View Full Version : Yellow tools Independence Free
Inovative_kg
19-12-2009, 08:24 AM
Odavno free, ali sam ja tek sad probao.. Ima zvukova koji su zaista vrh !!! Ako neko bude probao nek obrati paznju na akusticne gitare, perkusije i elektricne basove + plus sto su mogucnosti tweakovanja vrh ponude :)).. Zelja mi je da probam njihove akusticne klavire koji inace ne ulaze u taj paket...
Pozz :)
a ima li ceo independence?
akordeonista
19-12-2009, 09:49 AM
Naravno da ima ali i za "celu" cenu - http://www.bhphotovideo.com/c/product/547756-REG/Yellow_Tools_YT_IP_H_Independence_Pro_2_5_.html
steta..... osecam da je vrhh
Pa zvucno da, ali sav njihov softver je do bola bagovit i nestabilan... pa i ovaj Independence... jbga, a semplovi su im jezivi, ali dzabe...
akordeonista
19-12-2009, 11:28 PM
Ako nekome nesto znaci, u Forteu ova free verzija ne daje zvuk dok u Nuendu radi normalno!
Inovative_kg
20-12-2009, 01:13 PM
U Nuendu radi bez greske.. Jedino sto mi bagovito radi od njihovog softa je Culture.. Independence je brutalan, jako brz i konkretan, toliko da razmisljam da kupim PRO paket, jedino me muci to sto nigde ne mogu da cujem sve patch-eve klavira sa njega..
NI Core player takodje ima nekih paketa sa ekstenzijama koje imaju brutalne klavire.. Prvenstveno mislim na Berlin i New York ediciju klavira , koji nemaju nikakve veze sa semplovima sa NI Akoustik piano-a vec su potpuno novi klaviri...
Probaj sa tim Independence da slazes aranzman i videces da se cudne stvari desavaju... opterecuje masinu, krene sa nekim glicevima i sl. Ovako kada se proba sve je ok...
kejkz
20-12-2009, 10:43 PM
Probaj sa tim Independence da slazes aranzman i videces da se cudne stvari desavaju... opterecuje masinu, krene sa nekim glicevima i sl. Ovako kada se proba sve je ok...
Da, suvise opterecuje masinu, nesto tu nije bas najsrecnije optimizovano.
Kakava steta...po meni YT pravi ubedljivo nabolje sample based VST...ali im je GUI uzasan, a veoma su bagoviti i neflexibilni. Ne smem da zamislim Culture sa dobrim midi- loop playerom... kakvi RMXi i slicne zezancije
Inovative_kg
21-12-2009, 10:06 AM
Ima RMX dobrih stvari, ali se slazem sa tobom :)..
Ma naravno da ima, ali zvuk realnih perkusija je neuporediv, a opet na RMXu samo jedan klik i ono svira. Takodje, Darabuka i Latigo su fino odradjeni, ali bar 2 klase ispod Culture sto se tice kvaliteta samplova
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.