View Full Version : Neda Ukraden Beyonce lol hahaha
Geronimo
25-12-2009, 05:54 AM
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/gP8WIh-A27A&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/gP8WIh-A27A&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
:banghead::banghead::banghead::banghead::banghead: :banghead:
dandi
25-12-2009, 09:22 AM
pa ovo mu je identicno kao spot koji je radio srpskoj Lady gaga - Milanu Stankovicu.. mislim na vedada...
http://www.youtube.com/watch?v=AIEq0gklQrI&feature=channel
DaBear
25-12-2009, 09:54 AM
ufff jbte...kakva sramota...zasto nije ostala u penziji...
A spot su odradili za 2 sata... bez veze!!
vasko
25-12-2009, 11:19 AM
bosanska skola :da:
korenjak
25-12-2009, 11:50 AM
ne kapiram jel maznuta pesma ili sta?
DaBear
25-12-2009, 12:04 PM
ne kapiram jel maznuta pesma ili sta?
- pa od koga da mazne ovakvo sranje od pesme ??!!
- grozna pesma!
- igracice - TRUPLACE debele !
- video - sramota !
- Neda - "imidz" ha ha ha haaaaaa:banghead::banghead::banghead::banghead:
- aranzman, gitare ..sve..ha ha ha ..blam..
- sta ces vise ??
korenjak
25-12-2009, 12:31 PM
Pa pishe Beyonce u naslovu pa pitam
Ne pratim tu muziku aktuelnu
Tribal_kg
25-12-2009, 01:11 PM
Pesma jeste glupost, kao sto je i vecina ostalih koje se plasiraju. Nija ova nista losija od ostatka te Grand ekipe.
Igracicama nista ne fali. Sto se tice samog spota, ovaj je jos i dobar kakvih sve spotova ima na nasim prostorima. Ima dosta kadrova koji su skroz ok, a Neda je cirkus. :banghead:
silicon science
25-12-2009, 01:26 PM
Kud vise neko ne Ukrade tu Nedu Ukraden (i odvede je na neko brdo) i lishi nas stresova koje ona izaziva.
ANITA
25-12-2009, 04:59 PM
Ovo je stra?no. :banghead:
A plesačicama svakako ni?ta ne FALI(imaju vi?ka :D), ali ajde, zategnute su bar.
- pa od koga da mazne ovakvo sranje od pesme ??!!
- grozna pesma!
- igracice - TRUPLACE debele !
- video - sramota !
- Neda - "imidz" ha ha ha haaaaaa:banghead::banghead::banghead::banghead:
- aranzman, gitare ..sve..ha ha ha ..blam..
- sta ces vise ??
Ti to uspoređuješ sa stranom scenom, za domaću scenu na kojoj ona nastupa (bar za sličnu glazbu u Hr), ovo je viša klasa...
Plesačice su zgodne...
:D
zlobisha
26-12-2009, 04:32 AM
Ajde molim vas objasnite mi po kojim kriterijumima su plesačice debele???
Ne kapiram, je l' anoreksija u modi? :D
supersonic
26-12-2009, 08:06 AM
Nemojte sabotirati jedinu svijetlu tačku na ovom spotu, a to su ove tri lijepe djevojke :P
Ne dirajte mi plesačice, hehe.
A ova Neda je neumoljiva.Nevjerovatno dokle idu ljudi s nekim stvarima ...
XerXed
26-12-2009, 04:32 PM
Neda Ukradem - satisfaction (?kafi?kafnjak mix) 35:48 min
SumAnuT
26-12-2009, 04:58 PM
Meni je kul pesma :)
Stajling i to na stranu, i sam tekst, pevanje mi se svidja :)
A ona mala u plavom jeste malo zdepasta. Volim i ja da ima, al mi je ono vec malo previse.
