View Full Version : Hip hop/rnb vs zabavnjak- beats
ugljesa
29-12-2009, 03:33 PM
Voleo bih da cujem vase komentare i sugestije vezano za moje radove :).
Za sada su to 2 hip hop/rnb pesme i jedan zabavnjak (moje prvo iskustvo sa tom vrstom muzike hehe) .
Pisite na wallu ili ovde komentare sugestije.
I jedno usputno pitanje !!
Zvuci li vam da su pesme radjene na nasim prostorima ??
Evo linka ka pesmama http://www.myspace.com/ugljesavukovic
Enjoy :):wink:
RadoslavZ
29-12-2009, 06:36 PM
"Fallin" i "Thinking of you" mi zvuce kao matrice onih americkih
repera, sto znaci da se dosta razlikuje od modernog srpskog
repa :)
"Voli me" mi zvuci kao turbo-folk iz Grand ili Renome produkcije.
ugljesa
29-12-2009, 10:33 PM
"Fallin" i "Thinking of you" mi zvuce kao matrice onih americkih
repera, sto znaci da se dosta razlikuje od modernog srpskog
repa :)
"Voli me" mi zvuci kao turbo-folk iz Grand ili Renome produkcije.
Renome hahahaha :rotfl::rotfl::D:D
A to za Fallin i Thinkin of you je cist plod konstantnog slusanja strane muzike na Mtv ,Mtv Base,Vh1 itd :wink:
Znas kako ja se rukovodim,fazon hocu da promenim hip hop kod nas iz korena tj ceo neki novi pravac fazon "ALA USA".Nadam se da cu u tome uspeti,ako ne to barem uticati malo u svemu tome . .
Naravno ne sa ove pozicije odakle u kojoj se nalazim hahaha :rotfl::rotfl::)
RadoslavZ
29-12-2009, 10:54 PM
Znas kako ja se rukovodim,fazon hocu da promenim hip hop kod nas iz korena tj ceo neki novi pravac fazon "ALA USA".Nadam se da cu u tome uspeti,ako ne to barem uticati malo u svemu tome . .
Naravno ne sa ove pozicije odakle u kojoj se nalazim hahaha
Ja sam pokusao da radim neke rep matrice na drugaciji nacin - koristio sam
jazz semplove, ubacivao neke Tom Waits elemente, ali to ne interesuje ove niške repere. Ovo tvoje mozda moze da im se dopadne :)
Ovo sto rade sad srpski reperi mi zvuci kao mesavina Kemala Montena i turskog melosa.
Imas moju podrsku, iako nisam neki ljubitelj repa.
ugljesa
29-12-2009, 11:06 PM
Meni je cilj da se to svidi UGLAVNOM svima.Tipa Timbaland ajde da uzmemo njega za primer.Da ima neka melodija ili da je mnogo doobar loop itd..
Da se ne lazemo,ljudi uglavnom kad im kazes rep,hip hop to ih odma asocira na klosare sa XXXL jeans-om,duksericama,da se lozi da je crnja i prvo sto kaze jeste YO !!Bez uvrede ako ima nekog ko je takav :):)
Hocu da ljudi shvate da postoje ljudi koji se ne oblace tako,da se normalno ponasaju i da slusaju takvu vrstu muzike.
Takodje mislim da je bitno biti svestran i smeti experimentisati.100 puta se ljudi iznenade kad im kazem da znam ko je Pantera,Cradle of Filth,Milan Stankovic,Baja mali Knindza itd.A za to experimen. voleo bih da napravim nesto sa nekim zabavnjakom koji je raspolozen za to.U svetu ima gomila primera takve saradnje . . .:wink:
ugljesa
30-12-2009, 08:12 PM
Ajde ljudi zivnite malo bre tj poslusajte malo bre :):wink:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.