cak i sam UAD-ov Dream-verb nije nista specijalno,sta vise, sasvim prosecno, ali mislim da je kljucna razlika u svima njima to kako koji reverb "radi" u mix-u!
Namestim ja i wavesov Rverb da radi dobro i onda "od-soliram" kanal vokala,recimo, i plop,'de mi je reverb?! Stavis li ga jos vise,pocinje da mulja... Slicno je sa vecinom ostalih VST-ova...
DreamVerb iako prosecan i dalje vecim delom ostane u slici! Ne "pojede" ga matrica toliko i ne smuljavi se sa svim ostalim. Isto tako i Sonnox-ova vst izvedba reverba dosta dobro radi,mada mi tamo smetaju neke stvari vezane za podesavanje, sto i ovom Lex-u zameram, npr nemam reverb time u drum rooms-ima i tako, a nakrkali su u sredisnji deo neki spektrometar koji moj vec,da eto ja gledam sta on radi...Pa ajd...
Svi oni (native) i dalje imaju taj neki plastican PC smek i to je jebi ga,ne znam jos za toliko hvaljen UA EMT 250,ali jednom sednes za 224, 960 ili 6000-rku ili nesto i gotovo...
Moguce da i sama muzika koju ko vec radi utice na to, ne bih da omalovazim trenutno popularnu muziku (mada i bih...),ali mozda to tu i radi, ali kada se koriste mikrofoni za snimanje muzike ,meni sprava uvek zvuci lepse!
Poz'
milos
06-02-2010, 11:14 AM
+
Meni je i dalje 2C Aether najbolji algoritamski reverb uopsteno, odnosno, najbolje sluzi mojim potrebama..
E probao sam juce ovo, super radi na deep progressive ambient zvukovima8-)
psionic
21-02-2010, 07:50 PM
Poredio sam ovaj plugin sa TC electronic M40 Studio Reverb reverbom... Ima vise mogucnosti za manipulaciju reverberacijom, ali TC generalno bolje zvuci. Kao da mu reverb zvuci nekako bogatije... Jos bi bio bolji za taj ambijent :)
BTW Vidim da imate muka sa rar arhivama :D Selektujete sve pa extract here ili extract to new folder i sve ce raspakovati lepo od jedanout jednim clickom :D Ali, morate da imate WinRAR
SandRob
02-03-2010, 05:54 PM
ja san ga usporedio s powercoreovim.
provokao sam kroz oba jedan drum loop.
s potpuno istim postavkama rade skroz drukcije.
onda sam pokusao namjestit tako da podjednako kompresiraju i dosao do zakljucka da powercoreov radi bolje.
softube mi kod maaalo vecih kompresija distorzira.
onda sam pokusao koristit njegove presete za bubanj i ista stvar. vec kod 4-5 decibela redukcije ovaj softubeov distorzira. skroz razjebe kick i tomove. :confused:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.