Mika Technika
26-12-2009, 06:34 PM
sto kaze Neda: "da se nadjemo na pola puta".. a kakvih shi*ova ima, ovo je jos i dobro, nije tako extremno, kao sto moze da bude
Pesmu necu ni da komentarisem, necu da se nerviram... ali da neko za ove trudnjace/polovnjace kaze da su dobre ribe?!?!?! Pa ribe su ko Susan Boyle u mladosti, samo im brkovi fale... ili mozda i ne fale:rotfl:
diviner
27-12-2009, 10:14 AM
He, zmaje, pregazilo te vrijeme. Danas su u modi fitnesice, a ne vise anoreksicne manekenke (one bi se ionako iznemoglo srusile poslije prvog komplikovanijeg dance okreta ;) ) :)
Neka me je... ako je ovo IN, srecan sam sto sam RETRO:grin:
Geronimo
02-01-2010, 09:17 AM
Ja vas pitam zasto ovakva riba ne snima ?!
Slowstar ajde baci komentar posto si ti covek u industriji vec duze.
Sto Mili ne radi nesto sa ovim ? Mislim da bi za ovaj stil muzike kod nas Perun i Nebojsa dobro odradili za ovu malu.
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/HTdLDNq2Czo&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/HTdLDNq2Czo&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>
slowstar
02-01-2010, 06:15 PM
Mogu samo da kazem, da kada bih producirao ovu mladu devojku, ne bih imao ni blizu toliko problema koje sam imao sa nekim EMINENTNIM pevacima i pevacicama, bile su pomenuti i pomenute ranije na ovom forumu - samo da ostane tako neposredna, da se ne uobrazi, i da ne pocne da radi poslove za koje nije (aranzmani, odabir pesama, produkcija, snimanje) i pred njom je nesumnjiva karijera....ali ako pocne da se pravi pametna (smrtonosno za pevace) onda nista ne mogu da kazem, jer sam mnogima video ledja, a poneke pevacice su i zaboravile kada im je vreme da se pozdrave...i to poodavno... Ova mala je izuzetno dobra osnova za pravljenje VEEELIKE pevacice!
DaBear
02-01-2010, 06:57 PM
Mogu samo da kazem, da kada bih producirao ovu mladu devojku, ne bih imao ni blizu toliko problema koje sam imao sa nekim EMINENTNIM pevacima i pevacicama, bile su pomenuti i pomenute ranije na ovom forumu - samo da ostane tako neposredna, da se ne uobrazi, i da ne pocne da radi poslove za koje nije (aranzmani, odabir pesama, produkcija, snimanje) i pred njom je nesumnjiva karijera....ali ako pocne da se pravi pametna (smrtonosno za pevace) onda nista ne mogu da kazem, jer sam mnogima video ledja, a poneke pevacice su i zaboravile kada im je vreme da se pozdrave...i to poodavno... Ova mala je izuzetno dobra osnova za pravljenje VEEELIKE pevacice!
stvarno super talent i engleski !!
A to sto zan da svira - samo je plus!!
SAMO DA NE ZAVRSI U RUKAMA NASIH "VELIKIH KOMPOZITORA I TEKSTOPISACA" - ONDA ODE SVE U PROPAST !!!
Geronimo
02-01-2010, 08:36 PM
A sada sledece pitanje:
Zasto muzicke kuce kod nas ne rade sa zvezdama da ih probiju ?! zasto zvezde moraju da placaju za izdanja ako imaju fantastican talenat a nemaju para ?! TO izgleda samo kod nas i na balkanu. Kada ce se pojaviti tako nesto ? i kada ce se uvesti red oko royalties u nasoj zemlji. Ako nemoze da se uvede zasto se ne izvesni ljudi odstrane sa tih pozicija? Nemoguce je da mogu toliko da sede na tim mestima a da se nije izvrsila neka pobuna. A ako treba da se dejstvuje gde bi trebalo da se dejstvuje ?
