PDA

View Full Version : Jabar

dzabar
19-12-2009, 07:37 PM
Komponujem muziku odavno, koristim FL da to polepim, ali do pre mesec-2 nisam imao pojma ni kako se koriste dll. moduli, ni kako se producira pesma, ni?ta.. sve onako ... na uvo, pa ?ta se ubode...
Na ovom forumu sam na?ao gooomilu korisnih informacija i saveta, pa bih zamolio ljude koji u produkciji, a i samom aran?manu dobro plivaju, daju neku kritiku i savet za moj rad..
Ovo je link.. i napomena .. samo je prva stvar (Funk-blues) "producirana", ostale su sirove i tek ?ekaju doradu, popravku i ?minku...
http://soundcloud.com/dzabar-jaby

google
19-12-2009, 08:53 PM
Komponujem muziku odavno, koristim FL da to polepim, ali do pre mesec-2 nisam imao pojma ni kako se koriste dll. moduli, ni kako se producira pesma, ništa.. sve onako ... na uvo, pa šta se ubode...
Na ovom forumu sam našao gooomilu korisnih informacija i saveta, pa bih zamolio ljude koji u produkciji, a i samom aranžmanu dobro plivaju, daju neku kritiku i savet za moj rad..
Ovo je link.. i napomena .. samo je prva stvar (Funk-blues) "producirana", ostale su sirove i tek ?ekaju doradu, popravku i šminku...
http://soundcloud.com/dzabar-jaby

Jel' mozes da mi posaljes midi fajl od te pesme pa cu je malo srediti? Posle cu objasniti sta je gde radjeno.

music_mix2005@yahoo.com

zoolander
20-12-2009, 06:01 AM
Ne?to tako lo?e već dugo nisam čuo, ovo nema veze ni s muzikom ni s aran?manom, ?ao mi je na neafirmativnim riječima, ali trenutno nemam drugih.
Puno uspjeha, pozz

google
20-12-2009, 01:04 PM
KOvo je link.. i napomena .. samo je prva stvar (Funk-blues) "producirana", ostale su sirove i tek ?ekaju doradu, popravku i ?minku...
http://soundcloud.com/dzabar-jabyza 2 meseeca iskustva u radu sa programima, nije lose.

Midi koji si mi poslao ne radi. Nadji u FL funkciju export midi file, i proveri da li radi pre nego sto posaljes.

Tema nije losa, pokazacu ti kako da to uradis bolje.

dzabar
06-01-2010, 01:56 AM
Ne?to tako lo?e ve? dugo nisam ?uo, ovo nema veze ni s muzikom ni s aran?manom, ?ao mi je na neafirmativnim rije?ima, ali trenutno nemam drugih.
Puno uspjeha, pozz

?ao mi je ?to si se toliko namu?io sa preslu?a? ovo kad ti nije prijalo po kritici koju si dao, ali ?im ima? toliko kompetencije da ovako okarakteri?e? rad, verovatno zna? i ?ta bi moglo i kako da se pobolj?a po?to je pored kritike tra?en i savet, ali ako si se ograni?io do kritike bez saveta.. i previ?e re?i si upotrebio.
Ja se izvinjavam na prostoti koju ?u upotrebiti, ali parafrazira?u tvoj post:
Ovo je sranje. Seri dalje.

zoolander
06-01-2010, 05:12 AM
Htio sam reći da si mo?da trebao pričekati da malo bolje nauči? i aran?irati i raditi s programima i sl. Vjerujem da će u kasnijoj stvaralačkoj fazi sve zvučati bolje (standardan proces), ali trenutno je tu previ?e stvari da bi sad konkretizirao neki savjet koji bi sve popravio...

balthazaar
06-01-2010, 02:32 PM
Druže, zar stvarno ne možeš da čuješ da ti je skoro sve falš? Moj savjet ti je da...hm...ne znam...Sviraš li ti ovo? Šta radiš ti sa ovim..kako prozivodiš ove kompozicije!? Moram ti reći da ne znam da li sam čuo nešto sa toliko falš tonova, a da se naziva kompozicija ...

Everbeatz
06-01-2010, 11:17 PM
Da je ovo Rambo uradio vervatno bi mu skinuli kapu!!

dzabar
07-01-2010, 04:36 AM
Da je ovo Rambo uradio vervatno bi mu skinuli kapu!!

Ja.. bolan, sloboda ti je to.... uho ?to uvati, ne mo?' Bog da razve?e :)
Mogao bih ja da ispravim stvar... al' mi se ne mora...

Everbeatz
07-01-2010, 01:43 PM
Ja.. bolan, sloboda ti je to.... uho ?to uvati, ne mo?' Bog da razve?e :)
Mogao bih ja da ispravim stvar... al' mi se ne mora...

Da imas bend i da izvodis ovo live ja prvi dolazim!!! Bez ikakve zajebancije...razmisljaj u tom pravcu

dzabar
09-01-2010, 05:43 PM
Da imas bend i da izvodis ovo live ja prvi dolazim!!! Bez ikakve zajebancije...razmisljaj u tom pravcu

Da imam bend ne bih se ja kao jedan prose?an gitarista zajebavao oko ovolikog posla.. ovo radim zajebancije radi.. znam ja da tu ima mnogo i harmonskih pa ?ak i ritmi?nih gre?aka... ali prosto me mrzi da se vra?am na ne?to ve? spakovano... poenta je, ili pravac u kom ho?u da pravim muziku da sa akusti?nim instrumentima (klavir, gitara, bass, violon?elo, harmonika, bubanj, udaraljke..) i vrlo malo elektronike napravim groow poput funk-a, acida, bluesa i jazz-a.
Trenutno sam krenuo da radim "ide mile lajkova?kom prugom" malo izd?ezirano, da ispadne chil-out.. pa ako je neko za saradnju (da podelimo pos'o).. nek' se javi... prevashodno da odradi jazz-bubanj i udearaljke..
Btw... ovaj plug-in klavira koji imam je kr?.. ako neko mo?e da pomogne, neka po?alje link gde mo?e da se skine solidan, a da je d?aba...

Everbeatz
09-01-2010, 07:11 PM
cim odradis javljaj!!!