View Full Version : USB Audio Interfejs
stefan123
07-01-2010, 09:50 AM
M-Audio Fast Track Pro ili ESI 0404 USB ?
...FTP valjda nije USB2.0 sto mi i nije previse bitno ali ima 2 out-a sto bi moglo da koristi ponekad...S druge strane nailazio sam na komentare da 0404 ima kvalitetniji out i mic preamp..
...koje je vase misljenje,sta je bolji izbor (prilicno su ista cijena) ?
...ili neki drugi (USB ili eventualno firewire) interfejs slicne cijene ?
hvala,pozdrav.
diviner
07-01-2010, 01:00 PM
Koji god da uzmes, postojace prednosti mane jednog u odnosu na drugi. Javice se vec ljudi koji imaju direktna iskustva pa ce ih podjeliti sa tobom, a do tada imas dobru recenziju audio interfejsa za pocetnike na samom sajtu, u kojem je izmedju ostalog opisan i Audio Fast Track Pro.
http://rumski.com/index.php?categoryid=39
http://rumski.com/index.php?categoryid=42
stefan123
08-01-2010, 09:01 PM
Izgleda da cu na kraju uzeti Presonus Firebox....na netu su misljenja o FTP i 0404usb podijeljana i podjednako prilicno losa....u medjuvremenu saznah i da ce mi drug dolaziti iz USA tako da Firebox mogu dobiti za 200$ :)
@ diviner: hvala svakako
diviner
08-01-2010, 10:14 PM
Nema na cemu :).
Ako ce ti nesto pomoci (a vise pisem ostalima koji citaju ovu temu), uskoro cemo raditi bateriju recenzija novih aktuelnih audio interfejsa, pa ako bas ne zuris, imaces odgovore na neka pitanja (a moci ces da pitas recezente direktno kako im se ponasa ovaj ili onaj uredjaj).
Tiki the Boyler
11-01-2010, 09:16 AM
Izgleda da cu na kraju uzeti Presonus Firebox....na netu su misljenja o FTP i 0404usb podijeljana i podjednako prilicno losa....u medjuvremenu saznah i da ce mi drug dolaziti iz USA tako da Firebox mogu dobiti za 200$ :)
@ diviner: hvala svakako
Imaj samo u vidu da su neki FireBox interfejsi znali stradati od loših FW kontrolera u kombinaciji sa još lošijim PC najapanjem i katastrofalnom naponskom mrežom, tako da... na vrijeme razmišljaj o adekvatnoj servisnoj podršci.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.