DaBear
02-01-2010, 09:17 PM
A sada sledece pitanje:
Zasto muzicke kuce kod nas ne rade sa zvezdama da ih probiju ?! zasto zvezde moraju da placaju za izdanja ako imaju fantastican talenat a nemaju para ?! TO izgleda samo kod nas i na balkanu. Kada ce se pojaviti tako nesto ? i kada ce se uvesti red oko royalties u nasoj zemlji. Ako nemoze da se uvede zasto se ne izvesni ljudi odstrane sa tih pozicija? Nemoguce je da mogu toliko da sede na tim mestima a da se nije izvrsila neka pobuna. A ako treba da se dejstvuje gde bi trebalo da se dejstvuje ?
Iz tvog pisanja se vidi sledece:
- da si mlad (i neiskusan)
- da (verovatno ) ne zivis u Srbiji
- da ne pratis dovoljno zbivanja kod nas (ona o kojima se ne pise po internetu)
- da se bavis muzikom iz hobija...
Geronimo
03-01-2010, 03:46 AM
- Mlad jesam ali neiskusan nisam zato i postavljam pitanja koja postavljam jer ocito nekim ljudima i dalje nije stalo kao velika zajednica da smakne ekipu koja ne pripada na danasnjoj sceni da li to bila ona televizija, ova itd.
- ne zivim u Srbiji to je tacno
- pratim sve sta se desava i te kako proveo sam nedavno pola godine u Bg-u (zbivanja pratim cak sam bio umesan u neke pregovore/poslove pa sam upoznat malo vise)
- muzikom se bavim iz hobija to je tacno iz ljubavi tako cu reci. Ranije sam se bavio muzikom profesionalno kao instrumentalista pretezno, jedno vreme kao i pevac. Duze vremena "sa strane" pokusavam da udjem u produkciju itd itd
poenta mojih pitanja, mozda ce se neko od vas ovde osecati uvredjeno itd. ali kao clan ovog foruma smatram da treba siriti neku pozitivnu energiju mladim ljudima, talentovanim, skolovanim. Koliko sam ja shvatio u Srbiji ima onih koji se bave muzikom iz biznisa, onih koji sviraju za sebe, onih koji se bave profesionalno ali ustvari amaterski (kafane/klubovi itd) i mali broj onih gotovo koji rade to iz ljubavi a zaradjuju dobre pare.
Moje pitanje je sledece. Da li je moguce da Srbi nemogu da se ujedine da formiraju alternativni nacin reklamiranja (digitalni) gde ce se zaobici proklete trule televizije Srpske iz matice i formirati jedna platforma gde ce mladi pa cak i stari imati prilike da podele svoje talente/uspehe sa gledaocima kako se to radi u normalnoj zemlji. Ja iskreno mislim da kad tad ce neko to da uradi, pitanje je samo vremena.
Kada neko prestane da izdaje za danas "popularne" izdavacke kuce i pocne da izdaje za sebe ili nekog pametnijeg izdavaca koji ce raditi reklamiranja na danasnji moderniji nacin (net,lokalne novine dijaspore itd itd) onda sam siguran da ovim drugima je blizak kraj.
Zasto ne postoji zabavna muzicka scena ?! to je nekada bila glavna stvar a ne ovi danasnji narodnjaci. Mislite li da bi se slusaoci bunili ako bi sutra sve to iz folka preslo u pop i napravila se pravila ko moze da peva a ko nemoze da peva? Kada narodu nametnes nesto posle duzeg vremena on to prihvati. E pa kolege ako su nam nametnuli ovaj sada sistem dajte i mi njima da nametnemo ili pocnemo da dejstvujemo sa svih strana udruzeno da im nametnemo ono sto bi trebalo da bude.
Ocekujem vase komentare i odgovore:D
Iz tvog pisanja se vidi sledece:
- da si mlad (i neiskusan)
- da (verovatno ) ne zivis u Srbiji
- da ne pratis dovoljno zbivanja kod nas (ona o kojima se ne pise po internetu)
- da se bavis muzikom iz hobija...
zlobisha
03-01-2010, 03:54 AM
- Mlad jesam ali neiskusan nisam zato i postavljam pitanja koja postavljam jer ocito nekim ljudima i dalje nije stalo kao velika zajednica da smakne ekipu koja ne pripada na danasnjoj sceni da li to bila ona televizija, ova itd.
