Log in

View Full Version : Ryan Leslie -decko u usponu !!

ugljesa
10-01-2010, 08:41 PM
Decko ubija.Sva ta energija dok stvara muziku pfff ....:shock::D:D

Pogledajte video klip,DA VAM BUDE JASNIJE :wink::grin::grin::rotfl:

http://www.youtube.com/watch?v=-Ix5dicdL7c

Everbeatz
10-01-2010, 09:03 PM
simpatican mladic !

Svidja mi se sto su sve sami VST-i i mixanje je ITB :D:D:D

ugljesa
10-01-2010, 09:09 PM
Da da VST ,Ocete to nekad :rotfl::rotfl:

ALi ipak treba imati talenta ..

Moritz
11-01-2010, 12:55 AM
Pogledah i ostale clipove...HMMM!!!! ....kreativnost u esenciji, i u govno da zasvira zvucalo bi :)

Geronimo
11-01-2010, 08:56 AM
ti si malo zakasnio sa ovim, mozda par godina....
Nije bas sve VST koliko znam on koristi sinteve za svoje zvukove
kao virus, motif itd. ne znam za VST. Ujedno svira sve ostaslo zivo i sve
radi na eksternim spravama odakle ti ideja da radi ITB ?! Sve se miksa
na SSL-u koliko ja znam.

Decko ubija.Sva ta energija dok stvara muziku pfff ....:shock::D:D

Pogledajte video klip,DA VAM BUDE JASNIJE :wink::grin::grin::rotfl:

http://www.youtube.com/watch?v=-Ix5dicdL7c

ugljesa
11-01-2010, 02:53 PM
na SSL-u koliko ja znam.

Pa ja nisam rekao da radi ITB mix niti da je Vst :shock: !:confused:
Znam ja za njega jos od Cassie kad je izbacila svoj track ..

Decko ne da je talentovan nego....brrr8-)8-)

Moritz
11-01-2010, 04:55 PM
na SSL-u koliko ja znam.

@ Geronimo, to je bio komentar u vidu sale , poenta i jeste da nista od toga ne koristi :) ...a ne kao sto neki ne forumu tvrde :rolleyes:

ugljesa
12-01-2010, 09:22 PM
Nije sve ni u synth i ssl/u.Imao je jedan klip na yt gde lik pokazuje kako ti ne trebaju skupi synth da bi napravio pesmu kao addiction.Ne mogu da nadjem sad pfff :(:(

Dzaba tebi oprema ako nemas talenta i muzikalnosti kao Ryan :)

Everbeatz
12-01-2010, 09:30 PM
Dzaba talenat ako nemas opremu:D

to me podseca na onu foru kako ubiti programera:
samo mu das da "odradi" lather, rinse, repeat

ugljesa
12-01-2010, 09:42 PM
Dzaba talenat ako nemas opremu:D

to me podseca na onu foru kako ubiti programera:
samo mu das da "odradi" lather, rinse, repeat

Pa dobro,ne mogu da kazem da je isto ako ti radis kuci bez imalo hardwer-a KAO I kad radis na SSl i na Virus/u,Motifu itd . .

Ali moras priznati da je muzikalnost i talenat PRIMARNO !!:):wink:

http://www.youtube.com/watch?v=5Dz0eQTjMMw&feature=related

evo jos malo da se divimo :rotfl:8-)

perun
12-01-2010, 09:47 PM
Nije sve ni u synth i ssl/u.Imao je jedan klip na yt gde lik pokazuje kako ti ne trebaju skupi synth da bi napravio pesmu kao addiction.Ne mogu da nadjem sad pfff :(:(

Dzaba tebi oprema ako nemas talenta i muzikalnosti kao Ryan :)

Pa, cini mi se da su za top deal muzikalnost i talenat osnova. Retko ko ko je napravio posao tamo, pa i ovde ima manjak jednog, tj. drugog... Dobro, ogradjujem se za "ovde".

A to sto neki lik pokazuje kako bez opreme moze k'o Ryan je smesna prica! Jer je Ryan ono napravio i prodao! Jedno bez drugog nema mnogo smisla, ukoliko nisi i artist, ili ti kantautor! Pun je myspace likova koji "mogu kao Ryan i ostali", ali to nije dovoljno.

Ryan je generalno 5 puta muzikalniji i od Jerkinsa i Timbalanda i Pharrella, podseca me na Raphael Saadiqua samo sa progresivnijim gruvom, ali nazalost nema client listu kao ovi, gore navedeni... Polako! Mozda ce imati. Problem je sto Cassie, pa i Rick Ross (u poslednje vreme) prodaju smesne tiraze a koncertna aktivnost im je diskutabilna. Britney, naprimer, je i dalje u samom vrhu... Tik iza U2 i njih par po inkasiranoj lovi od koncerata, bez obzira na psihoze, depresiju itd... A tu je lova i jos mnogo slicnih klijenata za njiene autore.

Poz.

ugljesa
12-01-2010, 10:08 PM
Pa, cini mi se da su za top deal muzikalnost i talenat osnova. Retko ko ko je napravio posao tamo, pa i ovde ima manjak jednog, tj. drugog... Dobro, ogradjujem se za "ovde".

A to sto neki lik pokazuje kako bez opreme moze k'o Ryan je smesna prica! Jer je Ryan ono napravio i prodao! Jedno bez drugog nema mnogo smisla, ukoliko nisi i artist, ili ti kantautor! Pun je myspace likova koji "mogu kao Ryan i ostali", ali to nije dovoljno.

Ryan je generalno 5 puta muzikalniji i od Jerkinsa i Timbalanda i Pharrella, podseca me na Raphael Saadiqua samo sa progresivnijim gruvom, ali nazalost nema client listu kao ovi, gore navedeni... Polako! Mozda ce imati. Problem je sto Cassie, pa i Rick Ross (u poslednje vreme) prodaju smesne tiraze a koncertna aktivnost im je diskutabilna. Britney, naprimer, je i dalje u samom vrhu... Tik iza U2 i njih par po inkasiranoj lovi od koncerata, bez obzira na psihoze, depresiju itd... A tu je lova i jos mnogo slicnih klijenata za njiene autore.

Poz.

To da si u pravu za myspace likove jesi.Postoji dosta likova koju su muzikalni,ovo ono ali prosto ne dolaze do izrazaja,nemaju prave kontakte itd.Mislim da je ajde da kazemo recept za uspeh muzikalnost+koliko toliko neke ozbiljnije opreme+na pravom mestu u pravo vreme.

Tesko ko bi uspeo da nije bilo toga posebno ovo zadnje.Primer Puff Daddy/usralo ga da je upoznao supertalentovanu osobu kao sto je B.I.G. koji nije imao ugovor ni sa jednom kucom i progurali se zajedno i jos mnostvo primera.

Slozicu se sa tobom i za to da je muzikalniji od ovih navedenih.Timbaland ima celu vojsku ljudi koja stoji iza njega,ali i bez toga nekako mi se cini da je Ryan bolji i muzikalniji.Btw dal si video ovaj klip gde uzima casu sa sicom i usnimava zvuk toga za pesmu??

http://www.youtube.com/watch?v=bd4h8xSKpCg&feature=related

Meni to ne bi palo ni na zadnjem mestu...

Eomsy
14-01-2010, 04:40 PM
...Btw dal si video ovaj klip gde uzima casu sa sicom i usnimava zvuk toga za pesmu??

Meni to ne bi palo ni na zadnjem mestu...

Ma, glavno je da ima? ideju i da SE ONA SPONTANO RAZVIJA, s čim god ima? pri ruci :D. Jeben je lik, "part'n my french"