PDA

View Full Version : Moje instrumentalne kompozicije

RadoslavZ
23-12-2009, 12:37 AM
Pozdrav, forumasi!
Zeleo bih da vam prestavim neke svoje instrumentalne radove i voleo bih
da cujem vas iskreno misljenje o tome sto sam uradio do sada. Sviram gitaru oko
osam i po godina, a pocetkom ove godine sam poceo da stvaram instrumentalnu muziku uz pomoc muzickog sofware-a. Od software-a koristim Guitar Pro 4(u kome najcesce zapisujem svoje ideje), Fruity Loops 9 i ponekad radim master
u Sound Forge-u 9. Neke od mojih kompozicija su bile iskoriscene i za TV.
Takodje saradjujem sa engleskom pevacicom Miss Something.

Moje radove mozete cuti na:
http://www.reverbnation.com/mattekudasai

ili na:
http://www.myspace.com/mattekudasaibeatz

Na Reverbnation-u imam vise radova ;)

Mika Technika
23-12-2009, 01:52 AM
dobri su ti trekovi, ima lepih kombinacija

alek019
23-12-2009, 07:56 AM
Pozdrav.
Simpatično i ima "nečega", mada ja nisam baš iz te priče, iskreno rečeno od nužnog zla zvanog VST mi nekad bude malo muka, no nebitno.
Razlog što se ovde oglasih je što videh na tvojoj stranici ime jednog nišlije koga sam poznavao nekada davno, pa mislim da ima i više od 30 godina.Pored dotičnog koliko se sećam bio je i još jedan za to vreme odličan gitarista, mislim da smo ga zvali POP, samo nadimak mi u sećanju osta. Pozdrav i njima a i vama mladjima, pa da budete bolji od nas (mislim na moju generaciju), takav je red.

p.s.
Ako ja malo sa teme odoh u stranu, izvinjavam se al navrla sećanja.

RadoslavZ
23-12-2009, 03:37 PM
Pozdrav.
Simpatično i ima "nečega", mada ja nisam ba? iz te priče, iskreno rečeno od nu?nog zla zvanog VST mi nekad bude malo muka, no nebitno.
Razlog ?to se ovde oglasih je ?to videh na tvojoj stranici ime jednog ni?lije koga sam poznavao nekada davno, pa mislim da ima i vi?e od 30 godina.Pored dotičnog koliko se sećam bio je i jo? jedan za to vreme odličan gitarista, mislim da smo ga zvali POP, samo nadimak mi u sećanju osta. Pozdrav i njima a i vama mladjima, pa da budete bolji od nas (mislim na moju generaciju), takav je red.

p.s.
Ako ja malo sa teme odoh u stranu, izvinjavam se al navrla sećanja.

Hvala na komentaru!
Mislim da su tako zvali Ciginog kuma, Bobana, koji sada zivi u Svajcarskoj.
Sto se mladih tice, bice mnogo bolji kada budu shvatili da treba da vezbaju, a ne samo da se zale na lose uslove. Nazalost, ima veoma malo dobro uvezbanih mladih bendova u Nisu, a svi oni bi zeleli da uspeju u muzici. Iz tih razloga sam odustao na neko vreme od zivih svirki, sviracu kada budem naucio :)