- ne zivim u Srbiji to je tacno
- pratim sve sta se desava i te kako proveo sam nedavno pola godine u Bg-u (zbivanja pratim cak sam bio umesan u neke pregovore/poslove pa sam upoznat malo vise)
- muzikom se bavim iz hobija to je tacno iz ljubavi tako cu reci. Ranije sam se bavio muzikom profesionalno kao instrumentalista pretezno, jedno vreme kao i pevac. Duze vremena "sa strane" pokusavam da udjem u produkciju itd itd
poenta mojih pitanja, mozda ce se neko od vas ovde osecati uvredjeno itd. ali kao clan ovog foruma smatram da treba siriti neku pozitivnu energiju mladim ljudima, talentovanim, skolovanim. Koliko sam ja shvatio u Srbiji ima onih koji se bave muzikom iz biznisa, onih koji sviraju za sebe, onih koji se bave profesionalno ali ustvari amaterski (kafane/klubovi itd) i mali broj onih gotovo koji rade to iz ljubavi a zaradjuju dobre pare.
Moje pitanje je sledece. Da li je moguce da Srbi nemogu da se ujedine da formiraju alternativni nacin reklamiranja (digitalni) gde ce se zaobici proklete trule televizije Srpske iz matice i formirati jedna platforma gde ce mladi pa cak i stari imati prilike da podele svoje talente/uspehe sa gledaocima kako se to radi u normalnoj zemlji. Ja iskreno mislim da kad tad ce neko to da uradi, pitanje je samo vremena.
Kada neko prestane da izdaje za danas "popularne" izdavacke kuce i pocne da izdaje za sebe ili nekog pametnijeg izdavaca koji ce raditi reklamiranja na danasnji moderniji nacin (net,lokalne novine dijaspore itd itd) onda sam siguran da ovim drugima je blizak kraj.
Zasto ne postoji zabavna muzicka scena ?! to je nekada bila glavna stvar a ne ovi danasnji narodnjaci. Mislite li da bi se slusaoci bunili ako bi sutra sve to iz folka preslo u pop i napravila se pravila ko moze da peva a ko nemoze da peva? Kada narodu nametnes nesto posle duzeg vremena on to prihvati. E pa kolege ako su nam nametnuli ovaj sada sistem dajte i mi njima da nametnemo ili pocnemo da dejstvujemo sa svih strana udruzeno da im nametnemo ono sto bi trebalo da bude.
Ocekujem vase komentare i odgovore:D
Evo, prijatelju sa foruma, ako ti ima? ideju kako to sprovesti u delo, ja ću te prvi kao čoveka sa vizijom podr?ati i pomoću u bilo kom smislu. Ne sla?em se sa svime stvarima koje si naveo, ali podr?avam the big picture.
Tako da, leed the way! I pritom ne parodiram.
P. S.
Baci pogleda na temu ''?ta nije u redu sa muzičkom industrijom?''.
Pozdrav.
silicon science
03-01-2010, 06:31 PM
Moze se i o ovome do prekojutra raspravljati, ali sta ochekujete od zemlje koja nema NIKAKAV socijalni plan (tj. ima neki ali se ne sprovodi), od zemlje koja boluje od "bele kuge" i gde se apeluje za reprodukcijom a pri tom trudnice rade do neposredno pred porodjaj i dobijaju 50 ili 70 % plate (umesto 200 % ili koliko vec ko u svakoj normalnoj zemlji)... Od zemlje gde MORAS biti clan stranke i kojechega da bi dobio posao...
"Everything is everything" i spram toga je svaki segment (ne samo muzika) u zestokom sranju. Kad ovi pravi problemi budu reseni, resice se i problem muzike
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.