PDA

View Full Version : nece drajver za VIRUS TI 2 DESKTOP

Strale
02-01-2010, 12:44 AM
skinuo sam najnoviji drajver sa sajta.... i nece da se instalira(na PC)... ide insalacija i samo odjednom kad dodje do onog dela kad kaze prikljucite virus krene da vraca instalaciju u nazad i kaze morali smo da je prekinemo bla bla bla.....

inace kada je izasao iz prodavnice onako svez(kad sam ga kupio) nakacio sam ga na MAC i na MACu instalirao drajver za njega i osim sto je bio instaliran drajver MAC je instalirao i nesto na sam VIRUS valjda nove presete itd...

da li je problem u tom prelasku MAC-PC.... ili nesto drugo????

POMAGAJTE....

pozz!

loar
13-02-2010, 07:50 PM
Nisi jedini sa problemom, ja imam virusa ti, i imam u poslednjih par meseci ozbiljnih problema sa instalacijom. Rushio sam sistem vishe puta u nadi da cu popraviti situaciju ali nishta. Mislim da prelazak sa mac-a na pc nije problem, vec u komunikaciji sa samim kompom. Verovatno mac ima bolju podrshku.Ja ga trenutno koristim kao <stand alone>. Mada planiram da ga prodam, bash zbog driver-a.:(

silicon science
13-02-2010, 08:31 PM
skinuo sam najnoviji drajver sa sajta.... i nece da se instalira(na PC)... ide insalacija i samo odjednom kad dodje do onog dela kad kaze prikljucite virus krene da vraca instalaciju u nazad i kaze morali smo da je prekinemo bla bla bla.....

inace kada je izasao iz prodavnice onako svez(kad sam ga kupio) nakacio sam ga na MAC i na MACu instalirao drajver za njega i osim sto je bio instaliran drajver MAC je instalirao i nesto na sam VIRUS valjda nove presete itd...

da li je problem u tom prelasku MAC-PC.... ili nesto drugo????

POMAGAJTE....

pozz!

Si probao sa drugim USB ulazom u komp...? Probaj i to nikad se ne zna :wink: